Tietoa meistä

Saga Care Finland Oy kuuluu Esperi Care -konserniin. Tarjoamme ikääntyneille yksilöllisiä hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-taloissa. Osa palveluistamme ovat myös lähialueiden ikääntyvän väestön käytettävissä. Meiltä löytyy koti 1200 asukkaalle ja työllistämme 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ympäri Suomen.

Saga-palvelutalot

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa sekä yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella ja Vantaalla. Lahden keskustaan valmistuu uusi Saga-palvelutalo syksyllä 2020. Tutustu Saga-palvelutaloihin tästä. Tämän lisäksi uusia Saga-palvelutaloja on suunnitteilla useampaan eri kaupunkiin. Suunnitteilla olevista palvelutaloista voit ottaa yhteyttä puh. 0800-06116 arkisin klo 9-17.

Ruissalo Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää suurinta osaa Saga-palvelutaloista.

Saga-palvelutalojen henkilökunta

Tärkein voimavaramme on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Me haluamme palvella asiakkaitamme arvokkaasti ja heidän tarpeitaan kunnioittaen. Se ei onnistu ilman motivoitunutta henkilökuntaa. Työllistämme muun muassa lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitajia, laitoshuoltajia ja ravintolatyöntekijöitä.