Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

17

tammikuu

2023

Hyödynnä hyvinvointipalveluitamme!

Saga Tammilinnassa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Tarjoamme fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä jalkahoitajan palveluita asukkaidemme lisäksi myös talon ulkopuolisille.
Hyvinvointipalvelut Saga Tammilinnassa

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapian tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito ja kohentaminen, jotta esimerkiksi liikkuminen helpottuisi tai säryt vähenisivät. Fysioterapeutillemme Piialle voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Ajan voi varata myös rentouttavaan hierontaan tai huoltaa kehoa liikehoidoilla ja venyttelyllä.

Lue lisää Saga Tammilinnan fysioterapia- ja hierontapalveluista sekä tutustu hinnastoon täältä.

Jalkojenhoitajan palvelut

Jalkojenhoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä, ja sen myötä asiakkaan kokonaishyvinvointia. Omatoimista jalkahoitoa olisi hyvä tehdä päivittäin ja viikoittain. Ammattilaisen tekemä ennaltaehkäisevä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa. 

Lue lisää jalkojenhoitajan palveluista sekä hinnoista tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

29

joulukuu

2022

Suomen Lucia-neito vierailulla

Suomen virallinen Lucia-neito seurueineen ennätti vieraisille Saga Tammilinnaan.
luciat

Suomen Lucia-neito ennätti vielä vuoden lopuksi käydä ilahduttamassa asukkaitamme. Saimme kuulla kaunista laulua ja lämmintä joulutunnelmaa. Neidot jäivät vielä esiintymisen jälkeen juttelemaan ja viettämään hetkeksi aikaa asukkaiden kanssa. Ihastuneet asukkaat halusivat ottaa kuvia ja pyydettiinpä oikein nimikirjoituksia muistoksi. Saga Tammilinna kiittää ryhmää vierailusta. 

Asukkaiden kanssa
Lucia-neito seurueineen jäi vielä juttelemaan asukkaiden kanssa esiintymisen jälkeen.

21

joulukuu

2022

Saga Tammilinnan joulutunnelmointia

Saga Tammilinnassa on vietetty jouluviikolla tunnelmallisia ja iloisia jouluhetkiä.
joulukonsertti1

Saga Tammilinnassa on vietetty iloisia kohtaamisia pienten päiväkotilasten kanssa ja nautittu tasokkaasta kulttuurielämyksestä. Päiväkoti Montsan pienet tontut ihastuttivat laulullaan ja vierailullaan. Lisäksi saimme illan hämärtyessä nauttia sopraano Laura Liikasen ja pianisti Hanna-Mari Zinovjevin hienosta ja tunteikkaasta joulukonsertista. Näiden yhteishetkien myötä on hyvä laskeutua joulun rauhaan. Saga Tammilinna ja Tammilinnan tontut toivottavat kaikille hyvää joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle 2023. 

montsantontut
Pikkutontut ihastuttivat laulullaan ja esityksellään. Vanhat tutut joululeikit onnistuivat yleisöltäkin.

16

joulukuu

2022

Joulutunnelmaa Saga Tammilinnassa

Kiitos Leo ja Katri!

Leo ja Katri Silolahti konsertoivat keskiviikkona Saga Tammilinnassa. Asukkaamme sekä ulkopuoliset vierailijat pääsivät nauttimaan kauniista joululauluista. Osallistujille jaettiin myös lauluvihkoset, joten kaikkien oli helppo laulaa mukana. Ravintolasalissa oli kaunis jouluinen tunnelma ja keittiön leipomat jouluiset herkut menivät kuin kuumille kiville. 

Rauhallista joulun aikaa! ✨

Asukkaat olivat kokoontuneet kuuntelemaan ja laulamaan musiikkia sankoin joukoin.jpg
Konsertti keräsi paljon yleisöä.
Saga Tammilinnassa oli jouluinen herkkupöytä
Joulutorilta löytyi juhlaan sopivaa herkkua. Keittiömme oli leiponut jouluisia herkkuja kotiin vietäväksi. Tarjolla oli mm. joulutorttuja, piparipullaa sekä vanhanajan lihapiirakkaa.

8

joulukuu

2022

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia

Saga Tammilinnassa vietettiin juhlavaa itsenäisyyspäivää 6.12.22.
kuoro1

Saga Tammilinnan perinteiset itsenäisyyspäivän juhlallisuudet keräsivät sankoin joukoin asukkaita puheiden, laulun ja musiikin äärelle. Talon asukas piti puheen, joka käsitteli Suomen historiaa ja matkaa tähän päivään. Puheen jälkeen kuulimme toisen asukkaan esittämänä ihastuttavan tekstin rakkaudesta kotimaahan. Tämän jälkeen kohotimme maljan itsenäisyydelle sekä myös Ukrainalle, jolle asukkaat halusivat tänä päivänä osoittaa erityistä huomiota. Vantaan kamarikuoron esitys herkisti mielet ja yhdessä laulettu Maamme-laulu oli illan kohokohtia. Pienen tauon jälkeen saimme nauttia suomalaisesta iskelmästä ja tanssimusiikista Kati & Kuiskauksen voimin. Tunnelma oli aivan kuin Linnan juhlissa ja useat parit viihtyivät parketilla koko illan. 

tanssit1
Illan päätti kevyempi suomalainen musiikki ja useampi pari viihtyi parketilla.

1

joulukuu

2022

Teatterin taikaa Saga Tammilinnassa

Teatteri Tuikkeen sirkusta, tiedetemppuja ja teatteriä yhdistävä esitys vieraili Saga Tammilinnassa.
Tuike

Esitys, Kummallinen kahvila, oli koko perheelle sopiva huumoripitoinen, sanaton esitys ja saimme ihmetellä väriä vaihtavia juomia, kuplia, musiikkia ja akrobatiaa. Erityisesti naurua herätti esityksessä nähtävä mummo, joka oli tullut asiakkaaksi tähän erikoiseen kahvilaan. Pohdimmekin hymyssä suin, että onneksi Sagan kahvilassa ei ala tapahtumaan kummia kahvihetken aikana. Esityksen jälkeen ihmettelimmekin taikajuomia, että mitä tapahtuisikaan jos vähän maistaisi. 

Ihmettelyä
Asukkaat tutkimassa ihmeissään esityksen rekvisiittaa.

30

marraskuu

2022

Jouluinen tapahtuma ke 14.12. - tervetuloa!

Lämmintä joulutunnelmaa Saga Kaskenpuistossa

Tervetuloa viihtymään Saga Tammilinnaan keskiviikkona 14.12. Päivän lounas on katettu klo 11.00 -14.00 hintaan11,70 €. Palvelutaloasumisesta kiinnostuneille järjestämme klo 13.00 avoimen taloesittelyn, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Esittelykierroksen jälkeen, voitte istahtaa kahvioon tuoksuvan glögin ja piparien äärelle nauttimaan Leo ja Katri Silolahden jouluisesta konsertista. Joulutorille keittiömme leipoo jouluisia herkkuja kotiin vietäväksi.

Ilahduta läheistäsi jouluna Sagan lahjakortilla

Tiesittehän, että meiltä saatte myös joulun parhaat lahjat. Voit ostaa Sagan lahjakortille esimerkiksi hieronnan, jalkahoidon tai ladata haluamasi summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluita myös ravintolaan tai muihin palveluihin Saga-palvelutalossa. Kysy Sagan suosittuja lahjakortteja talon vastaanotosta.

Tervetuloa tutustumaan Tammilinnaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta kanssamme!

Saga Tammilinna | Neilikkatie 11 A | 01300 Vantaa