Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

25

marraskuu

2022

Kuntopiiri

Tasapainoradan tilalle järjestetty kuntopiiri sai asukkaamme liikkeelle ja nauttimaan liikunnasta fysioterapeuttimme johdolla.
Jumppaa Saga Salpalinnassa

18

marraskuu

2022

Live musiikkia Saga Salpalinnassa "Oi niitä aikoja"!

Kalle Hiltusen ja Jan Dobrowolskin mukana muisteltiin Isoisän olkihattua ja oltiin syyspihlajan alla, laulettiin yhdessä ja kuunneltiin vanhoja tangoja, valsseja ja muita mukavia kappaleita.
Myös Lahden lähimmäispalvelun vapaaehtoistyöntekijän Hanna Viitanen kävi laulattamassa meillä ihania elokuva- ja musikaalisävelmiä.
Oi niitä aikoja
Kalle ja Jan
Elokuva- ja musikaalisävelmiä

 

11

marraskuu

2022

Elämä on valoa ja varjoa

Lahtelainen näyttelijä ja runonlausuja Kaarina Turunen saapui Salpalinnaan vieraaksemme ja saimmekin nauttia upeasta runohetkestä. Esitys oli ainutlaatuinen ja runojen tulkinta kosketti yleisöä syvästi. Esityksen päätteeksi oli vielä yhteislauluhetki Kaarinan kanssa. Kaarina Turusen esitystä ja yhteislaulua säestämässä oli ihastuttava Tuula Pennanen. Kiitos Kaarina ja Tuula!
Pieni runohetki
Käsin kosteteltavaa
Yhteislaulua

 

4

marraskuu

2022

Unelmien työpaikan uudet lähihoitajat!

Pirteä työyhteisömme sai kaksi uutta hoitajaa, joista kumpikaan ei ole hiirenhiljaa. Tutuksi tulivat pian asukkaat ja työkaverit, Salpalinnan tavat ja saunalle unohtuneet uikkarit.
SagaSalpalinnaLahti uudet hoitajat
SagaSalpalinna Lahti Anne

Annen mielestä ihanat asukkaat ovat työn paras puoli

Annella on pitkä kokemus ikäihmisten avustamisesta. Ihmisen kohtaaminen arjessa on parasta, Anne kertoo. Vapaa-aikansa Anne viettää neuloen ja käsitöitä tehden. Karavaanailu on myös mieleinen harrastus ja onhan Anne jo mummokin!

SagaSalpalinnaLahti Tiina

Tiinan käsissä jalat voivat hyvin

Jalkahoitoja perustyön ohessa tekevä Tiina kertoo viihtyneensä hyvin Saga Salpalinnassa. Uudet monipuoliset tilat lisäävät viihtyvyyttä. Asukkaiden lisäksi Tiina mainitsee mukavan työyhteisön, johon oli helppo sulautua. Vapaa-aikanaan tämäkin hoitaja huristelee maantiellä asuntoautollaan kyydissään lapsenlapsensa.

 

28

lokakuu

2022

Benvenuto - Tervetuloa Saga Salpalinnan kotisivuille!

Tutustuimme viikon varrella Italian kielen saloihin asukkaamme johdolla.
Italia näyttäytyy monipuolisena kulttuurimaana, jonka perinteitä Reino kuulijoilleen avasi.
Lahti Salpalinna Saga tuokio
Lahti Saga Salpalinna saaristolaisleipää.

Saaristolaisleipä on yleistynyt viimeaikoina suomalaisten ruokapöydässä ja niin Saga Salpalinnan tarjonnassakin. Itse tehdyn tuoreen leivän tuoksu leijailee usein talomme ravintolassa.

21

lokakuu

2022

Sagan päivän konsertti

Sagan päivänä saimme kuunnella ihanan Pirjo Lehden esiintymistä Esa Roineen säestyksellä. Asukkaat kiittelivät Pirjoa esityksestä ja lämmittäviä muistoja tuomista kappaleista.
Muutama asukas pyörähti myös tanssilattialla. Olihan eräällä asukkaalla aikaa viime tanssahtelusta kulunut jo melkein 40 vuotta.
Ihana konsertti
Upeaa tulkintaa
Sagan päivän tanssit

 

20

lokakuu

2022

Muista isää Sagan lahjakortilla

Ilahduta isää, isoisää tai läheistäsi Sagan lahjakortilla isänpäivänä!
Iloa Sagan lahjakortilla

Voit ostaa lahjakortin tiettyyn palveluun, kuten hierontaan tai jalkahoitoon. Kortille voi myös ladata haluamasi summan, jonka lahjansaaja voi itse käyttää esimerkiksi talon ravintolassa tai hyödyntää muihin palveluihimme.

Tervetuloa ostamaan lahjakortti Saga Salpalinnan vastaanotosta!