Upea Saga Kaskenpuisto palvelutalo Turussa
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Kaskenpuisto, Turku

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Saga-palvelutalot tarjoavat turvallista elämää ikäihmisille
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sagan korkeatasoisiin palveluihin sekä kauniiseen taloomme!

Kodin kuulumisia

Saga Kaskenpuisto mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on tarvittaessa saatavilla kaikki palvelut. Palvelutalossa on 128 asuntoa ja upeat puitteet puistomaisessa ympäristössä, aivan Turun keskustan tuntumassa.

Saga Kaskenpuiston asunnot ovat kooltaan 34 – 65 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu keittiö tai tupakeittiö, makuuhuone, esteettömät saniteettitilat, parveke ja turvapuhelin. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi.

Palvelutalon asukkaana käytössäsi ovat myös talon kauniisti sisustetut yhteistilat. Meillä on viihtyisä ravintola, kuntosali sekä saunaosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Talvipuutarhat ovat rauhallisia viihtymiskeitaita, jotka tuovat taloon valoa ja vehreyttä kaikkina vuodenaikoina. Esteetön asunto ja yleisten tilojen automaattisesti avautuvat ovet, hissit ja helppokulkuiset käytävät helpottavat arkeasi ja tukevat itsenäistä asumistasi ja omatoimisuuttasi.

Ammattitaitoinen, suomen- ja ruotsinkielisistä terveydenhoitoalan ammattilaisista koostuva henkilöstömme on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, ja voit tilata perussopimuksen lisäksi haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan. Toteutamme hoiva-, ateria- ja siivouspalvelusi yksilöllisesti, toiveitasi kuunnellen. Monipuolisesta vapaa-ajan toiminnastamme löydät varmasti mieleisesi.

Saga Kaskenpuiston asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tule tutustumaan!

Saga Kaskenpuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille -  tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffeen menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Aamiaista tarjoillaan päivittäin klo 8 - 10 ja lounasta voit nauttia klo 11.30 - 14.00 välisenä aikana. Kahvila on avoinna päivittäin klo 9 - 17.30. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!