Saga Palvelutalo Lakeudenlinna, Seinäjoki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

15

lokakuu

2019

Saga Lakeudenlinnan laadukkaat fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut

Saga palvelutalo Lakeudenlinna tarjoaa fysioterapia- ja jalkahoitopalveluja myös talon ulkopuolisille asukkaille. Anna aikaa itsellesi ja kehollesi ja varaa oma aikasi fysioterapeutti Kati Salmenkankaalta tai jalkahoitaja Elina Toivolalta.
Saga palvelutalo Lakeudenlinna tarjoaa Seinäjoella fysioterapia- ja jalkahoitopalveluita

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisen toimintakykyä. Asiakas voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta, sekä huolletaan kehoa rentouttavalla hieronnalla, liikehoidoilla ja venyttelyllä. Talossa järjestetään myös ryhmäliikuntaa muun muassa kuntosalilla ja uima-altaassa. Kysy lisää ryhmäliikunnasta fysioterapeutiltamme.

Kysy lisää ja varaa aika,

Kati Salmenkangas
Saga Lakeudenlinnan fysioterapeutti
puh. 050 4009 137
kati.salmenkangas@sagacare.fi

Jalkahoitajan palvelut

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä ja sen myötä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ammattilaisen tekemä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa ja näin ollen voidaan ryhtyä ajoissa ennaltaehkäisemään ongelmien syntyä. Jalkojen omahoito on myös ratkaisevassa roolissa. Ammattilaiselta saatkin hyvät neuvot ja vinkit jalkojesi hoitoon.

Parhaimpiin tuloksiin päästään hoitajan ja asiakkaan hyvällä yhteistyöllä.

Kysy lisää ja varaa aika,

Elina Toivola
Saga Lakeudenlinnan jalkahoitaja
puh. 050 3085 723
elina.toivola@sagacare.fi

Lämpimästi tervetuloa Saga Lakeudenlinnaan fysioterapiaan tai jalkahoitoon!

4

lokakuu

2019

Saga Lakeudenlinna mukana Seinäjoen Senior Messuilla!

Seinäjoen Senior Messut järjestetään 12.-13.10.2019 klo 10-16 Seinäjoki Areenalla. Saga Lakeudenlinnan väki on mukana tapahtumassa. Tervetuloa piipahtamaan juttusille ja osallistumaan pisteellämme arvontaan!
Saga palvelutalo Lakeudenlinna paras palvelutalo Seinäjoella

27

syyskuu

2019

Vanhustenviikon kunniaksi lounas ravintolassamme -20%

Saga Lakeudenlinna tarjoaa vanhustenviikon 6.-13.10.2019 ajan -20% alennuksen buffetlounaan hinnasta (norm. 10,00€) eläkeläiskorttia näyttämällä. Tervetuloa nauttimaan maukasta lounasta!
Saga palvelutalot Turussa tarjoavat korkealaatuista palveluasumista

Saga Lakeudenlinnan ravintola on avoinna kaikille viikon jokaisena päivänä

Saga Lakeudenlinnassa tarjoillaan herkullinen buffetlounas joka päivä klo 11-14. Lounas sisältää alkusalaattipöydän, leivät, keiton, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä ruokajuomat. Viikoittain vaihtuvan menun löytää Saga Lakeudenlinnan sivuilta, kohdasta "Ravintolamme tarjoaa." 

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ravintolaamme!