Saga-palvelutaloissa paras ruoka

Ravintoloidemme asiakastyytyväisyys huipussaan - 95% pitää ruoan mausta

13.10.2019

Saga-palvelutaloissa mitataan asiakastyytyväisyyttä tasaiseen tahtiin. Tammikuussa tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 95% ravintoloidemme asiakkaista antoi ruoan mausta positiivista palautetta. Asiakastyytyväisyystutkimukseen saatiin yhteensä 6000 vastausta. Tutkimuksen tulos on tähänastisen historian paras ravintoloissamme.

Sagan omissa ravintoloissa ruoka tehdään paikan päällä. Tarjoilemme päivittäin runsaan ja maistuvan aamiais- sekä lounasbuffetin. Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden palvelupakettiin. Tämän lisäksi kaikki ravintolamme ovat auki myös talon ulkopuolisille asiakkaille.

Ravintoloissamme on viikoittain vaihtuvat menut. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Saga-palvelutalon asukkaana voit ruokailla viihtyisässä ravintolassamme, tilata aterian kotiisi tai istahtaa pullakahville talon omaan kahvilaan. Kahvilassa voit nauttia tai ostaa mukaasi erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia.

Ravintolahenkilökuntamme kautta on myös mahdollista tilata tarjoilut tilaisuuksiin. Ravintolamme loihtii syntymäpäiväkakut ja kokoustarjoilut tarpeidesi mukaan.

Piipahda lounaalle Saga-palvelutalojen kehuttuihin ravintoloihin. Viikoittain vaihtuvat menut löydät talojemme omilta sivuilta.

Tervetuloa nauttimaan maukasta buffetaamiaista ja -lounasta!

 

Kysy lisää palveluistamme

Ranja ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Johtaja Ranja Kontturi
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu