Saga Care rekrytoi jatkuvasti ammattitaitoista henkilöstöä, mm. lähi-, perus- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitajia, parturi-kampaajia sekä laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä

Saga Caren kehityspäivä oli täynnä hienoja ajatuksia ja mukavaa yhdessäoloa

25.9.2018

Saga Caren kehityspäivää vietettiin Saga Munkkiniemessä viime viikolla. Osa kehityspäivään osallistuneista matkusti Helsinkiin jopa Seinäjoelta asti. Saga Carella on henkilöstöä Helsingin ja Seinäjoen lisäksi Turussa, Raumalla ja Lappeenrannassa. Tiesithän, että haemme jatkuvasti lisää ammattitaitoista henkilöstöä erilaisiin työtehtäviin - tervetuloa kivaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Saga Care Finland Oy rekrytoi jatkuvasti ammattitaitoista suomen- ja ruotsinkielistä henkilöstöä

Kehityspäivä lähti energisesti käyntiin Saga Munkkiniemen ravintolan valmistamalla aamiaisella. Päivän aikana keskusteltiin ja suunnattiin ajatuksia tärkeisiin asioihin kuten henkilöstöön ja tuleviin vuosiin. Ryhmätyöskentelyssä pääsimme tutustumaan lähemmin toisiimme ja haimme uutta virtaa sekä ideoita erilaisten harjoitusten kautta.

Kokonaisuudessaan päivä oli täynnä hienoja ajatuksia ja mukavaa yhdessäoloa mutta poiki myös hyviä konkreettisia toimia strategiamme toteuttamiseksi.

Kysy lisää palveluistamme

Maria ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Johtaja Maria Siren
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu