Saga Palvelutalo Salpalinna valmistuu syksyll' 2020 Lahden keskustaan upealle sijainnille
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Salpalinna on rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottaja. Olemme myös hakeutuneet Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Tule tutustumaan upeaan Saga Salpalinnaan ti 13.10.2020
Tutustu turvallisesti Saga Salpalinnaan
Vapaana vielä kauniita yksiöitä ja kaksioita – tervetuloa tutustumaan Saga Salpalinnaan! Varaa oma yksityisesittely etukäteen soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. 9-17) tai lähettämällä sähköpostia myynti.saga@sagacare.fi.

Kodin kuulumisia