Saga Palvelutalo Tammilinna on paras palvelutalo Vantaalla
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Tammilinna on Vantaan kaupungin palveluasumisen ja Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelituottaja. Katso täältä Vantaan ja Helsingin palvelusetelipalvelut sekä hinnat tai soita meille puh. 050 5215 139 ja kysy lisää!

Saga Tammilinnassa järjestetään yksityisiä esittelyitä päivittäin - varaa oma aikasi ennakkoon
Tule tutustumaan turvallisesti
Järjestämme päivittäin yksityisesittelyitä talossamme. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti. Oman esittelyajan voit varata soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai myynti.saga@sagacare.fi. Koko esittelyn ajan noudatamme turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia sekä suojaudumme suu-nenäsuojilla.

Kodin kuulumisia