Tietoa meistä

Saga Care Finland Oy kuuluu Esperi Care -konserniin. Tarjoamme ikääntyneille yksilöllisiä hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-taloissa. Osa palveluistamme kuten esimerkiksi ravintola-, jalkahoito- ja fysioterapiapalvelut ovat myös lähialueiden ikääntyvän väestön käytettävissä. Meiltä löytyy koti 1300 asukkaalle ja työllistämme noin 700 oman alansa ammattilaista ympäri Suomen.

Saga-palvelutalot

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa sekä yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa. Tutustu Saga-palvelutaloihin tästä. Tämän lisäksi uusia Saga-palvelutaloja on suunnitteilla useampaan eri kaupunkiin. Suunnitteilla olevista palvelutaloista voit ottaa yhteyttä puh. 0800-06116 arkisin klo 8-16. Viisi Saga-palvelutaloista on Ruissalo Säätiön rakennuttamia.

Saga-palvelutalojen henkilökunta

Tärkein voimavaramme on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Me haluamme palvella asiakkaitamme arvokkaasti ja heidän tarpeitaan kunnioittaen. Se ei onnistu ilman motivoitunutta henkilökuntaa. Työllistämme muun muassa lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitajia, vapaa-ajanohjaajia, laitoshuoltajia ja ravintolatyöntekijöitä. Haluatko meille töihin? Lue lisää ja tutustu vapaana oleviin työpaikkoihimme täällä.