Varotoimenpiteet

Saga-palvelutalot lisäävät varotoimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

12.3.2020

Saga-palvelutalot on varautunut THL:n normaalin pitkäaikaishoitoon suunnatun ohjeistuksen lisäksi ylimääräisillä varotoimenpiteillä turvatakseen koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta henkilöstönsä ja palveluitaan käyttävät asukkaat.

Epidemia-alueelle matkustaneiden, palvelutalossa työskentelevien tai vierailijoiden osalta kaikissa Saga-palvelutaloissa on jo 9.3. alkaen ollut voimassa 14 vrk odotusaika ennen palvelutaloon saapumista. Tämän lisäksi muita ulkopuolisia vierailuja on vähennetty.

Seuraamme tilannetta tiiviisti ja arvioimme jatkuvasti sen vaikutuksia asukkaiden sekä henkilöstön turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Tämän arvioinnin perusteella Saga-palvelutalot lisäävät varotoimenpiteitä ja esittää aiemman toimintaohjeistuksen lisäksi muun muassa toiveen kaikkien vierailuiden välttämisestä palvelutaloissamme.

Toivomme sinun toistaiseksi soittavan läheisellesi vierailun sijaaan. Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

Kysy lisää palveluistamme

Maria ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Johtaja Ranja Kontturi
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu