Saga Palvelutalo Lakeudenlinna, Seinäjoki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

10

heinäkuu

2020

Lakeuden aamunkoi

Tällä viikolla ulkoilimme uudistetun Kalevan navetan viihtyisässä ympäristössä. Lakeuden aamunkoi on upea kävelysilta, joka yhdistää vanhan Itikanmäen alueen Seinäjoen ydinkeskustaan.
Moderni silta

3

heinäkuu

2020

Törnävänsaaren retki

Törnävänsaari

Saga Lakeudenlinnan väki kävi retkellä Törnävänsaaren hienoissa maisemissa. Päälle pantiin säähän sopivaa vaatetta ja mukaan otettiin iloinen mieli. Kauniilla alueella kävellessämme muistelimme alueen historiaa ja nautimme raikkaasta ulkoilmasta. Asukkaat nauttivat talon harrastus- ja kulttuuritoiminnan puitteissa järjesttettävistä retkistä - aina on mukavaa oman ikäistä seuraa ja yhdessä on kiva oppia uutta.

Törnävä on yksi Seinäjoen vanhemmista asuinalueista. Törnävänsaarella on monen moista nähtävää kuten esimerkiksi Törnävän kirkko ja Törnävän kartano. Saga Lakeudenlinna sijaitsee Seinäjoen keskustassa noin neljän kilometrin päässä Törnävän alueesta.

Törnävänsaari

26

kesäkuu

2020

Iloa ja yhdessäoloa Saga Lakeudenlinnassa

Kiitos lämmin ja aurinkoinen kesäkuu! Näissä iloisissa tunnelmissa hellehattujen kera jatkamme kohti heinäkuun helteitä.
Iloa ja yhdessäoloa Saga Lakeudenlinnassa

12

kesäkuu

2020

Ulkoilmakonsertti 10.6.

Saga Lakeudenlinnassa nautittiin ulkoilmakonsertista 10.6, kun estradille saapui Pertti Palm. Aurinkoinen päivä tarjosi huipennuksen mahtavalle kesäkonsertille.
Pertti Palm
Pertti Palm

5

kesäkuu

2020

Juhlatunnelmaa Saga Lakeudenlinnassa

Vietimme asukkaamme arvokkaita 90-vuotis syntymäpäiviä. Aurinkoinen päivä kruunasi kakkukahvit terassilla.
Juhlat
Juhlat

5

kesäkuu

2020

Me ollaan sankareita kaikki...

Näin lauletaan J. Karjalaisen Sankarit -nimisessä laulussa. Koko henkilöstömme on Sagan sankareita, he palvelevat asukkaitamme suurella sydämellä ja ammattitaidolla.
Saga Lakeudenlinnan henkilöstö on Sagan sankareita kiitos hyvästä työstä

Sagan sankari -idea kehitettiin, jotta henkilökuntamme voisi vuorollaan muistaa niitä työkavereita, joiden puoleen on helppo kääntyä työyhteisössä. Työporukka valitsee joukostaan kaksi kertaa vuodessa helposti lähestyttävän ja työyhteisössä auttaneen työkaverin ja johtaja valitsee kehittyneimmän tai teoillaan erityisen ansioituneen työntekijän.

Saga Lakeudenlinnassa on sitoutunut, yhteen hiileen puhaltava ja iloinen työyhteisö. Kaikista hyvistä työntekijöistä Sagan sankareiksi nousi tällä erää Saga Lakeudenlinnassa ravintolapäällikkö Marjo Rankila ja fysioterapeutti Kati Salmenkangas. Paljon onnea uusille Sagan sankareille ja kiitos koko työyhteisölle hyvästä työstä!

Aurinkoista kesäkuun alkua,

Mia Jokinen
johtaja