Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

25

maaliskuu

2020

Saga Salpalinna valmistuu hyvää vauhtia

Uudet asukkaat pääsevät näillä näkymin muuttamaan Saga Salpalinnaan syksyllä 2020.
Saga Salpalinna valmistuu hyvää vauhtia

Terveisiä Saga Salpalinnan työmaalta! Vallitsevista poikkeusoloista huolimatta uuden Lahteen valmistuvan palvelutalomme rakentaminen etenee toistaiseksi suunnitellussa aikataulussa – nyt jo reilusti yli puolet talosta on valmiina! Myös talon sisäosat valmistuvat hyvää vauhtia, ja muun muassa asuntojen lattiat ja kiintokalusteet ovat jo paikoillaan.  Talosta näkee jo, että siitä on tulossa upea!

Kiinnostuitko Saga Salpalinnasta?

Tällä hetkellä noin 70 % Saga Salpalinnan asunnoista on varattu. Vapaana on vielä muutamia kauniita yksiöitä sekä tilava kaksio. Lähetämme sinulle mielellämme lisätietoa Saga Salpalinnasta kattavan esitepaketin muodossa. Ota meihin yhteyttä soittamalla maksuttomaan puhelinnumeroomme 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi.

Saga Salpalinna kuva työmaalta
Saga Salpalinnasta on upeat näkymät Lahden hyppyrimäille

20

maaliskuu

2020

Ota Saga-palvelutalojen sosiaalisen median kanavat seurantaan!

Jaamme talojemme arkea ja ajankohtaisia asioita omilla Facebook ja LinkedIn -kanavillamme. Käy tykkäämässä sivustamme ja pääset kurkistamaan Saga-palvelutalojen elämään!
Ota Saga-palvelutalojen sosiaalisen median kanavat seurantaan

Löydät meidät FacebookistaLinkedInistä ja Youtubesta nimellä "Saga-palvelutalot". Tule tykkäämään sivustamme, tutustumaan ajankohtaisiin artikkeleihin ja kommentoimaan päivän polttamiin puheenaiheisiin.

Nähdään somessa! 

 

13

maaliskuu

2020

PERUTTU: Saga Salpalinnan ti 24.3. infotilaisuus

Seuraa Saga-palvelutalojen elämää sosiaalisessa mediassa

Saga-palvelutalot on varautunut THL:n normaalin pitkäaikaishoitoon suunnatun ohjeistuksen lisäksi ylimääräisillä varotoimenpiteillä turvatakseen koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta henkilöstönsä ja asiakkaansa. Tämän johdosta peruutamme myös Saga Salpalinnan tiistain 24.3. infotilaisuuden.

Seuraamme tilannetta tiiviisti ja arvioimme jatkuvasti sen vaikutuksia. 

Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

Tilaa kattava esitepaketti kotiisi

Lähetämme mielellämme kattavan esitepaketin maksutta postitse. Esitepaketti sisältää kaikki samat tiedot, kuin mitä infotilaisuudessa olisi käyty läpi. 

Ilmoitamme tulevista tilaisuuksista tilanteen rauhoituttua kotisivuillamme sekä lehtimainoksin. Halutessanne voitte myös liittyä kutsulistallemme, jolloin saatte kutsun tilaisuuteen kirjeitse suoraan kotiinne. Kutsulistalle liittyminen on helppoa ja maksutonta. Voitte liittyä kutsulistalle soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia nimenne ja postiosoitteenne kera.

Esitteiden tilaaminen, yhteydenotot ja kysymykset:

maksuton puh. 0800-06116 (arkisin klo 9-17)
myynti.saga@sagacare.fi

 

3

maaliskuu

2020

Terveisiä työmaalta!

Saga Salpalinnan työmaalla rakennustyöt etenevät hyvää tahtia. Talon kaikki kerrokset ovat pystyssä ja työt etenevät suunnitellussa aikataulussa. Saga Salpalinna avaa ovensa uusille asukkailleen syksyllä 2020.
Upea palvelutalo Saga Salpalinna avaa ovensa uusille asukkaille syksyllä 2020. Varaa oma asuntosi nyt!

Kiinnostuitko Saga Salpalinnasta?

Järjestämme tiistaina 24.3.2020 klo 17 infotilaisuuden uudesta palvelutalostamme. Tilaisuus järjestetään Lahden Messukeskuksen Kokoustilassa osoitteessa Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti. Tilaisuus kestää noin tunnin. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan mukaan.

Tilaa kattava esitepaketti!

Saga Salpalinnaan valmistuu 96 uutta ja upeaa vuokrakotia ikäihmisille. Talo tarjoaa asumisen lisäksi myös muun muassa turva-, ruoka- ja hoivapalveluita asukkaan tarpeen mukaan. Tällä hetkellä 70% Saga Salpalinnan asunnoista on varattu. Vielä on vapaana muutamia yksiöitä ja kaksio.

Tiedustelut, esitepyynnöt ja ilmoittautumiset,
maksuton puh. 0800-06116 (ark. klo 9-17)
myynti.saga@sagacare.fi 

25

helmikuu

2020

Saga Salpalinnan tarjoamat palvelut helpottavat asukkaiden arkea

Saga Palvelutalo Salpalinnassa Sinun ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin. Ensiluokkaiset hoiva- ja hyvinvointipalvelumme tulevat helpottamaan arkeasi ja parantavat elämänlaatuasi. Haluamme pitää Sinusta huolta. Siksi Saga Salpalinnan jokainen asukas valitsee oman voinnin mukaisesti palvelupaketin.
Saga Salpalinna tarjoaa turvallista ja tuettua asumista ikäihmisille aivan Lahden keskustassa

Saga Salpalinnassa asukkaiden valittavana on neljä eri tasoista palvelupakettia. Oman tarpeen mukaan valittu palvelupaketti helpottaa arkea ja luo turvallisuutta itsenäisen asumisen tueksi.

Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat peruspalvelut:

  • yksilöllinen palvelusuunnitelma
  • terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • turvaranneke ja turvapuhelin
  • päivittäinen lounas
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • siivousta
  • yhteistilojen käyttö (mm. kuntosali, kirjasto, pesutupa sekä sauna- ja allasosasto)

Palvelupaketit eroavat toisistaan hoivan määrällä. Mikäli toivot arjen kevennystä valitse Kevytturva -palvelupaketti. Mikäli taas isompi apu arjen askareissa on tarpeen niin kattavammat palvelupakettimme Päivä- ja Täysturva ovat hyviä valintoja. 

Tarkemmat tiedot palvelupakettiemme sisällöistä löydät täältä.

Autamme mielellämme palvelupakettisi valinnassa ja muissa kysymyksissä,

maksuton puh. 0800-06116 (arkisin klo 9-17)
myynti.saga@sagacare.fi 

19

helmikuu

2020

70% Saga Salpalinnan asunnoista varattuna!

Saga Salpalinnan asuntojen ennakkovaraaminen käy erittäin vilkkaana. Talon kaksiot ovat melkein täysin loppuunvarattuja. Muutamia yksiöitä on vielä vapaana.
Saga palvelutalo Salpalinnasta suurin osa asunnoista loppuunvarattuja

Saga Salpalinnaan valmistuu 96 vuokrattavaa seniorikotia. Nelikerroksinen talo valmistuu Lahden keskustaan upealle sijainnille aivan Fellmaninpuiston kupeeseen. Saga Salpalinnan asunnot ovat herättäneet laajalti kiinnostusta ja alle 30 asuntoa on enää vapaana.

Kiinnostuitko Saga Salpalinnasta ja sen palveluista? Kerromme mielellämme lisää uudesta rakentuvasta palvelutalostamme. Soitathan meille maksuttomaan numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai tilaathan esitteet tästä.

Seuraava infotilaisuus Saga Salpalinnasta järjestetään Lahden Messukeskuksen kokoustilassa (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti) tiistaina 24.3.2020 klo 17. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuudessa on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi  Lämpimästi tervetuloa!

11

helmikuu

2020

Ilmoittaudu Saga Salpalinnan 18.2.2020 infotilaisuuteen!

Ilmoittaudu Saga Salpalinnan infotilaisuuteen ja tule kuulemaan lisää rakenteilla olevasta palvelutalostamme sekä palveluistamme!
Saga-palvelutalot tarjoavat korkeatasoista palveluasumista eri kuntoisille ikäihmisille

Tervetuloa viettämään mukavaa iltapäivää kanssamme ja kuulemaan lisää Saga Salpalinnasta. Huom. rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittauduttehan etukäteen!

Tiedot tilaisuudesta

Mitä: Saga Salpalinnan infotilaisuus
Milloin: tiistai 18.2.2020 klo 17. Tilaisuus kestää noin tunnin ajan.
Missä: Lahden Messukeskus, Kokoustilat. Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Pysäköinti: Lahden Messukeskuksen pysäköintialueella on maksuton pysäköinti.
Esteettömyys: Tilaan on esteetön kulku.
Kenelle: Infotilaisuus on tarkoitettu kaikille asumisesta kiinnostuneille ja heidän läheisilleen.

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioittehan, että tilaisuuksissamme on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan. Ilmoittautumiset maksuttomaan puhelinnumeroon 0800-06116 arkisin klo 9 - 17 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi.