Saga Palvelutalo Lakeudenlinna, Seinäjoki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

22

maaliskuu

2019

Asukkaiden pelihetki

Yhdessä oleminen on mukavaa korttipelien ohessa. Mukavaa viikonloppua kaikille!
Saga Lakeudenlinnan asukkaat viihtyvät talossa

14

maaliskuu

2019

Meillä kuntoillaan ahkerasti yhdessä

Talomme harrastus- ja kulttuuritoiminta pitää sisällään laajasti erilaisia aktiviteetteja. Saga Lakeudenlinnan asukkaat ovat aina iloisella mielellä mukana viikon ohjelmissa. Kiva yhteinen kuntoiluhetki piristää sekä mieltä että kehoa.
Saga Lakeudenlinnan monipuolinen harrastustoiminta
Saga Lakeudenlinnassa kuntoillaan ahkerasti

6

maaliskuu

2019

Tutustu uuteen Saga Lakeudenlinna Palvelut -katalogiin!

Tutustu upean Seinäjoen Saga Lakeudenlinnan palveluihin tästä

Saga Lakeudenlinna tarjoaa laajan kattauksen erilaisia hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Tarjolla on esimerkiksi fysioterapeutin, jalkahoitajan sekä parturi-kampaajan palveluita. Talon kahvila ja ravintola kutsuvat viihtymään, tarjolla on maukasta lounasta sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Saga Lakeudenlinnan palveluista nauttivat talon asukkaiden lisäksi lähialueen ikäihmiset. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja varaa oma aikasi esimerkiksi rentouttavaan hierontaan.

Tutustu Saga Lakeudenlinna Palvelut -katalogiin tästä tai tilaa oma katalogi kotiisi soittamalla numeroon 044 720 2427 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mia.jokinen@sagacare.fi.

1

maaliskuu

2019

Uutena johtajana on aloittanut Mia Jokinen

Mia Jokinen on nimitetty Saga Lakeudenlinnan uudeksi johtajaksi. Mia on ehtinyt toimia uudessa työssään muutaman viikon. Lämpimästi tervetuloa Mia mukavaan joukkoomme!
Saga Lakeudenlinnan ammattitaitoinen henkilökunta

Johtaja Mia Jokinen tapaa mielellään Saga Lakeudenlinnasta kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen johtajan kanssa tai tule vierailulle upeaan palvelutaloomme Seinäjoen ydinkeskustaan!

Yhteydenotot ja yksityiset esittelyt,

Mia Jokinen
puh. 044 720 2427
mia.jokinen@sagacare.fi

Asuntoja voi tiedustella myös puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse osoitteesta myynti.saga@sagacare.fi 

22

helmikuu

2019

Aurinkoista viikonloppua!

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille. Pian se kevätkin sieltä saapuu.

"Aurinko meiltä lumet sulattaa,
pian vihertää jo jäinen maa.
Aina suloista on kun saapuu kevät,
ihmiset ilosta hymyilevät."
-tuntematon
Saga-palvelutaloissa ulkoillaan ahkerasti

15

helmikuu

2019

Ystävänpäivän viettoa

Saga Lakeudenlinnassa ystävänpäivä sujui mukavissa merkeissä. Ystävänpäivän kunniaksi talossa oli avoimet ovet, jolloin kaikki vierailijat pääsivät tutustumaan upeaan taloomme. Tämän lisäksi asukkaiden ohjelmassa oli yhteislaulua Taija Purolan johdolla. Ystävänpäivää vietettiin siis hyvässä seurassa lauleskellen.
Saga Lakeudenlinna on paras palvelutalo

6

helmikuu

2019

Ystävänpäivänä Saga Lakeudenlinnaan!

Saga Lakeudenlinnan väki kutsuu Teidät lämpimästi tervetulleeksi ystävänpäivän avoimiin oviin to 14.2.2019 klo 13-15. Päivän aikana Teillä on mahdollisuus tutustua Sagan korkeatasoisiin palveluihin, kauniiseen palvelutaloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme.
Saga Lakeudenlinna on turvallinen ja viihtyisä

Tiesittehän, että järjestämme myös joka keskiviikko klo 13 yleisen esittelykierroksen talossa. Tämän lisäksi voitte varata juuri Teille sopivan esittelyajan puhelimitse.

Esitepyynnöt, esittelyt ja tilapäisasunnot:

Maksuton puh. 0800-06116 (ark. klo 9-17)
myynti.saga@sagacare.fi
www.sagacare.fi