Upea Saga Palvelutalo Torilinna Lappeenrannan torin laidalla
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Torilinna, Lappeenranta

Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palvelutalon asukas voi hakea Eksotelta tuetun asumisen palveluseteliä, jolla asukas voi maksaa osan Sagan järjestämistä kotihoitoa vastaavista palveluista. Saga Torilinnassa käy myös omaishoidon palveluseteli. Kysy lisää Iso Apu -palvelukeskuksesta tai soita meille numeroon 050 354 5989. 

Saga-palvelutalossa koti on palveluiden keskellä, hoivapalveluita oman tarpeen mukaan
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sagan korkeatasoisiin palveluihin sekä kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme!

Kodin kuulumisia

Vapaat kodit, nyt varattavissa

AsuntoTyyppiKrsAlaAsumiskulu*KK-Kulu Alk.Lisätiedot
Saga Torilinna as. 47
TUPAK.+ALK
5.
30,0
810,00€
1365,00€
Ranskalainen parveke itään
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 58
TUPAK.+ALK
6.
30,0
825,00€
1380,00€
Ranskalainen parveke itään
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 59
TUPAK.+ALK
6.
30,0
825,00€
1380,00€
Ranskalainen parveke itään
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 53
TUPAK.+PRV
5.
28,0
912,00€
1467,00€
Parveke länteen sisäpihalle
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 67
TUPAK.+PRV
6.
28,0
926,00€
1481,00€
Parveke länteen sisäpihalle
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 49
1H+KT+ALK
5.
38,0
1024,00€
1597,00€
Kulmahuoneisto
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 11
1H+KT+ALK+PRV
2.
34,5
1049,00€
1604,00€
Lähellä hissiä ja parveke länteen
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 69
1H+KT+ALK+PRV
6.
38,0
1271,00€
1826,00€
Kulmahuoneisto ja parveke etelään
Pohjapiirros
Saga Torilinna as. 56
2H+KT+PRV
6.
43,5
1363,00€
1918,00€
Kulmahuoneisto ja parveke etelään
Pohjapiirros
Näytä kaikki ( kotia) Tulosta lista vapaista kodeista *KK-kulu alk. sis. asunnon asumiskulun ja peruspalvelut sisältävän palvelupaketin. Katso ladattavat materiaalit alta.

Palveluasuminen

Lappeenrannan ydinkeskustaan on avautunut syksyllä 2017 täyden palvelun Saga-palvelutalo. Saga Torilinna on moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä.

Sagassa palveluasumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on neljä erilaista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista.

Senioriasunnot

Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa kotia senioreille. Saga-palvelutalo mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma avara, esteetön ja kaunis asunto. Hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Lisäksi talosta löytyvät monipuoliset palvelut kuten laadukas ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla.

Palvelut

Saga Torilinnassa järjestetään asukkaille aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin. Lisäksi talossa toimii Sagan oma fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja sekä jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Saga Torilinnan ammattitaitoinen henkilökunta koostuu terveydenhoitoalan kokeneista ammattilaisista. Talossa päivystää hoitaja aamusta iltaan. Yöaikaan turvallisuudesta huolehtii turvapuhelinjärjestelmä.

Saga Torilinnan kahvila- ja ravintola ovat avoinna kaikille - tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffeen menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Aamiaista tarjoillaan päivittäin klo 8 - 10 ja lounasta voit nauttia klo 11 - 14 välisenä aikana. Kahvila on avoinna arkisin klo 10 - 16, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä klo 12 - 16. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Yhteiskunnan tarjoamat tuet ja vähennykset kannattaa hyödyntää. Palvelutalon asukas voi hakea Eksotelta tuetun asumisen palveluseteliä, jolla asukas voi maksaa osan Sagan järjestämistä kotihoitoa vastaavista palveluista. Saga Torilinnassa käy myös omaishoidon palveluseteli. Asukkailla on myös mahdollisuus hakea Kelalta eläkkeensaajan asumistukea sekä hoitotukea. Kaikkien tukien määrään vaikuttaa tuen tarve ja tuensaajan taloudellinen asema. Jos asukkaalla ei ole käytössä tuetun asumisen palveluseteliä, hänen kannattaa sen sijaan hyödyntää kotitalousvähennys hoivan ja siivouksen osalta. Saga Torilinnan asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.

Kiinnostuitko asumisesta Saga Torilinnassa? Hae asukkaaksi täällä