Saga Palvelutalo Torilinna, Lappeenranta

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

9

huhtikuu

2020

Hyvää pääsiäistä

Saga Torilinnan pupuset toivottavat aurinkoista ja rauhaisaa pääsiäistä kaikille!

Kuvat

6

huhtikuu

2020

Raitis ilma virkistää

Fysioterapeutti vei perjantaina asukkaita pihapiiriin ulkoilemaan. Samalla vaihdettiin kuulumiset naapurin kanssa, 2 metrin ”turvaväliä” noudattaen.
raitista ilmaa

24

maaliskuu

2020

Miltä arkemme näyttää nyt?

Elämme mahdollisimman normaalia arkea täällä Saga Torilinnassa valitsevasta tilanteesta sekä kaikista Suomen hallituksen linjaamista suosituksista, rajoituksista ja varoituksista huolimatta. Arkemme on edelleen iloista ja kevään tuntua on ainakin auringon säteistä päätellen ilmassa.
Miltä arki näyttää koronan aikaan palvelutalossa_Lappeenranta_Saga Torilinna

Henkilökuntamme pitää hienosti yhtä, olemme täällä kuin suuri perhe ja tekemisestämme huokuu hieno me-henki. Teemme kaikkemme, että asukkaillamme olisi hyvä olla.

Nyt on tärkeä välttää ylimääräisiä kontakteja muiden kanssa ja siksi olemmekin järjestäneet asukkaillemme tekemistä heidän omiin asuntoihinsa. Lounaan jaon yhteydessä olemme jakaneet esimerkiksi arvoituksia, joita asukkaamme ovat voineet sitten vaikka lounaan jälkeen rauhassa pähkäillä kotonaan. Lisäksi olemme kannustaneet asukkaitamme omatoimiseen jumppaan fysioterapeuttimme ohjeistuksilla. Läheisen kanssa soittelu myös piristää mieltä – voi keskustella säästä, ajankohtaisista aiheista tai vaikka lukea iltasadun lapsen lapsilleen nyt kun vierailut talossamme ovat kielletty.

Saga Torilinnassa asukkaille viedään arvoituksia poikkeusaikoina

Arki meillä on sujunut tästä poikkeustilasta huolimatta hyvin, asukkaamme ovat ottaneet tilanteen rauhallisesti ja he ymmärtävät, että näillä erilaisilla toimilla pyrimme vain turvaamaan heidän ja henkilökuntamme voinnin sekä turvallisuuden. Kaikki on siis hyvin ja pidämme täällä hyvää huolta läheisestäsi!

Keväisin terveisin,

Sari Kärpänen
Saga Torilinnan johtaja

18

maaliskuu

2020

Saga-palvelutalot lisäävät toimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

Varotoimenpiteet Saga-palvelutaloissa koronavirus

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti ja arvioimme päivittäin sen vaikutuksia asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyen. Suomen hallituksen 16.3.2020 linjausten perusteella lisäämme toimenpiteitä turvataksemme koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta palveluitamme käyttävät asukkaamme ja henkilöstömme.

Lue ajankohtainen uutisemme täältä.

Toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

12

maaliskuu

2020

Auta suojaamaan läheisesi - vältä käyntejä

Ajankohtaista asiaa palcelutalossa vieraileville

Haluamme turvata sekä läheisesi että heitä avustavan henkilöstön hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Tämän vuoksi pyydämme toistaiseksi välttämään vierailuja Saga-palvelutaloissa.

Koronavirusaltistusten määrän kasvaessa Suomessa arvioimme jatkuvasti tilannetta kaikkein korkeimmassa riskiryhmässä olevien asukkaidemme kannalta.

Toivomme sinun toistaiseksi soittavan läheisellesi vierailun sijaan. Mikäli läheiselläsi ei ole omaa puhelinta, voit keskustella hänen kanssaan soittamalla palvelutalomme vastaanottoon. Pyrimme järjestämään mahdollisuuden yhteydenpitoon oman läheisen kanssa jatkossa joko puhelimitse tai kuvapuhelun avulla.

Mikäli vierailu on läheisesi hyvinvoinnin puolesta tarpeellinen ja toivottava, pyydämme sinua noudattamaan meillä vieraillessasi hyvää käsihygieniaa sekä noudattamaan huolellisesti henkilöstömme antamaa ohjeistusta.

Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

Kiitos avustasi asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi!