Vinkit mukavan talvipäivän viettoon

Vinkit mukavan talvipäivän viettoon

19.2.2021

Saamme vihdoin koko Suomessa nauttia lumisesta maasta ja kauniista maisemista. Mitä kaikkea puuhaa sitä keksiikään talvella? Tutustu vinkkeihimme!

1. Neulo, neulo ja neulo

Nyt jos koskaan omatekemät villasukat ovat kultaakin kalliimpia. Omin kätösin tehdyt lapaset, pipot ja villasukat viedään varmasti käsistä - ja ellei niitä voi myös lahjoittaa eteenpäin tarvitseville.

2. Talviurheilun huumaa

Lunta on nyt riittämiin ja se mahdollistaa mukavan talviurheilun. Kaiva sukset vintin perukoilta ja lähde sivakoimaan. Urheiluhuumaan pääset myös kotisohvalta kävin kun maastohiihdon MM-kilpailut alkavat helmikuun lopulla. Kannustetaan Suomi voittoon!

3. Tunnelmointia

Ota termospulloon lämmintä mehua ja lähde ulkoilmaan tunnelmoimaan kauniista luonnosta ja pakkassäästä. Liukkailla keleillä on hyvä pitää nastakenkiä tai ottaa kävelysauvat turvaksi.

4. Herkuttele luvan kanssa

Talvessa on monia syitä nauttia päiväkahvit kostukkeen kera. Kirpeän pakkaspäivän jälkeen on mukava kääriytyä viltin alle kahvin ja tuoreen pullan kera. Leivonta on myös mukavaa puuhaa ja esimerkiksi herkullisten korvapuustien teko on kivaa tekemistä. Tuoreet leivonnaiset voi hakea myös lähikahvilasta uunintuoreina - eikun herkuttelemaan!

5. Avannon kautta löylyihin

Nyt jos milloinkaan on loistava aika avantouinnille ja sen jälkeiselle saunatuokiolle. Avannosta tuleva olotila on vertaansa vailla. Mikäli et avantoon pääsisikään myös pakkaspäivän jälkeinen saunan tai takan lämmitys takaa mukavan rentoutumisen.

Kysy lisää palveluistamme

Ranja ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Johtaja Ranja Kontturi
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu