Saga-palvelutalojen palvelusetelit paikkakuntakohtaisesti

Helsinki:

Saga Helapuisto, Saga Tammilinna, Saga Munkkiniemi ja Saga Käpylinna ovat Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelituottajia. Kotihoidon palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan hoitaja käy säännöllisesti kotiavustamiskäynnillä asukkaan luona ja osa käynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Saga Helapuisto ja Saga Käpylinna ovat myös Helsingin kaupungin palveluasumisen palvelusetelituottajia. Ikääntyneiden palveluasumisen palveluseteli on tarkoitettu palveluasumiseen ikäihmisille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan tarve sairauksien ja toimintarajoitteiden vuoksi. Palveluasumisen palveluseteliä voivat hyödyntää ryhmäkodin asukkaat. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan hoivan kustannuksista palvelusetelin suuruisen summan.

Lisätiedot:
Helsingin kaupungin Seniori-info

Helsingin kotihoidon palveluseteli
Helsingin palveluasumisen palveluseteli

Vantaa:

Saga Tammilinna on Vantaan kaupungin palveluasumisen ja Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelituottaja. Kotihoidon palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan hoitaja käy säännöllisesti kotiavustamiskäynnillä asukkaan luona ja osa käynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Lisätiedot:
Vantaan kaupungin vanhuspalveluiden palvelusetelit
Helsingin kaupungin Seniori-info
Helsingin kotihoidon palveluseteli

Rauma:

Saga Kanalinranta on kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja. Kotihoidon palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan hoitaja käy säännöllisesti kotiavustamiskäynnillä asukkaan luona ja osa käynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan tarve sairauksien ja toimintarajoitteiden vuoksi. Tehostetun palveluasumisen palveluseteliä voi hyödyntää ryhmäkodissa ja palvelutalossa. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan hoivan kustannuksista palvelusetelin suuruisen summan.

Lisätiedot:
Rauman kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut

Turku:

Saga Kaskenniitty ja Saga Kaskenpuisto ovat kotihoidon, siivouksen sekä tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajia.

Kotihoidon palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan hoitaja käy säännöllisesti kotiavustamiskäynnillä asukkaan luona ja osa käynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Siivouksen palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan siistijä tekee säännöllisesti palvelupakettiin kuuluvan kotisiivouksen ja osa siivouskäynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Tehostetun palveluasumisen palvelusetelin voi saada, jos ei enää selviydy kotona kotihoidon ja muiden tukitoimien avulla. Palveluseteli kattaa osan hoivan hinnasta. Ateriat ja asumiskulut maksetaan kokonaan palveluntuottajalle. Palveluntuottaja laskuttaa asukkaalta kuukausittain omavastuuosuuden, ateriat ja muut palvelut sekä asumiskulut.

Lisätiedot:
Turku | palvelusetelit ikääntyneille
Kotihoidon palveluseteli
Siivouksen palveluseteli
Tehostetun palveluasumisen palveluseteli

Lappeenranta:

Saga Torilinna on tuetun asumisen, palveluasumisen ja omaishoidon palvelusetelituottaja. Tuetun asumisen ja palveluasumisen palvelusetelit ovat tarkoitettu ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoitohenkilökunnan päivittäistä tukea ja apua asumiseensa. Palvelusetelillä Eksote sitoutuu maksamaan hoivan kustannuksista palvelusetelin suuruisen summan. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen. 

Omaishoidon palveluseteliä voi hyödyntää esimerkiksi fysioterapiaan tai omaishoitajan lakisääteisen vapaaoikeuden käyttöön Saga-palvelutalossa.

Lisätiedot:
Iso-Apu palvelukeskus
Eksoten palvelusetelit


Seinäjoki:

Saga Lakeudenlinna on Seinäjoen kaupungin, JIK-peruspalveluliikekuntayhtymän sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja. Kotihoidon palvelusetelin hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Sagan hoitaja käy säännöllisesti kotiavustamiskäynnillä asukkaan luona ja osa käynnin tuntihinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta. Asukas maksaa itse palvelusetelin ja palveluntuottajan hinnan välisen erotuksen.

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli on tarkoitettu ikääntyneiden ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Palveluseteliä voi hyödyntää ryhmäkodissa. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan hoivan kustannuksista palvelusetelin suuruisen summan.

Olemme lisäksi 

Lisätiedot:
Ikäkeskus -yhteystiedot
Kuntayhtymä Kaksineuvoinen -yhteystiedot
JIK -yhteystiedot
 

Lahti:

Saga Salpalinna on rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutusen palvelusetelituottaja. Olemme myös hakeutuneet Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Lisätiedot:
Ikääntyneiden asiakasohjaus Siiri -yhteystiedot
Veteraanipalvelut -yhteystiedot