Saga Salpalinna sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden keskustassa
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Salpalinna on rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottaja. Olemme myös hakeutuneet Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Tule tutustumaan Saga-palvelutaloon
Tilaa esitteet tai tule tutustumaan!
Tilaa esitteet tai varaa esittelyaika ja tutustu Saga Salpalinnaan. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti. Voit tilata esitteet tai oman tutustumisajan ottamalla yhteyttä talomme johtajaan p. 050 5780 359 tai margit.vento@sagacare.fi.

Kodin kuulumisia