Saga Salpalinna sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden keskustassa
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Salpalinna, Lahti

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Salpalinna on rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottaja. Olemme myös hakeutuneet Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Tartu tarjoukseen
Muuta uuteen kotiin erityishinnalla
Hyödynnä huipputarjouksemme ja muuta nyt uuteen kotiin edullisella peruspalvelumaksulla. Tarjouskodit sijaitsevat talon kolmannessa ja neljännessä kerroksessa. Tartu tarjoukseen ennen vuoden loppua! Varaa esittelyaika talon johtajalta Margit Vento, puh. 050 578 0359, margit.vento@sagacare.fi.

Kodin kuulumisia