Uusi ja upea Saga-palvelutalo valmistuu Lahden keskustaan syksyllä 2020 soita ja kysy lisää
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Saga Tammilinna kiinnostaa, tilaisuudet loppyynmyytyjä
Liity maksutta kutsulistalle!
Näin saat ensimmäisten joukossa kutsuja tilaisuuksiimme ja
tietoja rakentamisen etenemisestä. Soita meille numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähetä sähköpostia osoittteeseen myynti.saga@sagacare.fi.

Palveluasuminen

Täyden palvelun Saga-palvelutalo valmistuu Lahden keskustaan Fellmanninpuiston laidalle syksyllä 2020. Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille.

Saga-palvelutalossa palveluasumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä yksilöllisestä palvelupaketista. Tarjolla on useampi palvelupakettivaihtoehto, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. hoiva-, turva-, ateria- ja kotihoitopalveluita.

Senioriasunnot

Saga Palvelutalo Salpalinnaan valmistuu yhteensä 96 vuokrattavaa senioriasuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Asunnot sijaitsevat talon 1.-4. kerroksissa. Palvelutalon hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö ja esteetön kylpyhuone. Kaikissa asunnoissa on lisäksi turvapuhelin.

Palvelut

Palvelutalon ensimmäisessä kerroksessa on palvelutalon oma ravintola, kahvila, kuntosali, sauna- ja allasosasto, parturi-kampaamo sekä jalkahoitajan, fysioterapeutin sekä lääkärin vastaanottotilat.

Saga-palvelutalossa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta aamusta iltaan. Yöaikaan turvallisuudesta huolehtii turvapuhelinjärjestelmä. Arjen tueksi tarjolla kotiavustamista, siivousta ja pyykkihuoltoa, ja laajasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä.

Haluatko saada ensimmäisten joukossa tietoja uudesta palvelutalostamme?

Ilmoittaudu kutsulistallemme soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Kutsulistalaiset saavat postin mukana ensimmäisten joukossa tietoja rakentamisen etenemisestä.

Lähempänä palvelutalomme valmistumista tulemme lisäämään kotisivuillemme palveluidemme sekä vuokrattavien senioriasuntojen tarkemmat tiedot sekä hinnastot. Kutsulistalaiset saavat nämä automaattisesti postitse kotiin.