Saga-palvelutaloissa on tyytyväiset asukkaat

Uudenlaista ylellisyyttä

10.2.2018

Asiakastyytyväisyys on työmme tärkein mittari ja haluamme jakaa Teidän kanssanne vuosittaisen asiakastyytyväisyys -kyselyn tuloksen. Saavutimme upean tuloksen vuonna 2017, jopa 95,6 % asukkaista oli tyytyväisiä Sagassa saamaansa palveluun.

Saga-palvelutaloissa koti on palveluiden keskellä. Tarjoamme asukkaillemme uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Laadukkaassa kodissa ja aktiivisessa ympäristössä voi elää itsenäistä elämää ja valita sellaisen palvelupaketin, joka sopii omaan elämäntilanteeseen.

Hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut joustavat, kun asukkaan tarpeet muuttuvat. Saga-palvelutalojen omat ravintolat ja kahvilat takaavat kulinaristisen nautinnon joka päivä. Jatkossa jokaisessa kahdeksassa Saga-palvelutalossa on oma vapaa-ajanohjaaja, fysioterapeutti ja jalkahoitaja. Palveluita voivat ostaa myös ulkopuoliset.

Paras palvelutalo Saga Lakeudenlinna
Saga-palvelutalon asukkaat nauttivat musiikista ja tanssista
Sagan monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta kaikki löytävät itselleen sopivaa ohjelmaa

Kysy lisää palveluistamme

Maria ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Johtaja Maria Siren
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu