Saga Care Munkkiniemi 01
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Munkkiniemi, Helsinki

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Asukkaat ja henkilökunta juttelee Saga Caressa
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan upeaan taloomme ja vapaana oleviin asuntoihin!

Kodin kuulumisia

Saga Palvelutalo Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta: Dosentinpuistosta, Dosentinrinteestä ja Dosentinlinnasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat 30 - 87m2 välillä. Kaikki kolme taloa ovat kytkettyinä toisiinsa yhdyskäytävillä, joten liikkuminen taloissa on helppoa. Saga Munkkiniemen palvelutalo sijaitsee  viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Asumis-, hoiva-, siivous-, pesula- ja ateriapalveluiden lisäksi Saga Munkkiniemi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita palveluita, jotka ovat myös lähialueen ikääntyvän väestön ulottuvilla. Palvelujaan tarjoavat fysioterapeutit, jalkahoitaja ja kampaaja.  Talostamme löytyy myös oma huoltomies. Saga Munkkiniemen harrastus- ja kulttuuritoiminta on vilkasta ja monipuolista.

Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke,  nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kaunis talvipuutarha, joka tuo taloon vehreyttä ja valoa jokaisena vuodenaikana.

Talossa on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Peruspalvelupaketin lisäksi voit tilata haluamasi lisäpalvelut tarpeidesi mukaan. Hoiva-, siivous- ja huoltopalveluista voit hakea kotitalousvähennystä. Hoivapalvelujen kustannusten kattamiseen asukkaalla voi olla mahdollisuus saada Helsingin kaupungin myöntämiä kotihoidon palveluseteleitä. Kotihoidon palveluseteleistä saat lisätietoa täältä.

Asukasvalinnoissa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Kaikissa kohteissa asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tule tutustumaan!