Saga Kanalinranta tarjoaa vakituisen palveluasumisen lisäksi tilapäistä palveluasumista
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Saga-palvelutalossa koti on palveluiden keskellä, hoivapalveluita oman tarpeen mukaan
Putkiremontti, kuntoutusjakso tai leikkaus?
Tarjoamme palveluasumista vakituiseen ja tilapäiseen tarpeeseen. Meillä voi kokeilla huoletonta asumista kauniissa miljöössä: 50€/hlö/vrk sis. päivittäisen lounaan ja kalustetun asunnon. Varaa esittely soittamalla puh. 050 595 2618

Kodin kuulumisia

Vapaat kodit, nyt varattavissa

AsuntoTyyppiKrsAlaAsumiskulu*KK-Kulu Alk.Lisätiedot
Saga Kanalinranta as. A 214
1 h
2.
37,0
Kalustettu yksiö, tilapäisen asumisen sopimuksella 50€ vrk ja pariskunta 70€ vrk
Saga Kanalinranta as. C 237
1 h
2.
35,0
Kalustettu yksiö, tilapäisen asumisen sopimuksella 50€ vrk ja pariskunta 70€ vrk
Saga Kanalinranta as. A 101
2H+KK+PRV
1.
36,0
613,85€
1185,85€
Kalustettu asunto lyhytaikaiseen asumiseen, näkymä kanalin rannalle
Pohjapiirros
Saga Kanalinranta as. A 306
2H+KK+PRV
3.
36,0
637,74€
1209,74€
Näkymä kanaalille, kaunis kolmannen kerroksen asunto
Pohjapiirros
Saga Kanalinranta as. B 419
2H+KK+PRV
4.
36,0
650,56€
1222,56€
Näkymät Rauman kanaalille
Pohjapiirros
Saga Kanalinranta as. B 223
2H+KK+PRV
2.
44,5
723,83€
1295,83€
Päätyasunto, juuri remontoitu uusi kaunis keittiö
Pohjapiirros
Saga Kanalinranta as. C 235
2H+KK+PRV
2.
44,5
723,83€
1295,83€
44,5 neliön asunto näkymä pihalle, rauhallinen sijainti
Pohjapiirros
Näytä kaikki ( kotia) Tulosta lista vapaista kodeista *KK-kulu alk. sis. asunnon asumiskulun ja peruspalvelut sisältävän palvelupaketin. Katso ladattavat materiaalit alta.

Palveluasuminen

Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanavan vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia palveluita, joita voit käyttää tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Ammattitaitoinen terveydenhuollon henkilöstö on apunasi Saga Kanalinrannassa ympäri vuorokauden.

Senioriasunnot

Saga Palvelutalo Kanalinrannan senioriasunnoissa omatoiminen arki sujuu ja palvelut ovat lähellä. Saga Kanalinrannan hyvin varustellut ja esteettömät senioriasunnot on suunniteltu ja rakennettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan, omilla huonekaluillasi. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, saunaosasto ja upea talvipuutarha

Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tule tutustumaan!

Saga Kanalinrannan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille - tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffeen menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Kanalinrannan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. 18 esteettömän kodin ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Ryhmäkodin ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaille kuuluu maukkaat päivittäiset ateriat sekä vapaa-ajan viriketoimintaa. Ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä tehostetun palveluasumisen palvelusetelillä. Katso Saga Kanalinrannan ryhmäkodin esite tästä.

Kotihoito

Nyt mahdollisuus saada Sagan kotihoito asiakkaan kotiin Rauman kaupungin alueella. Kotihoito avustaa kodin askareissa ja kotisairaanhoidossa. Voimme avustaa ruuanlaitossa, siivouksessa, ikkunoiden pesussa ja vaatehuollossa sekä kauppa- ja apteekkiasioiden hoidossa, saunomisessa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa. Lisäksi hoitaja voi lähteä asiakkaan seuraksi, vaikka ulkoilemaan, lääkärikäynnille tai muihin tapahtumiin kodin ulkopuolelle.

Saga palvelutaloon sekä kotihoitoon on mahdollista hakea kaupungin palveluseteliä.