Saga Care Villa Kari 01
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Villa Kari, Helsinki

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Saga Munkkiniemen palvelutalossa nautitaan illallista
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Sagan korkeatasoisiin palveluihin sekä kauniiseen taloomme! Löydät pääsisäänkäynnin sisäpihan puolelta.

Kodin kuulumisia

Vapaat kodit, nyt varattavissa

AsuntoTyyppiKrsAlaAsumiskulu*KK-Kulu Alk.Lisätiedot
Saga Villa Kari as. 21
1H+KT
4.
33,5
1121,95€
1888,55€
Kalustettu
Pohjapiirros
Saga Villa Kari as. 14
1H+KT+PRV
3.
43,0
1326,81€
2093,41€
Vapautuu 8.2.2019
Pohjapiirros
Näytä kaikki ( kotia) Tulosta lista vapaista kodeista *KK-kulu alk. sis. asunnon asumiskulun ja peruspalvelut sisältävän palvelupaketin. Katso ladattavat materiaalit alta.

Helsingin Meilahdessa sijaitseva Saga Villa Kari on yksi Saga Caren palvelutaloista. Saga Villa Kari on kaunis 24 huoneiston talo ikäihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta sekä eloa ja oloa hyvässä seurassa. Saga Villa Karissa asut turvallisesti kevyiden palveluiden tukemana. Pienessä Saga Villa Karissa korostuu yhteisöllisyys - "kaveria ei unohdeta"!

Yhteistilojen sisustuksen ja kalusteratkaisujen lähtökohta on viihtyisän ympäristön luominen. Tilat on suunniteltu myös esteettömiksi ja turvalliseksi liikkua. Omat asunnot takaavat yksityisyyden ja rauhallisen levon, viihtyisät yhteistilat taas seuraa ja yhteisöllisyyttä. Asuntojen koot vaihtelevat  30 - 52 neliön välillä. Kylpylähenkinen sauna ja uima-allasosasto luovat leppoisat puitteet rentoutumiseen. Saga Villa Karin asukkaat voivat osallistua Sagan fysioterapeutin viikoittain järjestämään allasjumppaan yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Talossa järjestetään myös muuta mukavaa harrastustoimintaa asukkaiden toiveiden mukaisesti. 

Saga Villa Karissa on hoitaja paikalla arkisin klo 7.30 - 15.00 ja viikonloppuisin sekä arkipyhäpäivinä klo 8 - 14. Turvallisuudesta  ilta- ja yöaikaan huolehtii turvapuhelinjärjestelmä, jolla saa avun paikalle 24 h vuorokaudessa.

Saga Villa Karissa on sisustettu yksiö, joka on tarkoitettu tilapäiseen asumiseen - kysy asuntoa esimerkiksi putkiremontin ajaksi tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista.

Saga Villa Karissa järjestetään esittelykierros joka keskiviikko klo 13. Tervetuloa tutustumaan, esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua!