Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

29

syyskuu

2022

Lounastarjous vanhustenviikolla ke 5.10.

Saga-palvelutaloissa on tarjolla maittava lounas joka paiva

Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 2.-9.10.2022 "Yhdessä luontoon – joka iän oikeus" -teemalla. Tarjoamme vanhustenviikon kunniaksi buffetlounaan alennettuun hintaan keskiviikkona 5.10.2022.

Lounas on katettu keskiviikkona 5.10. edulliseen 10 euron hintaan. Lounasta voit nauttia klo 12.00 - 14.00. Lounaan yhteydessä voit piipahtaa talomme esittelykierroksella, joka alkaa klo 13:00.

Lämpimästi tervetuloa!

Saga Tammilinna | Neilikkatie 11 A | 01300 | Vantaa

26

syyskuu

2022

Tervetuloa seniorimessuille ma 3.10.

Saga-palvelutaloissa on seuraa ja mukavaa tekemistä

Lämpimästi tervetuloa Saga Tammilinnan seniorimessuille maanantaina 3.10.2022 klo 12 - 16. Luvassa tuote-esittelyjä, ostoksia ja mukavaa yhdessäoloa. Messut järjestetään yhteystyössä Kulttuurileijonien kanssa. Messutunnelman lomassa teillä on mahdollisuus tutustua Sagan korkeatasoisiin palveluihin sekä kauniiseen taloomme. 

Tule tutustumaan tarjontaan!

  • ikäihmisille suunnatut tuotteet myynnissä
  • tarjonta kattaa laajasti muodin, terveyden ja hyvinvoinnin tarpeet
  • mukava tunnelma
  • ravintolapalvelut

Tehdään yhdessä hyvää

Tuotot Kulttuurileijonat käyttävät yksinäisten vanhusten virkistystoimintaan! Messupöytien myynnistä saadut tuotot menevät lyhentämättöminä vanhusten hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Saga Tammilinna | Neilikkatie 11 A | 01300 | Vantaa

15

syyskuu

2022

Sadonkorjuujuhla oli menestys!

Sadonkorjuutorin antimia
Saga Tammilinnan Sadonkorjuutori

Eilen Saga Tammilinnassa juhlistettiin sadonkorjuun aikaa. Päivä piti sisällään esimerkiksi taloesittelyitä, musiikkiesityksen sekä sadonkorjuutorin täynnä herkkuja. Kaiken kruunasi runsas sadonkorjuulounas! Lounaalla oli tarjolla syksyinen salaattipöytä, myskikurpitsasosekeittoa, karjalanpaistia, juuresmuussia, omenaista punajuuriohrattoa ja jälkiruoaksi puolukkakiisseliä kanelikermavaahdon kera.

Sadonkorjuutorin makeat ja suolaiset herkut menivät kuin kuumille kiville. Niin asukkaat kuin ulkopuolisetkin vierailijat saivat ostaa niitä kotiin vietäväksi, tarjolla oli muun muassa: omenapiirakkaa, saaristolaisleipää, omenahilloa, punssikakkua ja metsäsienipiirakkaa.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Syksyiset kukkaset myös myynnissä

2

syyskuu

2022

Sadonkorjuujuhla keskiviikkona 14.9.

Kesa_kavelylla

Keskiviikkona 14.9. juhlistamme sadonkorjuun aikaa satokauden herkuin, taloesittelyllä ja elävällä musiikilla. Runsas sadonkorjuulounas on katettu klo 11.00-14.00. Lounashinta vierailijoille on 11,70 €. Sadonkorjuutorilla on tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja kotiin vietäväksi - tutustu tarjontaan täällä. Saga Tammilinnan esittelykierros alkaa klo 13.00 ja musiikkiesitys klo 14.00.

Tervetuloa tutustumaan Saga Tammilinnaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta kanssamme! 

Lisätietoja,

Ranja Kontturi
johtaja
puh. 050 5215 139
ranja.kontturi@sagacare.fi

Saga Tammilinna | Neilikkatie 11 A | 01300 | Vantaa

29

elokuu

2022

Taichin kokeilua

Saga Tammilinnan asukkaat pääsivät kokeilemaan taichin alkeita.
taiji

Saga Tammilinnassa vieraili kiinalainen taichin/taijin opettaja Ling, jonka johdolla saimme perusteellista opastusta taichin saloihin. Rennot ja virtaavat liikkeet oli helppoa kokeilla tehdä myös istuen. 

22

elokuu

2022

Joko olet nauttinut lounasta Saga Tammilinnassa?

Nouda herkullinen lounas Saga Tammilinnasta

Saga Tammilinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille -  tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Lounasta voit nauttia klo 11.00 - 14.00 välisenä aikana. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffetin menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 11,70 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 13,80 €/hlö. 

Viikon lounaslistan löydät täältä, kohdasta "ravintolamme tarjoaa"

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

5

elokuu

2022

Jazzia kesäillassa

Saga Tammilinnan asukkaat saivat nauttia kesäisestä jazzkonsertista.
konsertti1

Kesäisessä ja helteisessä elokuun illassa Saga Tammilinnan asukkaita saapui viihdyttämään The Swingin' 3- trio. Saimme kuulla jazzstandardeja, elokuvamusiikkia ja muita tuttuja kappaleita. Svengaavan musiikin tahdissa oli mukava jammailla myös yleisössä.