Saga-palvelutalojen monipuoliset palvelut myös ulkopuolisille

Voivatko ulkopuoliset käyttää Saga-palvelutalojen palveluita, kuten ravintolaa, kahvilaa, kampaajaa ja fysioterapeuttia

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga-palvelutalojen palveluista. Lue lisää alta!

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Saga-palvelutalojen kahvilat ja ravintolat toivottavat tervetulleeksi myös vierailijat. Voit nauttia herkullista lounasta, piipahtaa pullakahveille kahvilaan tai tulla runsaalle aamupalalle. Lounasbuffetin menu vaihtelee viikoittain. Viikon ruokalista julkaistaan talojen omilla sivuilla kohdassa ’Ravintolamme tarjoaa’. Kaikkien Saga-ravintoloiden lounashinnat ja aukioloajat löytyvät täältä.

Hyvinvointipalvelut

Saga-palvelutalojen fysioterapeuttien, jalkahoitajien sekä kampaajien palveluita voivat hyödyntää myös ulkopuoliset. Voit myös ilahduttaa läheistäsi Sagan lahjakortilla, jolla hän voi ostaa esimerkiksi hieronnan, jalkahoidon tai hiustenleikkuun. Saat lisätietoa hyvinvointipalveluista kunkin talon vastaanotosta. Yhteystiedot löytyvät täältä klikkaamalla talon nimeä.

Lyhytaikaista palvelutaloasumista vierailijoille

Saga-palvelutalot tarjoavat ulkopuolisille tilapäisasumista taloissa. Tule meille toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vaan kokeilemaan palvelutalossa asumista! Lisätietoa tilapäisasumisesta ja vapaana olevista asunnoista saat talojen johtajilta. Talojen johtajien yhteystiedot löydät täältä. Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen hinnastoineen talon sivuilta kohdasta ’Palvelupaketit ja hinnastot’.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Saga-palvelutaloon!