Upea Saga Munkkiniemi tarjoaa kodin ja palveluita senioreille
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Munkkiniemi, Helsinki

Vakituista ja tilapäistä asumista

Meillä voit asua vakituisen asumisen lisäksi tilapäisesti esim. putkiremontin, leikkauksesta toipumisen tai kuntoutuksen ajan. Tule kokeilemaan huoletonta palveluasumista! Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Munkkiniemi on Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelituottaja. Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus hakea kotihoidon palveluseteliä Helsingin kaupungilta. Katso täältä Helsingin palvelusetelipalvelut sekä hinnat tai soita meille puh. 050 432 9138 ja kysy lisää!

Kaipaatko apuja oman asuntosi myyntiin?

Saga Munkkiniemi on aloittanut yhteistyön Munkkiniemen Kiinteistömaailman kanssa. Lähteminen omasta kodista voi joskus tuntua vaivalloiselta, jonka takia Saga haluaa tarjota mahdollisuuden turvautua Kiinteistömaailman ammattilaisiin. Voitte kutsua Kiinteistömaailman kotikäynnille ja saada hinta-arvion ja markkinatilannearvion nykyisestä kodistasi. Kiinteistömaailman kotikäynti ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä: puh. 09 436 3500 tai munkkiniemi@kiinteistomaailma.fi

Saga Munkkiniemen huipputarjous
Hyödynnä Saga Munkkiniemen huipputarjous!
Huipputarjoukseemme kuuluu asumiskulun päälle tuleva 236 euron peruspalvelumaksu - sinulle, joka kaipaat oman ikäistä seuraa ja turvallista asuinympäristöä, mutta et tarvitse vielä hoitopalveluita. Tarjous on voimassa 31.7.2022 saakka Dosentinrinteen asuntoihin. Kysy lisää maksuttomasta numerosta 0800 06116 arkisin klo 8-16.

Kodin kuulumisia