Upea palvelutalo Saga Kaskenniitty Turussa
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Kaskenniitty, Turku

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Sagan asukas nauttii uinnista kesän auringossa palvelutalon uima-altaalla
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sagan korkeatasoisiin palveluihin sekä kauniiseen taloomme!

Kodin kuulumisia

Puiston ympäröimä Saga Kaskenniitty on rakennettu avarasti. Kodinomaisessa ja aktiivisessa palvelutalossa on 207 parvekkeellista kaksiota ja viihtyisät yhteistilat, kuten upea talvipuutarha, ravintoloita, kirjasto ja saunaosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Saga-asunnoissa asut turvallisesti ja saat apua aina kun sitä tarvitset.

Saga Kaskenniitty tarjoaa viihtyisää ja laadukasta vuokra-asumista sekä intervalliasumista ikääntyville. Asunnot on tarkoitettu hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille. Meillä voit sisustaa asuntosi oman mielesi mukaan. Saga-talojen korkeiden laatukriteerien mukaan toteutetuissa asunnoissa on ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu suomen- ja ruotsinkielisistä terveydenhoitoalan ammattilaisista, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit tilata perussopimuksen lisäksi haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan, ja monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnastamme löydät varmasti mieleisesi. 

Saga Kaskenniityn asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ohjeita. Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja puhelimitse ja tule tutustumaan!

Saga Kaskenniityn kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille -  tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffeen menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Aamiaista tarjoillaan päivittäin klo 8 - 10 ja lounasta voit nauttia klo 11.30 - 14.00 välisenä aikana. Kahvila on avoinna päivittäin klo 9 - 19. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!