Saga palvelutalon asukas uima-altaalla Sagan oman hoitajan kanssa

Tiesitkö, että Sagalla on omat fysioterapeutit? Lahjakortteja nyt myynnissä!

13.10.2017

Kaikissa Saga-palvelutaloissa on vähintään yksi Sagan oma fysioterapeutti. Fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kodissa, talon kuntosalilla, terapia-altaassa tai fysioterapeuttien vastaanottotiloissa. Fysioterapeuttinen harjoittelu voi sisältää mm. tasapaino-, lihasvoima- ja liikkuvuusharjoittelua, hierontaa, liikehoitoja sekä venyttelyä.

Saga-palvelutalon asukkaat voivat osallistua Sagan fysioterapeutin ryhmäharjoitteluun kuten esimerkiksi allas- tai tuolijumppaan. Sagan lahjakortilla voit kuitenkin antaa läheisellesi mahdollisuuden testata Sagan fysioterapeuttien yksilöllistä fysioterapiaa kuten esimerkiksi kuntosaliharjoittelua tai hierontaa. 

Sagan lahjakortin voit ostaa Saga-palvelutalon vastaanotosta.

Saga-palvelutalon asukkaat mutta myös henkilöt, jotka eivät asu Saga-palvelutalossa voivat käyttää lahjakortin esimerkiksi fysioterapiaan, jalkojenhoitajan palveluihin, kampaamopalveluihin sekä kahvila- ja ravintolapalveluihin.

Saga-palvelutalojen fysioterapeutit yhdessä arkivaatteissaan koulutuspäivän päätteeksi Saga Munkkiniemen upealla terassilla, josta upeat maisemat merelle asti.  

Sagan ammattitaitoiset fysioterapeutit yhdessä koulutuksen päätteeksi

Kuvassa vasemmalta oikealle: Saga Kaskenpuiston ja Saga Kaskenniityn fysioterapeutit Sari Laine ja Katja Viikari, Saga Munkkiniemen fysioterapeutit Tomi Radmer ja Laura Honka, Saga Torilinnan fysioterapeutti Emma Salmi, Saga Kanalinrannan fysioterapeutti Minna Aro ja Saga Käpylinnan, Saga Helapuiston sekä Saga Villa Karin fysioterapeutti Samuli Välimäki.

Kysy lisää palveluistamme

Maria ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Johtaja Maria Siren
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu