Tutustu Saga-palvelutalojen palvelupaketteihin

Tutustu Saga-palvelutalojen palvelupaketteihin

2.3.2021

Saga-palvelutalojen asukkaat valitsevat asumisensa rinnalle aina tarpeisiinsa soveltuvan palvelupaketin. Hyvinvointipalvelumme helpottavat asukkaidemme elämää ja parantavat elämänlaatua. Palvelupaketit sisältävät muun muassa ruoka-, siivous- ja hoivapalveluita ja jokaista palvelupakettia pystyy täydentämään haluamillaan lisäpalveluilla.

Saga-palvelutaloissa valintaperusteena on palveluasumisen tarve. Ikärajaa ei ole, vaan keskeistä on ikäihmisen itsensä tai ikäihmisen läheisen havaitsema tarve. Palveluasumisen tarve voi olla:

1. Sosiaalinen tarve (yksinäisyys, tarve seuralle ja sosiaalisille kontakteille)
2. Terveydellinen tarve (terveydentila vaatii palveluasumista)
3. Turvallisuuden tarve (pelko asua yksin, tarve saada apua säännöllisesti ja/tai tarvittaessa nopeasti)

Jokainen Saga-palvelutaloon muuttava valitsee omaan elämäntilanteeseen ja terveydentilaan sopivan palvelupaketin. Vähimmäisvaatimuksena kaikilla asukkailla on kyseisen Saga-palvelutalon pienin palvelupaketti. Tarjolla on neljä erilaista palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Palvelupaketit eroavat toisistaan hoidon- ja hoivan määrällä.

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyvät peruspalvelut:

  • yksilöllinen palvelusuunnitelma
  • terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • voinnintarkastuskäynti neljän viikon välein
  • siivous
  • turvaranneke ja turvapuhelin sekä hoitajapäivystys
  • päivittäinen lounas
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • yhteistilojen käyttö (esim. kuntosali, kirjasto, kahvila-ravintola)
Tutustu Saga-palvelutalojen palvelupaketteihin
Jokainen asukas valitsee omaan elämäntilanteeseen sopivimman palvelupaketin


Kevytturva- ja Viikkoturva palvelupaketit

 Kevytturva- tai Viikkoturva -palvelupaketit sopivat heille, jotka toivovat arkeensa kevennystä, mutta eivät vielä tarvitse paljoa apua kotiaskareissa. Paketeissa on mukana peruspalvelut, jotka auttavat arjen toiminnoissa. Maukas päivittäinen lounas, siivousapu, mukavat vapaa-ajan aktiviteetit ja hoitajapäivystys takaavat turvallisen arjen. Viikkoturva -palvelupaketti on kokonaisuudeltaan hieman Kevytturvaa kattavampi. Viikkoturvaan sisältyy peruspalveluiden lisäksi muun muassa lääkehuolto sekä tunnin mittainen kotiavustamiskäynti kerran viikossa. Kotiavustamiskäynnin kukin asukas voi käyttää haluamallaan tavalla. Hoitaja voi lähteä asukkaan avuksi esimerkiksi kauppareissulle tai auttaa kodin askareissa.

Tutustu Saga-palvelutalojen palvelupaketteihin
Harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa tekemistä arkeen omanikäisessä seurassa


Päiväturva- ja Täysturva palvelupaketit

Mikäli isompi apu arjen toiminnoissa on tarpeen ovat kattavat palvelupakettimme Päiväturva ja Täysturva hyviä valintoja. Näissä palvelupaketeissa on jo enemmän asukkaan tarvitsemaa hoitoa- ja hoivaa sekä palveluita asukkaan arjen turvaamiseksi. Päiväturva -palvelupaketissa on jokapäiväinen hoitokäynti asukkaan luona sekä viikoittainen pidempi hoitajan tekemä kotiavustamiskäynti. Tuolloin voidaan auttaa esimerkiksi aamu- tai iltatoimissa. 

Täysturva -palvelupaketti on palvelupaketeistamme kaikista kattavin. Täysturva sisältää lounaan lisäksi myös aamiaisen joka päivä, pyykkihuollon sekä siivouksen kerran viikossa sekä kolme hoitajan avustamiskäyntiä päivittäin. Hoitajakäyntien lisäksi jokaisella asukkaalla on tunnin mittainen kotiavustamiskäynti viikoittain.

Tutustu täältä palvelupakettien tarkempaan sisältöön ja tarjoamiimme lisäpalveluihin.

Paljonko palvelupaketit maksavat?

Saga-palvelutaloissa kokonaiskuukausikulu koostuu aina asunnon vuokrasta sekä valitusta palvelupaketista. Palvelupakettien valikoima ja hinnasto vaihtelevat taloittain. Tutustu tarkemmin sinua kiinnostavan Saga-palvelutalon palvelupaketteihin ja vapaisiin asuntoihin talon omilta sivuilta, jonne pääset täältä

Esimerkki kuukausikulusta Seinäjoen Saga Lakeudenlinnassa

Asunto: 32 m2
Asumiskulut: 947 € (sis. vuokra, vesi, sähkö ja yhteistilat)
Palvelupaketti Kevytturva: 569 €/kk
Palveluasumisen hinta yhteensä: 1 516 €/kk

Kysy lisää palveluistamme

Ranja ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 8-16.

Johtaja Ranja Kontturi
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu