Hyvää kansallista sairaanhoitajapäivää!

Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajapäivää!

12.5.2020

Kansainvälistä sairaanhoitajapäivää vietetään vuosittain 12. toukokuuta, jolloin juhlistetaan sairaanhoitajien panosta yhteiskunnassa. Päivää on vietetty nykyisellä paikallaan jo vuodesta 1972.

Saga Kaskenniityn sairaanhoitaja Johanna Wuoristo kertoi päivän kunniaksi mietteitä työstään:

Mikä on parasta sairaanhoitajan työssä?

Parasta työssä on sen merkityksellisyys ja päivittäinen aito kiitos asukkailta. Vaihdoin businesselämän sairaanhoitajan ammattiin muutama vuosi sitten, joten arvostan myös tietynlaista stressittyömyyttä. Työtä on paljon, mutta työt loppuvat, kun suljen työpaikan oven. Kotona ei enää soi työpuhelin eikä sähköposti laula. Sairaanhoitajan vastaanoton pitäminen on vaativaa ja haasteellista. Oman mausteensa työhön tuo laboratorionäytteiden otto sekä itsenäiset päätökset asukkaiden hoidon suhteen. Jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei tiedä mikä odottaa, kun aamulla saavun töihin.

Miten vallitseva poikkeustilanne on vaikuttanut työhösi?

Sairaanhoitajan vastaanotto on poikkeusaikana suljettu ja siirtynyt tarpeen mukaan asukkaiden kotiin. Käytämme maskia päivittäin. Itselle se ei ole haaste, sillä aikanaan haaveilin leikkurihoitajan työstä. Odotan jo paluuta arkeen, jotta saataisiin taas elämää Saga Kaskenniityn käytäville!

Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajapäivää kaikille sairaanhoitajille. Lämmin kiitos tekemästänne tärkeästä työstä!

Kysy lisää palveluistamme

Ranja ja muut hoiva-asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-17.

Johtaja Ranja Kontturi
Tekstikentät
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni keräämisen ja käsittelyn myynti- ja markkinointitarkoituksessa Saga Care Finland Oyn palveluihin. Hyväksyn, että henkilötietoani käsitellään Saga Care Finland Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Meillä tapahtuu