Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

15

toukokuu

2019

Saga Tammilinnan väki ma 20.5.2019 kauppakeskus Tikkurissa

Tule tervehtimään meitä kauppakeskus Tikkuriin ma 20.5.2019 klo 9.30 - 15.

Tule tervehtimään meitä kauppakeskus Tikkuriin ma 20.5.2019 klo 9.30 - 15.30 välisenä aikana. Kerromme uudesta Tikkurilaan Neilikkatien ja Kielotien kulmaukseen valmistuneesta Saga Tammilinnasta. Paikan päällä voit myös osallistua Sagan fysioterapialahjakortin arvontaan. Nähdään kauppakeskus Tikkurissa!

10

toukokuu

2019

Saga Tammilinna tarjoaa myös lyhytaikaista asumista alueen ikäihmisille

Tule toipumaan meille leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista Saga Tammilinnaan.
Saga Tammilinnassa on upeat tilapäisasunnot
Saga Tammilinnan asunnot ovat valoisia ja moderneja
Saga palvelutaloissa paras ruoka ja hoiva

Tilapäiseen asumiseen tarkoitetut asunnot ovat valmiiksi sisustettuja yksiöitä ja kaksioita. Yhteistiloissa on mm. kahvila, ravintola, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Saga Tammilinnan asunnoissa, yhteistiloissa ja pihamaalla pääsee liikkumaan esteettömästi.

  • Tilapäisasuminen 78€/vrk sis. päivittäisen lounaan ja asunnon palvelutalossa

Saga Tammilinnan tilapäisasunnot ovat nyt kalustettu ja sijaitsevat talon seitsemännessä kerroksessa. Lue lisää tilapäisestä asumisesta täältä

Tiesittehän, että talon ylemmissä kerroksissa on vielä myös muutamia vakituisia vuokra-asuntoja vapaana.

Lisätiedot, varaukset ja yksityiset esittelyt

Ranja Kontturi
johtaja
puh. 050 5215 139 tai 0800-06116 (ark. klo 9-17)
ranja.kontturi@sagacare.fi tai myynti.saga@sagacare.fi 

 

3

toukokuu

2019

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Saga Tammilinna tarjoaa viihtyisää asumista ikäihmisille Vantaan Tikkurilassa

Esittelykierros joka keskiviikko klo 13

Järjestämme esittelykierroksen joka keskiviikko klo 13. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihimme, kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme. Esittelykierroksella tutustumme valmiiksi kalustettuihin malliasuntoihin sekä kauniisiin yhteistiloihin. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Vinkki! Nauti maukas lounas ravintolassamme ennen esittelykierroksen alkua. Buffetlounas tarjoillaan päivittäin klo 11-14 välisenä aikana. Lounas noutopöydästä (10,50€) sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan.

Varaa oma esittelyaika

Haluatteko tulla tutustumaan kaikessa rauhassa toivomiinne asuntoihin? Onko Teillä kysyttävää palveluistamme tai esimerkiksi tuista ja vähennyksistä? Varaa oma yksityinen esittelyaika ja tule tutustumaan palveluihimme, kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme. Yksityisten esittelyiden aikana vierailemme toivomissanne asunnoissa sekä teemme kierroksen kauniissa yhteistiloissamme. Aikaa on myös rauhalliselle keskustelulle.

Varaa esittely soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi

Nähdään Saga Tammilinnassa osoitteessa Neilikkatie 11 A, käynti sisäpihan puolelta!

Alla kuvia kauniista tiloistamme:

Saga Palvelutalo Tammilinna kutsuu viihtymään
Saga-palvelutalo Tammilinna tarjoaa turvallista ja viihtyisää elämää ikäihmisille Tikkurilassa, talossa kaunis spa-osasto
Saga-palvelutalo Tammilinna tarjoaa turvallista ja viihtyisää elämää ikäihmisille Tikkurilassa
Saga Tammilinna palvelutalo Vantaan Tikkurilassa upea sisustus takaa viihtymisen

1

toukokuu

2019

Talo on nyt avattu!

Iloksemme saamme ilmoittaa, että upea Saga Tammilinna on nyt valmistunut ja talo on aloittanut tänään toimintansa vapun kunniaksi. Viikon mittaan moni asukas muuttaakin uuteen kotiinsa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen taloomme ke 8.5.2019 klo 13.
Uusi täyden palven palvelutalo valmistui Vantaan Tikkurilaan 1.5.2019

"Avaan kevääseen ikkunan,
siihen kukkakimpun asetan.
Lasillisen helmeilevää kohotan
Sulle hauskaa vappua toivotan!"
- Birgit Ahokas

Iloista vappua kaikille!

Toivottaa,
Sagan väki

 

 

25

huhtikuu

2019

Alle viikko Saga Tammilinnan avautumiseen!

Saga Tammilinna avaa virallisesti ovensa vappupäivänä ke 1.5.2019. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taloomme ja piipahtamaan lounaalle ravintolaamme. Yleiset esittelykierrokset talossa alkavat keskiviikkona 8.5.2019 klo 13. Ennen tätä pidämme mielellämme asuntoesittelyitä juuri Teille sopivana ajankohtana. Esittelyajan voi varata puhelimitse.
Saga Tammilinna tarjoaa ikäihmisille palveluasumista Tikkurilan keskustassa

Esitepyynnöt ja yksityiset esittelyt,

Ranja Kontturi
puh. 050 5215 139
ranja.kontturi@sagacare.fi

puh. 0800-06116 (ark. klo 9-17)
myynti.saga@sagacare.fi

18

huhtikuu

2019

Yleiset esittelykierrokset alkavat ke 8.5.2019 lähtien

Saga Tammilinnassa tullaan 8.5.2019 lähtien järjestämään esittelykierros joka keskiviikko klo 13. Yleisille esittelykierroksille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tavataan talon vastaanoton edessä, josta lähdemme yhdessä kierrokselle taloon. Lämpimästi tervetuloa!
Saga Tammilinna avautuu toukokuussa. Tervetuloa tutustumaan

Tiesittehän, että talon toiminta käynnistyy vappupäivänä 1.5.2019, jolloin myös talon ravintola- ja kahvila aloittavat toimintansa. Tervetuloa lounaalle Saga Tammilinnan ravintolaan tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme! Julkaisemme viikottaiset menut sivuillamme kohdassa "Ravintolamme tarjoaa".

12

huhtikuu

2019

Saga Tammilinnan ensimmäinen esittelytilaisuus keräsi kiinnostuneita paikan päälle

Saga Tammilinnan ensimmäinen esittelytilaisuus pidettiin talolla torstaina 11.4.2019. Tilaisuuteen saapuikin rutkasti kiinnostuneita. Sagan väki haluaa kiittää Teitä kaikkia osallistumisestanne. Seuraava samankaltainen tilaisuus järjestetään toukokuussa.
Upea Saga Tammilinna sijaitsee Vantaan Tikkurilassa

Tiesittehän, että Saga Tammilinnan yleiset keskiviikon esittelykierrokset alkavat 8.5.2019 klo 13. Esittelykierroksia tullaan siis jatkossa pitämään, joka keskiviikko klo 13. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kierros lähteen talon vastaanotosta liikkeelle. 

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiselle yleiselle esittelykierrokselle!