Saga Palvelutalo Tammilinna tarjoaa Vantaan Tikkurilassa tilapäistä asuntoa esimerkiksi putkiremontin tai leikkauksen ajaksi

Olen tulossa asumaan tilapäisesti Saga-palvelutaloon, mitä otan mukaan?

Mitä otan mukaan tilapäisasuntoon

Kun tulet lyhytaikaisesti asumaan Saga-palvelutaloon, on hyvä muistaa ottaa mukaan omat henkilökohtaiset tavarat, kuten hygieniatarvikkeet ja vaatteet.

Tilapäisasumiseen sisältyy päivittäinen lounas Sagan ravintolassa, minkä lisäksi ravintolassa on päivittäin tarjolla aamiaisbuffet, jonka voit ostaa tilapäisasumisesi ajalle lisäpalveluna. Palvelutaloissamme on ostettavissa myös päivittäistavaroita sekä esimerkiksi tuoreita leivonnaisia ja kahvia. Mikäli haluat itse keittää kahvia, voit tuoda tilapäisasuntoon omat kahvit ja suodatinpussit. Tilapäisasunnossa on jääkaappi, joten voit halutessasi tuoda myös syötävää ja juotavaa.

Mitä tilapäisasunnoissa on valmiiksi

Kaikki tilapäisasunnot ovat valmiiksi kalustettuja. Tilapäisasunnoissa on normaali keittiövarustus, johon sisältyvät jääkaappi, uuni ja liesi. Keittiössä on perustarvikkeet, kuten astiat ja kahvinkeitin. Kaikissa asunnoissa on valmiiksi liinavaatteet ja pyyhkeet sekä esimerkiksi televisio. Tilapäisasunnot ovat erilaisia palvelutaloittain, voit varmistaa tarkemmat tiedot talon johtajalta. Kaikkien Saga-palvelutalojen johtajien yhteystiedot löydät täältä. 

Tilapäisasumisen hinnan ja hintaan sisältyvät palvelut voit tarkistaa palvelutalon tilapäisasumisen esitteestä. Löydät tilapäisasumisen esitteen kohdasta ’Palvelupaketit ja hinnastot’ kunkin palvelutalon sivuilta.