Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

22

tammikuu

2019

Sagan fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä jalkahoitajan palvelut

Saga-palvelutaloissa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Talomme tarjoavat fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä jalkahoitajan palveluita Saga-palvelutalojen asukkaille sekä talon ulkopuolisille asiakkaille.
Saga palvelutaloissa jalkahoitoa, fysioterapiaa ja hierontaa

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kotona, talon kuntosalilla, terapia-altaassa tai fysioterapeutin vastaanottotilassa.

Asiakas voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuuutta. Ajan voi varata myös rentouttavaan hierontaan tai huoltaa kehoa liikehoidoilla ja venyttelyllä. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien toimesta palvelupaketteihin kuuluvaa ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä allas- ja tuolijumppaa.
 

Jalkahoitajan palvelut

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä, ja sen myötä ikäihmisen kokonaishyvinvointia. Omatoimista jalkahoitoa olisi hyvä tehdä päivittäin ja viikoittain. Ammattilaisen tekemä ennaltaehkäisevä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa.

Saga-palvelutaloissa toimii Sagan omien jalkahoitajien lisäksi myös ulkopuolisia ammatinharjoittajia.

19

tammikuu

2019

Liity maksutta kutsulistalle!

Kutsulistallemme liittyminen on helppoa ja maksutonta. Liittymällä kutsulistalle saat ensimmäisten joukossa kutsuja mukaviin tilaisuuksiimme ja keväällä alkaville työmaakierroksille.
Saga palvelutaloissa on tapahtumia ympäri vuoden

Liity Saga Tammilinnan kutsulistalle soittamalla meille maksuttomaan numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi.

Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri vuoden jokaisessa Saga-palvelutalossa, joten kutsulistalle liittyminen kannattaa!

18

tammikuu

2019

Vapaat asunnot

Saga Care Käpylinna näyttöhuoneisto makuuhuone

Saga Tammilinnaan valmistuu kaiken kaikkiaan yhteensä 129 kaunista ja esteetöntä kotia, joista vielä muutama on vapaana. Kaikissa asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö ja esteetön kylpyhuonetila. Lähes kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi. Vapaana olevien asuntojen luettelon löydät tästä. Halutessasi voit myös tutustua asuntojen pohjapiirustuksiin tästä ja kerrospiirustuksiin tästä.

Saga Tammilinnan asukkaiden kuukausikulu koostuu asunnon asumiskulusta ja oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista. Kaikilla asukkailla tulee olla vähintään Viikkoturva -palvelupaketti. Palvelupaketteihin voit tutustua tästä

Kiinnostuitko asumisesta Saga Tammilinnassa?

Tilaa esitteet ja varaa oma asuntosi nyt! Jätä hakemus palveluasumiseen tästä

Lisätietoja

maksuton puh. 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai myynti.saga@sagacare.fi

17

tammikuu

2019

Esittelytilaisuus 21.1.2019 - Ilmoittaudu nyt mukaan!

Saga Tammilinnan maanantain infotilaisuudessa on vielä muutamia paikkoja vapaana. Tule viettämään mukavaa iltapäivää kanssamme ja kuulemaan lisää Saga-palvelutaloista.
Saga Tammilinna esittelytilaisuus 21.1.19

Mitä: Saga Tammilinnan esittelytilaisuus

Missä: Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

Milloin: maanantaina 21.1.2019 klo 17, tilaisuus kestää  tunnin.

Ilmoittautuminen

Huomioittehan, että tilaisuudessamme on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan. Ilmoittautumiset maksuttomaan puhelinnumeroon 0800-06116 arkisin klo 9-17 tai sähköpostilla osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

 

9

tammikuu

2019

Harrastus- ja kulttuuritoiminta Saga-palvelutaloissa

Haluamme tarjota asukkaillemme vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee asukkaiden toiveiden mukaista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien Sagan asukkaiden palvelupakettiin.
Saga-palvelutalon asukkaat nauttivat musiikista ja tanssista

Saga Tammilinnaan tullaan valitsemaan oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee talon asukkaille viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa. Talon monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen tulee löytämään varmasti itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. 

Saga-palvelutaloissa järjestetään tansseja, erilaisia kerhoja ja kielikursseja, konsertteja, teatteriesityksiä sekä esimerkiksi runo- ja kirjallisuuspiirejä. Ohjelmasta löytyy lisäksi perinteistä bingoa sekä tuoli- ja vesijumppaa. Saga Tammilinnaan valmistuu oma kirjasto, jossa voi yksin tai yhdessä muiden kanssa tutustua kirjavalikoimaan.

Viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelma jaetaan asukkaiden postilaatikkoon. Ohjelmasta voi jo ennakkoon valita, mihin haluaa viikon mittaan osallistua yhdessä muiden kanssa. Saga Tammilinnan viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminta tullaan tämän lisäksi julkaisemaan talon avauduttua Sagan kotisivuilla, josta esimerkiksi omaisten on helppo seurata talon tapahtumia.

Sagan monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta kaikki löytävät itselleen sopivaa ohjelmaa
Sagan asukas nauttii uinnista kesän auringossa palvelutalon uima-altaalla
Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason palveluita ja seuraa ikäihmisille upeassa Saga Lakeudenlinnassa Seinäjoella

 

3

tammikuu

2019

Uuden vuoden kunniaksi ihana ja aurinkoinen pakkassää

Ulkona on ihanan kirpeä pakkasilma ja mitä mainioin ulkoilu sää. Tällaisia aurinkoisia päiviä toivoisi enemmänkin, jotta jaksaisi odottaa vielä kevääseen, kun uusi upea Saga Tammilinna avataan. Kohta koittavat Saga Tammilinnan työmaakierrokset. Olethan Sinäkin jo kutsulistallamme, niin saat ensimmäisten joukossa kutsun työmaavierailulle? Liity kutsulistallemme soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Kutsulistalle liittyminen on maksutonta.

Nyt ei muuta kun ylös, ulos ja nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä!
Saga-palvelutaloissa aurinkoinen talvipäivä

13

joulukuu

2018

Saga Tammilinnan johtaja on valittu!

Maanantaina 10.12.2018 pidetyssä infotilaisuudessa esiteltiin vasta valittu Saga Tammilinnan johtaja. Talon johtajaksi on nimitetty Ranja Kontturi. Ranja on aiemmin toiminut Saga Munkkiniemen johtajana. Ranjalla on vuosien kokemus johtajuudesta ja Saga-palvelutalojen pyörittämisestä. Ranja Kontturi aloittaa uudessa työssään heti tammikuun alussa.

"Innostuneena odotan Saga Tammilinnan avautumista. Asukkaiden hyvinvointi on minulle sydämenasia ja haluan, että Teillä jokaisella on hyvä olla omassa kodissanne.”
- Ranja Kontturi, Saga Tammilinnan johtaja
Saga Tammilinnan vasta valittu kokenut johtaja