Palvelutalot

Saga-palvelutalot tarjoavat sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Koti palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Palvelutaloista löytyy myös runsaasti saman ikäistä seuraa ja tutustumista helpottavat asukkaiden yhteinen harrastus- ja kulttuuritoiminta.

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa ja yksi Raumalla. Lappeenrantaan valmistuu Saga-palvelutalo lokakuussa 2017, Seinäjoelle keväällä 2018 ja Vantaan Tikkurilaan keväällä 2019. Lisäksi uusia Sagoja on suunnitteilla useampaan kaupunkiin kuten esimerkiksi Mikkeliin.

Tule tutustumaan Saga-palvelutaloihin, asuntoihimme ja palveluihimme paikan päälle! Samalla näet talojen viihtyisät yhteistilat, aistit yleisen tunnelman sekä tutustut henkilökuntaamme. Silloin sinun on helpompi päättää, onko Saga-palvelutalo sinun kotisi.

Senioriasunnot

Saga-palvelutaloissa on vaihteleva määrä senioriasuntoja. Kaikki asunnot ovat vuokrattavia, ja ne ovat suunniteltu seniori-ikäisten tarpeita vastaaviksi. Niissä on muun muassa ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin. Asuntojen koot vaihtelevat talosta riippuen 24,5 – 87m2 välillä ja joissain asunnoissa on parveke tai terassi. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa oman makusi mukaan tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Yhteistilat

Saga-palvelutalojen yhteistiloihin on panostettu. Liikkuminen on helppoa ja esteetöntä. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa seurustellen, tai vaikkapa palvelutalon ilmapiiristä nauttien. Arjen laatua lisäävät talojen omat kirjastot, ravintolat, kuntosalit ja saunaosastot, osassa taloista on myös sisä- ja ulkouima-allas. Lisäksi kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja. Rauman Saga-palvelutalosta löydät jopa kauneushoitolan.

Talojen viihtyisät pihat, hyvät ulkoilumahdollisuudet, lähialueiden palvelut ja liikenneyhteydet täydentävät kokonaisuuden. Muutamissa Saga-palvelutaloissa valoa ja vehreyttä kaikkiin vuodenaikoihin tuovat upeat talvipuutarhat.

Palvelut

Pidämme asukkaistamme hyvää huolta. Kaikilla Saga-talojen asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti. Pakettien sisältö vaihtelee, mutta kaikkiin paketteihin sisältyy muun muassa turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas ja monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Hoiva- ja kuntoutuspalveluita tarjotaan yksilöllisesti. Paketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla.

Saga-palvelutaloissa on korkea asiakastyytyväisyys. Vuoden 2016 tutkimuksessa 97% vastaajista oli tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Henkilökunta

Saga-palvelutalojen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua viihtymään, tuntemaan olosi turvalliseksi ja hyödyntämään palveluitamme haluamallasi tavalla. Ikäihmisten hoitopalveluista huolehtiva henkilökuntamme koostuu suomen- ja ruotsinkielisistä terveydenhoitoalan ammattilaisista. Me ymmärrämme tarpeesi – huolehdimme, autamme ja opastamme.

Myös Saga-palvelutalojen ravintoloissa, kahviloissa, saunaosastoilla sekä parturi-kampaamoissa palvellaan aina hyvin ja iloisesti. Reippaat vapaa-ajanohjaajamme saavat runsaasti kiitosta asukkailta.