Saga-palvelutalojen senioriasunnot ovat esteettömiä ja ikäihmisiä varten suunniteltuja

Millaisia senioriasunnot ovat

Senioriasunnot ovat suunniteltu ikäihmisille sopiviksi ja turvallisiksi. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu ikääntymisen tuomat mahdolliset liikuntarajoitteet ja käytössä olevat apuvälineet.

Saga-palvelutaloissa on tarjolla vuokrayksiöitä ja -kaksioita, osassa taloista myös kolmioita. Saga-palvelutalojen asuntojen pinta-ala vaihtelee 25–87 m² välillä. Kaikissa asunnoissa on oma nykyaikainen keittiö, jonka perusvarustukseen kuuluu muun muassa liesi, jääkaappipakastin ja säilytystilaa. Monissa asunnoissa on valmiina myös astianpesukone.

Saga-palvelutalossa kodin saa sisustaa mieleisekseen omilla kalusteilla ja tavaroilla
Saga Lakeudenlinnan asunnon keittiö

Kaikissa asunnoissa on esteetön kylpyhuone, jossa on helppo liikkua myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa.

Saga Lakeudenlinnan asunnon tilava ja esteetön kylpyhuone
Saga Lakeudenlinnan palvelutalon kylpyhuoneet ovat upeasti viimeisteltyjä ja tilavia

Monissa asunnoissa on myös oma parveke tai terassi.

Saga Tammilinnassa melkein kaikissa asunnoissa on parveke
Monissa senioriasunnoissamme on myös parveke

Senioriasunnot ovat kalustamattomia ja ne saa sisustaa omilla tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla oman makunsa mukaan.

Sagassa kodin saa sisustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla
Saga-palvelutaloissa on laadukkaat pintamateriaalit ja kodin voi sisustaa mieleisekseen

Lähes kaikissa Saga-palvelutaloissa on myös tilapäisasumiseen tarkoitettuja valmiiksi kalustettuja asuntoja. Saga-palvelutaloissa voidaan asukkaan toiveesta myös kalustaa vakituiseen asumiseen tarkoitettu huoneisto, jolloin asukas maksaa kalusteista kuukausivuokraa.

Saga Palvelutalo Tammilinna tarjoaa Vantaan Tikkurilassa tilapäistä asuntoa esimerkiksi putkiremontin tai leikkauksen ajaksi
Saga Tammilinnan tilapäisasunto

Huomioithan, että asunnot ovat erilaisia kussakin Saga-palvelutalossa.

Usein kysyttyä

Millaisia Sagan senioriasunnot ovat?
Senioriasunnot ovat suunniteltu ikäihmisille sopiviksi ja turvallisiksi. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu mahdolliset liikuntarajoitteet ja käytössä olevat apuvälineet. Saga-palvelutaloissa on tarjolla vuokrayksiöitä ja -kaksioita, osassa taloista myös kolmioita. 

Mitä senioriasunnot sisältävät?
Kaikissa asunnoissa on oma nykyaikainen keittiö, jonka perusvarustukseen kuuluu mm. liesi, jääkaappipakastin ja säilytystilaa. Monissa asunnoissa on valmiina myös astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on esteetön kylpyhuone, jossa on helppo liikkua myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa. Useissa senioriasunnoissamme on myös parveke tai terassi.

Ovatko senioriasunnot valmiiksi kalustettuja?
Senioriasunnot ovat kalustamattomia ja ne saa sisustaa omilla tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla oman makunsa mukaan. Lähes kaikissa Saga-palvelutaloissa on myös tilapäisasumiseen tarkoitettuja valmiiksi kalustettuja asuntoja. Saga-palvelutaloissa voidaan asukkaan toiveesta myös kalustaa vakituiseen asumiseen tarkoitettu huoneisto, jolloin asukas maksaa kalusteista kuukausivuokraa.