Saga Palvelutalo Munkkiniemi, Helsinki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

2

elokuu

2021

Toteutuneita toiveita

Saga Munkkiniemessä kuunnellaan ja toteutetaan asiakkaiden toiveita. Viime viikkoina on nautittu klassisista videokonserteista: Rahmaninovin toinen ja kolmas pianokonsertto sekä Rimski-Korsakovin Šeherazade ovat ihastuttaneet kulttuurinnälkäistä yleisöä. Tällä viikolla kuunnellaan Beethovenin seitsemäs ja Schubertin keskeneräinen sinfonia. Kino Sagassa on katsottu Upseeri ja herrasmies sekä nelituntinen Kleopatra kahdessa osassa. Kulttuurikimaran päättää Pekka Parikan ohjaama Pohjanmaa, jonka kuulustelukohtaus on saanut ansaitusti kulttimaineen.
Piano.

26

heinäkuu

2021

Herrakerho

Herrakerhossa on heinäkuun aikana pelattu biljardia. Toivotut ja odotetut ottelut ovat olleet tasaisia ja jännittäviä aina viimeiseen lyöntiin asti. Kilpailuasetelmasta huolimatta peli on ollut reilua ja kannustavaa: toisten onnistumisista iloitaan, sillä niistä voi myös oppia uutta. Voitosta tai tappiosta riippumatta Herrakerhossa vallitsee aina rehti urheiluhenki.
Biljardi.

19

heinäkuu

2021

Kesäisiä konsertteja

Viime viikolla Saga Munkkiniemen asukkaat saivat nauttia kahdesta konsertista: perjantaina ravintolasalissa kuultiin kesäistä musiikkia ja runoja (Simo Bäckman ja Mikko Helenius) ja sunnuntaina esitettiin tuttuja suomalaisia ja englanninkielisiä klassikkoja viime vuosisadalta (Sakari Kauppinen ja Aili Ristimäki). Suven sävelet loivat iloista tunnelmaa ja virkistivät mieltä.
Konsertti 18.7.2021.

16

heinäkuu

2021

Katsaus Saga Munkkiniemen johtajan arkeen

Saga Munkkiniemen kuulumisia

Sanna Aksentjeff on toiminut Saga Munkkinimen talon johtajana vuodesta 2019 lähtien. Kuluneiden kahden vuoden aikana on ollut monenlaisia ilonaiheita ja onnistumisia, mutta toisaalta myös haasteita esimerkiksi koronan myötä. Juttelimme Sannan kanssa ja saimme kuulla lisää talon arjesta ja Sannan työstä. Lue lisää tästä.

12

heinäkuu

2021

Rauhallista ulkoilua

Helteinen viikko alkoi Saga Munkkiniemessä rauhallisen ulkoilun merkeissä, kun palvelutalon ympäri kierrettiin leppoisasti jutustellen ja luonnon kauneutta ihastellen. Viikon kuluessa täytetään monta yleisötoivetta: tiistaina kuunnellaan Sergei Rahmaninovin toinen pianokonsertto ja keskiviikkona katsotaan Taylor Hackfordin vuonna 1982 ohjaama Upseeri ja herrasmies. Lisäksi asukkaita hemmotellaan kahdella kesäisellä konsertilla, jotka järjestetään ravintolasalissa. Heinäkuussa on aikaa nauttia hyvästä säästä ja mielestä.
Rauhallista ulkoilua.

12

heinäkuu

2021

Saga Munkkiniemen huipputarjousta jatkettu heinäkuun ajaksi!

Oletko kuullut Saga Munkkiniemen huipputarjouksesta? Nyt voit muuttaa upeaan palvelutaloomme erityiseen tarjoushintaan. Tutustu alta tarjouksen sisältöön ja varaa oma tutustumiskäyntisi Saga Munkkiniemeen!
Saga Munkkiniemessä on vehreä ympäristö

Tämä tarjous on toimiva vaihtoehto heille, joille hoito- ja hoivapalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta jotka kaipaavat jo oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi sekä turvallisuutta. 

Huipputarjous sisältää peruspalvelut sisältävän paketin, jonka hinta on 219 €/kk. Tarjous koskee vain ennalta määriteltyjä asuntoja. Asuntovaraus on tehtävä 31.7.2021 mennessä. Muuttopäivästä voi sopia erikseen talon johtajan kanssa. Tutustu paketin sisältöön alta:

Mitkä palvelut kuuluvat hintaan?

 • Turvapuhelin
 • Hoitajapäivystys 24/7, auttamiskäynnit erillisen hinnaston mukaan
 • Yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma
 • Terveys- ja hoitotietojen ylläpito
 • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
 • Kuntosali, pesutupa sekä sauna- ja allasosaston käyttö
 • Vastaanoton palvelut
 • Päivän lehti luettavissa kahvilassa

Peruspalvelupakettia voi halutessaan täydentää erilaisilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi fysioterapialla tai päivittäisellä aamiaisella tai lounaalla. Tutustu Saga Munkkiniemin lisäpalveluihin tästä

Tarjousasunnot

Asunnot ovat 43,5 neliöisiä kaksioita, joissa on oma keittiö, tilava apu- ja tukivälinein varusteltu kylpyhuone sekä iso parveke.

Saga Munkkiniemi asunto 252
 • Dosentinrinne as. 252, 2. krs, vuokra 1 545,17€/kk
 • Dosentinrinne as. 253, 2. krs, vuokra 1 545,17€/kk
 • Dosentinrinne as. 357, 3. krs, vuokra 1 570,96€/kk
 • Dosentinrinne as. 358, 3. krs, vuokra 1 564,15€/kk

Esimerkki kuukausikulusta

Peruspalvelumaksu 219,00 €
Dosentinrinne as. 252, 2H + KT + PRV, 43,5 m²
Asumiskulut: 1 545,17 € (sis. vuokra ja yhteiset tilat)
Palveluasumisen kustannukset yhteensä: 1764,17 € / kk

Lisätietoja ja yksityiset esittelyt:

Sanna Aksentjeff
johtaja
puh. 050 463 5365
sanna.aksentjeff@sagacare.fi

9

heinäkuu

2021

Sirkuselämys omalla takapihallamme

Torstaina pääsimme nauttimaan korkeatasoisesta ja viihdyttävästä sirkusesitystä, kun pihallamme esiintyivät sirkustaiteilijat Kate & Pasi. Uusin teos RAFLA sisälsi hengästyttävän upeaa ja katsojat lumonnutta akrobatiaa ja jongleerausta huumoria unohtamatta!
Sirkustaiteilijat Kate & Pasi esiintyivät Saga Munkkiniemessä
Sirkustaiteilijat Kate & Pasi esiintyivät Saga Munkkiniemessä

 

Sirkustaiteilijat Kate & Pasi esiintyivät Saga Munkkiniemessä