Saga Tammilinnan upea tilapäisasunto lyhytaikaiseen asumiseen

Voiko Saga-palvelutalossa asua tilapäisesti, esim. putkiremontin ajan

Saga-palvelutalossa voi asua myös tilapäisesti esimerkiksi viikon tai useamman kuukauden ajan. Tilapäinen asuminen sopii eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi putkiremontin ajaksi tai leikkauksesta toipumisen jälkeen. Lyhytaikainen asuminen on myös hyvä keino kokeilla, millaista on asua palvelutalossa.

Tilapäisasuminen palvelutalossa

Kaikissa Saga-palvelutaloissa on tilapäisasuntoja lukuun ottamatta Helsingin Saga Helapuistoa ja Vantaan Saga Tammilinnaa. Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa pitää sisällään muun muassa asumisen kalustetussa asunnossa, turvapuhelimen, lounaan sekä siivousta. Tilapäisasukas pääsee nauttimaan myös talon yhteisistä tiloista kuten esimerkiksi kahvilasta ja kuntosalista sekä palvelutalossa järjestettävästä harrastus- ja kulttuuritoiminnasta. Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä ja kaksioita. Osassa tilapäisasunnoista on parveke. Katso kuvia tilapäisasunnoista alta!

Tilapäisasumisen hinnat ja palvelut vaihtelevat taloittain. Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen hinnastoineen talon sivuilta kohdasta ’Palvelupaketit ja hinnastot’. Kysy lisää lyhytaikaisesta asumisesta ja vapaista tilapäisasunnoista toivomasi Saga-palvelutalon johtajalta. Talon johtajien yhteystiedot löydät täältä

Saga-palvelutalojen tilapäisasunnoissa on myös keittiö
Saga-palvelutalojen tilapäisasunnoissa on myös keittiö
Monet Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot soveltuvat myös pariskunnille
Monet Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot soveltuvat myös pariskunnille
Saga-palvelutalojen asunnoissa on tilava ja esteetön kylpyhuone
Saga-palvelutalojen asunnoissa on tilava ja esteetön kylpyhuone
Osassa tilapäisasunnoista on myös parveke
Osassa tilapäisasunnoista on myös parveke

Huomioithan, että tilapäisasunnot ovat erilaisia kussakin Saga-palvelutalossa. 

Virkistävä viikko Sagassa

Tule kokeilemaan asumista viihtyisissä palvelutaloissamme viikoksi – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista sekä talojen hyvinvointipalveluista. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa -paketin viikkohinnalla tietyissä taloissamme. Tarjous koskee Helsingin Saga Käpylinnaa ja Saga Villa Karia, Lappeenrannan Saga Torilinnaa sekä Seinäjoen Saga Lakeudenlinnaa.

Lue lisää tarjouksista:

Saga Käpylinna
Saga Villa Kari
Saga Torilinna
Saga Lakeudenlinna

Lue myös: Tilapäinen asuminen on hyvä keino tutustua palvelutalon arkeen