Saga Care Lakeudenlinna 01
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Lakeudenlinna, Seinäjoki

Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva ja hyvinvointipalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Kodin kuulumisia

Seinäjoen ydinkeskustaan avataan täyden palvelun Saga-palvelutalo keväällä 2018. Saga Lakeudenlinna tarjoaa ikääntyneille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa. Koti Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.  

Uudessa Saga Lakeudenlinnassa on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille. Lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Saga Lakeudenlinnan vuokrattavat asunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä.  Tilat toteutetaan ja kalustetaan Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Sagassa kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on neljä eritasoista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista.

Saga Lakeudenlinnassa järjestetään asukkaille aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin. Lisäksi talossa tulee toimimaan fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja sekä jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Talossa on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö aamusta iltaan ja yöaikaan turvallisuudesta vastaa turvapuhelinjärjestelmä. Ryhmäkodissa hoitaja on paikalla ympäri vuorokauden.

Palvelutalon asukkaaksi voi hakea jo nyt! Hakemuksen liitteenä ei enää tarvitse toimittaa lääkärinlausuntoa, joten hakijan/hakijoiden vointi tulee kuvata huolellisesti hakemuksessa.

Asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.