Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

21

maaliskuu

2019

Ensimmäiset tilapäisasunnot ovat jo varattuina!

Saga Tammilinna tarjoaa vakituisen asumisen lisäksi asuntoja myös tilapäistarpeeseen. Pääkaupunkiseudulla lyhytaikaiset asunnot ovat erittäin kysyttyjä. Mikäli siis putkiremontti tai leikkaus on tulossa, kannattaa tilapäisasunto varata jo hyvissä ajoin ennakkoon.
Saga-palvelutaloissa tarjotaan asumista myös lyhytaikaiseen tarpeeseen

Tilapäiseen asumiseen tarkoitetut asunnot ovat valmiiksi sisustettuja yksiöitä ja kaksioita. Yhteistiloissa on mm. kahvila, ravintola, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Saga Tammilinnan asunnoissa, yhteistiloissa ja pihamaalla pääsee liikkumaan esteettömästi.

Kiinnostuitko asumisesta Saga Tammilinnassa tilapäisesti? Lisätietoja tilapäisasumisesta saat täältä. Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voi kääntyä talon johtajan puoleen. 

Tilapäisasuntojen tiedustelut ja varaukset,

Ranja Kontturi
johtaja
puh. 050 5215 139
ranja.kontturi@sagacare.fi 

14

maaliskuu

2019

Haluatko päästä ensimmäisten joukossa kurkistamaan taloomme ennen sen avautumista?

Ennen talon avautumista kiinnostuneet pääsevät vierailemaan upeassa talossamme. Mikäli haluat päästä mukaan talovierailulle huhtikuussa liity nyt kutsulistallemme!
Upea uusi kalustettu tilapäisasunto Saga Tammilinnassa

Saga Tammilinnan kutsulistalle liittyminen on helppoa ja maksutonta

Liity kutsulistalle soittamalla meille numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Saatte kutsun huhtikuun tilaisuuteemme postitse kotiin.

5

maaliskuu

2019

Viimeinen esittelytilaisuus ma 11.3.2019 klo 17

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Tikkurilaan keväällä 2019 valmistuvasta Saga Tammilinnasta. Viimeinen esittelytilaisuus järjestetään maanantaina 11.3.2019 klo 17 Vantaan Original Sokos Hotellissa osoitteessa Hertaksentie 2, 01300 Vantaa. Ilmoittautumisia ei tarvita.
Saga-palvelutalojen ravintolat ovat avoinna myös ulkopuolisille asiakkaille

Koti Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen asumisen ja elämän turvallisessa ympäristössä, jossa apu, palvelut ja hyvä seura on lähellä. Talo tarjoaa ikäihmisille hoiva-, ruoka- ja siivouspalveluita oman tarpeen
mukaan. Tarjoamme vakituisen asumisen lisäksi tilapäistä palveluasumista. Meille voi tulla toipumaan leikkauksesta, kuntoutumaan tai asumaan esimerkiksi putkiremontin ajaksi. Tervetuloa kokeilemaan huoletonta palveluasumista!

27

helmikuu

2019

Tilapäisasunnot nyt varattavissa

Saga Tammilinnaan rakentuu yhteensä 129 vuokrattavaa palveluasuntoa, joista osa on tarkoitettu tilapäiseen asumiseen. Mikäli näköpiirissä on putkiremontti, kuntoutusjakso tai leikkaus niin Saga Tammilinna tarjoaa huoletonta ja turvallista asumista tilapäiseksi ajaksi.
Saga palvelutaloissa hotelliasumista tilapäiseen tarpeeseen

Tilapäiseen asumiseen tarkoitetut asunnot ovat valmiiksi sisustettuja yksiöitä ja kaksioita. Yhteistiloissa on mm. kahvila, ravintola, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Saga Tammilinnan asunnoissa, yhteistiloissa ja pihamaalla pääsee liikkumaan esteettömästi

  • Tilapäisasuminen 78€/vrk sis. päivittäisen lounaan ja asunnon palvelutalossa

Tilapäisasunnot ovat erittäin kysyttyjä pääkaupunkiseudulla. Saga Tammilinnan tilapäisasunnot ovat nyt varattavissa.

Kysy lisää ja varaa tilapäisasuntosi,

Ranja Kontturi
puh. 050 5215 139
ranja.kontturi@sagacare.fi

21

helmikuu

2019

Valmistuvan talomme seinää koristaa upea maalaus

Saga Tammilinnan seinään on rakentamisen ohessa maalattu upea kuva tontilla sijaitsevasta tammesta. Teos on todella hieno koriste uuden Saga-palvelutalomme seinälle.
Saga-palvelutalojen taidetta voi ihailla

15

helmikuu

2019

Terveisiä työmaalta

Saga Tammilinnan asunnonvaraajat ovat tammikuusta lähtien päässeet vierailemaan työmaalla omissa asunnoissaan. Talo valmistuu kovaa tahtia ja pian se toukokuukin tulee, jolloin talo virallisesti avataan. Nyt ei enää millään malttaisi odottaa!
Saga Tammilinna on upea vastavalmistunut palvelutalo

Saga Tammilinnan ensimmäinen esittelykierros huhtikuussa

Ennen talon avautumista myös kaikki kiinnostuneet pääsevät vierailemaan upeassa talossamme. Lähetämme kutsun esittelykierroksesta kaikille kutsulistallamme olijoille. Kutsulistalle liittyminen on maksutonta ja liittyä voi soittamalla meille numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi

6

helmikuu

2019

Tervetuloa esittelytilaisuuteen ma 11.2.2019

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi kuulemaan Sagan korketasoisista palveluista sekä uudesta valmistuvasta palvelutalostamme Saga Tammilinnasta.
Saga Tammilinna uusi upea palvelutalo

Esittelytilaisuus järjestetään ma 11.2.2019 klo 17 Vantaan Original Sokos Hotellissa. Osoitteessa Hertaksentie 2, 01300 Vantaa. Tilaisuus kestää tunnin.

Ilmoittautudu mukaan

Tilaisuudessamme on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan. Ilmoittautumiset maksuttomaan numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostilla osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi 

Nähdään tilaisuudessa!