Upea palvelutalo Saga Kanalinranta Raumalla
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Saga Munkkiniemen palvelutalossa nautitaan illallista
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan upeaan taloomme ja vapaana oleviin asuntoihin!

Kodin kuulumisia

Vapaat kodit, nyt varattavissa

AsuntoTyyppiKrsAlaVuokraKK-Kulu Alk.
Saga Kanalinranta as. A 207
2H+KK+PRV
2.
36,0
613,45 €
1168,45 €
Saga Kanalinranta as. B 316
2H+KK+PRV
3.
36,0
625,05 €
1180,05 €
Saga Kanalinranta as. B 422
2H+KT+PRV
4.
36,0
637,62 €
1192,62 €
Saga Kanalinranta as. B 418
2H+KK+PRV
4.
36,0
637,62 €
1192,62 €
Saga Kanalinranta ryhmäkoti
1H
1.
18,0
427,00 €
3969,00 €
Saga Kanalinranta ryhmäkoti
1H
1.
18,0
427,00 €
3969,00 €
Näytä kaikki ( kotia) *KK-kulu alk. sis. asunnon vuokran ja peruspalvelut sisältävän palvelupaketin. Katso ladattavat materiaalit alta.

Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanavan vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille sekä 18-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville (mm. muistisairauksien huomioiminen).

Saga Palvelutalo Kanalinrannan senioriasunnoissa omatoiminen arki sujuu ja palvelut ovat lähellä. Saga Kanalinrannan hyvin varustellut ja esteettömät senioriasunnot on suunniteltu ja rakennettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan, omilla huonekaluillasi. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, saunaosasto ja upea talvipuutarha

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia palveluita, joita voit käyttää tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Ammattitaitoinen terveydenhuollon henkilöstö on apunasi ympäri vuorokauden.

Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tule tutustumaan!

Kotihoito

Nyt mahdollisuus saada Sagan kotihoito asiakkaan kotiin Rauman kaupungin alueella. Kotihoito avustaa kodin askareissa ja kotisairaanhoidossa. Voimme avustaa ruuanlaitossa, siivouksessa, ikkunoiden pesussa ja vaatehuollossa sekä kauppa- ja apteekkiasioiden hoidossa, saunomisessa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa. Lisäksi hoitaja voi lähteä asiakkaan seuraksi vaikka ulkoilemaan, lääkärikäynnille tai muihin tapahtumiin kodin ulkopuolelle.

Saga palvelutaloon sekä kotihoitoon on mahdollista hakea kaupungin palveluseteliä.