Saga Palvelutalo Munkkiniemi, Helsinki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

14

lokakuu

2021

Vanhustenviikon loppuhuipennus

Perjantaina saimme vieraiksemme Jaso Sasakin ja Mauri Kuokkasen Riku Niemi Orchestrasta. Kaunis viulukonsertti kruunasi vanhustenviikon.
Suuret kiitokset hienosta konsertista, toivottavasti tapaamme uudelleen!
Jaso Sasaki ja Mauri Kuokkanen Riku Niemi Orchestrasta esiintyivät Saga Munkkiniemessä
Yleisöä Jaso Sasakin ja Mauri Kuokkasen viulukonsertissa
Yleisöä oli saapunut runsaasti paikalle nauttimaan hienosta viulukonsertista.

8

lokakuu

2021

Perjantaisin herkutellaan

Perjantaisin klo 13 alkaen myydään suolaista ja makeaa herkkua Perjantaitorilla.
Herkullista viikonloppua!
Perjantaitori, Saga Munkkiniemi
Perjantaitori, Saga Munkkiniemi

1

lokakuu

2021

Syyskuun viimeinen viikko

Syyskuun viimeiselle viikolle mahtui mm. teatteria ja ilmaisia näöntarkastuksia.
Katsoimme Karanteeniteatterin tallentaman näytelmän Voi Luoja, ja näöntarkastukset toteutti Luoksesi Oy.
Luoksesi Oy teki ilmaisia näöntarkastuksia Saga Munkkiniemessä.
Karanteeniteatterin näytelmätallenne Voi luoja katsottiin Saga Munkkiniemessä

24

syyskuu

2021

Syyskuussa vietetään muistiviikkoa

Meillä muistiviikkoa vietettiin mm. ulkoilemalla, tekemällä erilaisia aivojumppaharjoituksia, asiantuntijaluennoilla sekä keskustelemalla aiheesta. Yhdessä tuumimme, että muistiasioista olisi hyvä puhua enemmänkin. Se lisäisi ymmärrystä.
Syyskuista sisäpihaa Saga Munkkiniemessä

20

syyskuu

2021

Esittelypäivä la 25.9. & loppuvuoden huipputarjous

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen palvelutaloomme lauantaina 25.9.2021. Esittelykierroksen aikana pääsette tutustumaan vapaana oleviin asuntoihimme sekä talomme viehättäviin yhteisiin tiloihin. Samalla sinulla on oiva mahdollisuus tutustua huipputarjouksessa oleviin asuntoihimme! Varaattehan oman esittelyaikanne etukäteen, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti.
Saga Munkkiniemen upeat Dosentinrinteen asunnot

Saga Munkkiniemen huipputarjous

Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa erityiseen tarjoushintaan Saga Munkkiniemeen. Tämä tarjous on toimiva vaihtoehto heille, joille hoito- ja hoivapalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta jotka kaipaavat jo oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi sekä turvallisuutta. Lue lisää huipputarjouksesta täältä.

Tiedustele lisää tai varaa oma esittelyaika

Talon johtaja Sanna Aksentjeff auttaa mielellään senioriasumista koskevissa kysymyksissä puhelimitse numerosta 050 463 5365 tai sanna.aksentjeff@sagacare.fi. Sannan kautta voit varata myös oman esittelyajan sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumisajan voi varata myös maksuttomasta numerosta 0800-06116 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse osoitteesta myynti.saga@sagacare.fi. Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön täältä ja olemme sinuun yhteydessä.

Koko tutustumiskierroksen ajan suojaudumme suu-nenäsuojilla sekä huolehdimme turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksista. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan upeaan palvelutaloomme!

17

syyskuu

2021

Liikunnan iloa

Saga Munkkiniemessä liikutaan aktiivisesti! Viikoittain kokoontuu ohjattuja liikuntaryhmiä, kuntosali on asukkaiden vapaassa käytössä, ja pääseepä meillä uimaankin.
Liikunta ja fyysinen aktiivisuus edistää iäkkäiden terveyttä ja toimintakykyä, ja on tärkeä tekijä mm. kaatumisten ehkäisyssä.
Tuolijumppaajia Saga Munkkiniemessä
Tuolijumppaa Saga Munkkiniemessä

13

syyskuu

2021

Saga Munkkiniemen ravintolan asiakastyytyväisyys loistavalla tasolla

Saga Munkkiniemen ravintolassa mitataan asiakastyytyväisyyttä päivittäin Happy or not -hymiölaitteen avulla. Asukkaat vastaavat kysymykseen "Oliko ruoka hyvää?" painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Viime viikolla asiakastyytyväisyys oli Saga Munkkiniemessä loistavalla tasolla, 99 % mielestä ruoka oli hyvää!
Saga-palvelutaloissa on tarjolla maukasta ruokaa

Saga Munkkiniemen ravintolapäällikkö Tiina Karlsson avasi helmikuussa ravintolan toimintatapaa ja asukkaiden toiveiden kuuntelun tärkeyttä. Lue koko juttu täältä

Saga Munkkiniemessä ollaan erittäin tyytyväisiä ruokapalveluihin

Ranskan kerhon viini- ja juustoilta

Viime viikolla Saga Munkkiniemen Ranskan kerholaiset viettivät viini- ja juustoiltaa, joka oli menestys! Alla asukkaan palaute onnistuneesta illasta:

Juustovalikoima oli juuri sen tyyppinen kuin toivoimme, vuohenjuusto erityisesti miellytti, ja joillekin mainio manchego oli uusi, mutta erinomainen kokemus, samoin Saint Agur miellytti kaikkia. OIit todella koonnut juuri sellaisen juustovalikoiman kuin oli tarkoituskin. Kattaus ja esillepano oli aivan ihastuttava. Löytämäsi viini osoittautui aivan huippuhyväksi tähän tarkoitukseen, aivan nappilöytö. Toisin sanoen kaikki osallistujat pyysivät esittämään ISON kiitoksen onnistuneesta illasta. -Saga Munkkiniemen asukas