Uusi upea Saga-palvelutalo rakennetaan Vantaan Tikkurilaan
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Tammilinna, Vantaa

Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Sagan ammattitaitoinen henkilökunta välittää asukkaistaan
Saga Tammilinnan asunnoista reippaasti yli puolet on jo varattu!
Soita meille ja varaa upea uusi kotisi hyvissä ajoin! Tavoitat meidät arkisin klo 9-17 numerosta 0800-06116.

Kodin kuulumisia

Palveluasuminen

Vantaan Tikkurilan keskustaan avautuu täyden palvelun Saga-palvelutalo keväällä 2019. Saga Tammilinna tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Keskeisen sijaintinsa ansiosta palvelutalosta on hyvät kulkuyhteydet useaan suuntaan.

Sagassa palveluasumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on kolme erilaista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista.

Senioriasunnot

Saga Tammilinnaan valmistuu 129 vuokrattavaa senioriasuntoa, kooltaan 36 - 56 m2. Asunnot sijaitsevat talon 2.-8. kerroksissa. Palvelutalon hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin.

Palvelut

Palvelutalon pohjakerroksessa sijaitsevat monipuoliset palvelut, kuten ravintola, kahvila, kuntosali, kirjasto ja saunaosasto. Kahvila ja ravintola ovat avoinna myös ulkopuolisille ruokailijoille. 

Saga-palvelutalossa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta aamusta iltaan. Yöaikaan turvallisuudesta huolehtii turvapuhelinjärjestelmä. Arjen tueksi tarjolla kotihoitoa, siivousta ja pyykkihuoltoa, ja laajasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä. Talossa tulee toimimaan myös Sagan oma fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja ja jalkahoitaja sekä parturi-kampaaja.

Asukasvalinta perustuu palveluasumisen tarpeeseen. Kaikilla asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti. Vähimmäisvaatimuksena Viikkoturva palvelupaketti. Asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.