Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

30

marraskuu

2021

Mummodiscossa jorattiin

Mummodisco Tuija Piepposen johdolla sai Tammilinnaan asukkaat tanssimaan läkähdyksiin asti.
Jytähetki

Mummodisco Tuija Piepposen ja dj:n johdolla saapui viihdyttämään Tammilinnan asukkaita. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Vantaan ja Keravan Allergia-ja astmayhdistyksen kanssa. Vanhat kunnon hitit saivat asukkaat twistaamaan ja joraamaan oikein kunnolla ja tunnelma oli katossa. Välillä huilattiin ja naurettiin Piepposkan hauskoille jutuille. Tästä saimme iloa ja hyvää kuntoa pitkäksi aikaa!

25

marraskuu

2021

Kuoro- ja yhteislaulua sekä hieman joulutunnelmaa

Seniorikuoro Kultaisen iän laulajat esiintyi Tammilinnassa.
Kuoro

Kultaisen iän laulajat kävivät alkuviikosta talossa ilahduttamassa kuorolaulullaan ja saivat jouluisiin yhteislauluihinkin asukkaitamme mukaan.

19

marraskuu

2021

Hyvää miestenpäivää!

Saga Palvelutalo Tammilinnassa vietettiin miestenpäivää ja nautittiin hyvästä ruoasta

Kansainvälistä miestenpäivää vietetään aina marraskuun 19.päivä. Päivän tavoitteena on muun muassa miesten myönteisen panoksen juhlistaminen, sukupuolten välisten suhteiden sekä tasa-arvon parantaminen.

Saga Tammilinnassa miehiä on tänään muistettu maukkaan "miehisellä" lounasmenulla. Tarjolla oli kermaista lohikeittoa, ylikypsää possunpotkaa jallukastikkeella sekä jälkiruuaksi piparismoothieta. Saga Tammilinnan väki toivottaa kaikille miehille mukavaa miestenpäivää!

9

marraskuu

2021

Nouda herkullinen lounas Saga Tammilinnasta!

Nouda herkullinen lounas Saga Tammilinnasta

Ravintolamme ei vastaanota vielä talon ulkopuolisia asiakkaita, mutta ravintolastamme on mahdollista noutaa päivän lounas kotiin. Soita meille ennakkoon numeroon 050 4761 343 ja nouda lounas Saga Tammilinnasta sovittuna ajankohtana. Päivän lounas maksaa 10,90 € / henkilö. Viikoittain vaihtuva Take Away -menu päivitetään omille sivuillemme tänne kohtaan "Ravintolamme tarjoaa".

Lämpimästi tervetuloa hakemaan maittavaa lounasta Saga Tammilinnasta!

29

lokakuu

2021

Vapaana kaunis yksiö

Juuri nyt palvelutalossamme on vapaana kaunis ylimmän kerroksen asunto. Tutustu lisää alta ja varaa oma esittelyaikasi paikan päälle.
Kaunis ja valoisa toisen kerroksen asunto vapaana Saga Palvelutalo Tammilinnassa
Saga Tammilinnassa vapaana kaunis yksio

Asunto A115

1H + KT + ALK. + PRV, 36,5m2
8. kerroksessa
Asumiskulu: 1 070,75 €/kk (sis. veden, sähkön ja Internet-yhteyden)
Kk-kulu: 1 769,75 €/kk (sis. asumiskulun sekä Kevytturva -palvelupaketin)

Tutustu Kevytturva -palvelupaketin sisältöön tästä.

Saga Tammilinnassa on vapaana muutamia upeita ja kauniita senioriasuntoja
Upea ylimmän kerroksen asunto, jossa parveke näkymä itään. Asunnossa on nykyaikainen keittiö, moderni kylpyhuone sekä esteetön pohjaratkaisu.

Varaa oma esittelyaika ja tule tutustumaan!

Järjestämme esittelyitä Saga Tammilinnassa päivittäin. Jotta pystymme pitämään esittelyt porrastetusti ja turvallisesti varaattehan oman tutustumiskäynnin ennakkoon. Esittelykierroksella pääsette tutustumaan talomme tiloihin sekä teitä miellyttäviin vapaina oleviin asuntoihin. Koko esittelyn ajan huolehdimme turvallisuus- ja hygienia ohjeistuksista sekä suojaudumme suu-nenäsuojaimilla.

Tiedustelut, esitepyynnöt ja esittelyt,

puh. 0800-06116 (arkisin klo 8-16)
myynti.saga@sagacare.fi

11

lokakuu

2021

Tervetuloa tutustumaan Saga Tammilinnaan la 23.10.

Järjestämme Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa palvelutalossamme esittelyitä lauantaina 23.10.2021. Varaathan oman esittelyaikasi ennakkoon, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti.
Tervetuloa tutustumaan Saga Tammilinnaan - varaa oma tutustumisaika

Kuinka varaan esittelyajan?

Oman tutustumisajan voi varata soittamalla maksuttomaan numeroon 0800-06116 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Mikäli et pääse tutustumaan lauantaina 23.10. voit varata esittelyajan myös toiselle sinulle sopivalle ajankohdalle.

Esittelykierroksella pääset tutustumaan palvelutalomme viihtyisiin yhteisiin tiloihin sekä vapaana oleviin asuntoihin. Lämpimästi tervetuloa!

Nähdään Saga Tammilinnassa! 

7

lokakuu

2021

Iäkkäiden ulkoilupäivän viettoa Saga Tammilinnassa

Valtakunnallisen ulkoilupäivän vietto keräsi iloisia osallistujia rastiradalle.
Ulkoilupäivä 2021

Erilaiset fyysiset ja kulttuurilliset rastit olivat ulkoilupäivän ohjelmassa Saga Tammilinnan sisäpihalla. Suoritukset fyysisissä rasteissa olivat erinomaisia ja lausuimmepa runojakin toinen toisillemme. Hieman sateinen ja tuulinen sää ei menoa haitannut, vaan hyvin jaksoimme kaikki rastit. Kannustushuudot vain raikuivat. Lisäksi olimme saaneet vielä liikkuvan optikkoauton pihallemme osaksi ohjelmaa. 

Osallistujia
Iloiset osallistujat rastien loppusuoralla.