Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla!

Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

10.12.2021

Onko lahja pukinkonttiin vielä hankkimatta? Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla. Lahjakortit ovat ostettavissa Saga-palvelutalojen vastaanotoista.

Sagan lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Sagan palvelun kuten esimerkiksi Sagan jalkahoitajan jalkahoidon tai fysioterapeutin hieronnan. Voit määritellä lahjakortille myös toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga-palvelutalossa.

Lahjakortin saaja asuu Saga-palvelutalossa

Lahjakortilla voit ilahduttaa läheistäsi esimerkiksi lisäpalveluihin kuuluvalla ikkunoiden pesulla tai suursiivouksella. Saga-palvelutalon asukkaat voivat osallistua Sagan fysioterapeutin ryhmäharjoitteluun kuten esimerkiksi allas- tai tuolijumppaan, lahjakortilla voit kuitenkin antaa läheisellesi mahdollisuuden testata Sagan fysioterapeuttien yksilöllistä fysioterapiaa kuten esimerkiksi kuntosaliharjoittelua tai rentouttavaa hierontaa.

Esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista

• Kotiavustaminen esim. kävelyseura, yhdessäolo tai hoidollista avustamista kuten suihku- tai sauna-apu
• Yksilöllinen fysioterapia ja hierontapalvelut
• Siivouspalvelut
• Yhden kuukauden aamiaispaketti
• Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset  

Tiesithän, että voit ilahduttaa talossamme asuvaa läheistäsi myös jouluisella kukkalähetyksellä tai suklaisen makealla yllätyksellä. Ihanat joulutuotteet ovat myynnissä talon vastaanotoissa!

Lahjakortin saaja ei asu Saga-palvelutalossa

Saga-palvelutalon lahjakortin voi ostaa myös henkilölle, joka ei asu Saga-palvelutalossa. Voit ilahduttaa läheistäsi vaikkapa merkkipäivän kunniaksi lahjakortilla fysioterapiaan, hierontaan tai jalkahoitoon.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kaikki Saga-palvelutalot eivät vielä tarjoa palvelujaan ulkopuolisille asiakkaille. Lue talokohtainen tilanne täältä