Saga-palvelutalojen henkilökunta on asukkaiden turvana

Saga-palvelutalojen henkilökunta on asukkaiden turvana

3.9.2020

Saga-palvelutaloissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoito-, hoiva- ja hyvinvointipalveluita. Palveluista vastaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme talon johtajan johdolla. Saga-palvelutalojen henkilöstö takaa avun ja turvan asukkaiden jokapäiväisessä arjessa.

Hoitohenkilökunta

Saga-palvelutalojen hoitohenkilökunta on talossa asukkaita varten. Hoitohenkilöstömme koostuu lähi- ja sairaanhoitajista sekä hoiva-avustajista. Asukkaiden elämä on turvallista, kun apu on lähellä. 

Hoitohenkilökunnan lisäksi taloissa pitää vastaanottoaan myös lääkäri sovittuina ajankohtia. Ajan lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle voi varata henkilökunnan kautta.

Saga-palvelutaloissa apu on lähellä, asukkaiden turvallisuudesta huolehditaan ympäri vuorokauden

Vapaa-ajanohjaaja

Erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja järjestää kunkin Saga-palvelutalon oma vapaa-ajanohjaaja. Vapaa-ajanohjaaja laatii viikottaisen harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelman ja jakaa sen asukkaiden postilaatikoihin. Toimintaa ohjaa asukkaiden omat toiveet, joita vapaa-ajanohjaaja ottaa mielellään vastaan. Suosittuja yhteisiä aktiviteetteja ovat kestosuosikki bingo sekä erilaiset retket, konsertit ja jumpat.

Saga-palvelutaloissa järjestetään päivittäin harrastus- ja kulttuuritoimintaa talon asukkaille

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja

Saga-palvelutalot tarjoavat asukkaille tekemistä ja erilaisia palveluita. Fysioterapeutit ohjaavat ryhmäliikuntaa ja tarjoavat vastaanottotiloissaan yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa. Jalkahoitajat tarjoavat talon asukkaille sekä ulkopuolisille asiakkaille jalkojen hoitoa. Saga-palvelutalojen yhteydessä toimii myös parturi-kampaajan tilat. Parturi-kampaajat toimivat tiloissa alihankkijoina.

Saga-palvelutaloissa tarjotaan fysioterapiaa, jalkahoitoa ja parturi-kampaajan palveluita

Siistijät ja huoltomies

Talojen tiloista pitävät huolen talon huoltomies sekä siivoustiimi. Siistijät vastaavat palvelutalon yhteisten tilojen siivoamisesta sekä tekevät palvelupaketeissa olevat siivoukset asukkaan kotona säännöllisin väliajoin. Huoltomies huolehtii kiinteistöstä ja auttaa asukkaita mielellään laitteiden asennuksessa ja esimerkiksi taulujen kiinnityksessä.

Saga-palvelutaloissa on saatavilla siivou- ja pesulapalveluita sekä huoltomiehen palveluita

Ravintola- ja kahvilahenkilökunta

Saga-palvelutalojen ravintoloissa valmistuu herkullinen ruoka paikan päällä. Ravintoloissa ahkeroi kokkeja ja ravintola- sekä kahvilatyöntekijöitä, jotka pitävät huolen ruoan maistuvuudesta ja mukavasta asiakaskokemuksesta. Talon ravintolapäällikkö vastaa ravintolan toiminnasta ja huolehtii, että jokaisen asukkaan erikoisruokavaliot ja toiveet huomioidaan.

Saga-palvelutalojen ravintoloissa ruoka valmistuu paikan päällä

Kysy lisää palveluistamme

Maria ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Johtaja Maria Siren
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu