Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

12

toukokuu

2021

Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajapäivää

Kansainvälistä sairaanhoitajapäivää juhlitaan vuosittain 12.toukokuuta. Päivän aikana juhlitaan sairaanhoitajia ja heidän panostaan yhteiskunnassa.
Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajapäivää

Saga Kanalinrannassa sairaanhoitajana työskentelevä Tiina Roviola valmistui sairaanhoitajaksi vuonna 1998. Alalle hän päätyi sen ihmisläheisyyden vuoksi. Tiina on sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

"Parasta työssäni ovat ihanat asukkaat sekä sydämelliset ja reilut työtoverit. Vaihtelevat työpäivät piristävät ja aamulla ei koskaan tiedä, mitä iltapäivä tuo tullessaan", kertoo Tiina hymyillen.

Saga Kanalinrannan väki toivottaa Tiinalle sekä kaikille sairaanhoitajille hyvää kansainvälistä sairaanhoitajapäivää! Olette merkityksellisiä ja teette arvokasta työtä.

11

toukokuu

2021

Tunnustetaan sinikeltaista väriä!

Sinikeltaista huumaa!

Saga Kanalinrannassa eletään jännittävää kiekkohuumaa! Hoitajat Pirjo ja Marjo - Kanalinrannan Lukkotytöt!

 

9

toukokuu

2021

Onnea äideille!

Äitienpäivänä nautittiin herkullinen lounas ja kuunneltiin tangokuningas Jouni Kerosen musiikkiesitys.
Äitienpäiväkonsertti Saga Kanalinrannassa
Saga-palvelutaloissa on päivittäin tarjolla maukas buffetlounas

 

Saga Palvelutalo Kanalinrannassa Raumalla herkutellaa maukkailla ruuilla

 

Äitienpäiväkakku


Herkullinen äitienpäivän buffetlounaamme oli täynnä monenmoisia herkkuja. Jälkiruoaksi nautimme äitien kunniaksi kakkukahvit. 

3

toukokuu

2021

Tervetuloa tutustumaan Saga Kanalinrantaan

Järjestämme la 8.5.2021 Äitienpäivän kunniaksi yksityisesittelyitä Saga Kanalinrannassa asumisesta kiinnostuneille, varaa oma esittelyaikasi nyt ja tule tutustumaan!
Upea palvelutalo Saga Kanalinranta sijaitsee Rauman kanavan vehreällä rannalla

Rauman keskustassa sijaitsevassa Saga-palvelutalossa järjestetään lauantaina 8.5.2021 yksityisesittelyitä kaikille palveluasumisesta kiinnostuneille. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen soittamalla, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kiinnostuitko? Varaa oma esittelyaika, tilaa esitteet tai kysy lisää!

Sanna Mäkelä
puh. 050 595 2618
sanna.makela@sagacare.fi

23

huhtikuu

2021

Lapskoussi on raumalaisille rakas herkku!

Saga Kanalinrannassa on tänään tarjolla Raumalaista perinneruokaa Lapskoussia. Eevan ja Leenan mukaan ruoka on aina Saga Kanalinrannassa todella hyvää, mutta Lapskoussi erityisen herkullista. Hekin tiesivät sanoa, että Lapskoussi on alkujaan raumalaisten merimiesten ruokaa. Kyllä heidän kelpaa täällä Sagassa kun on hyvä ja monipuolinen ruoka.
Saga

19

huhtikuu

2021

Mitä mieltä asukkaamme ovat arjestaan?

Saga-palvelutalojen asiakastyytyväisyys nousi vuoteen 2019 verrattuna kaikilla mitatuilla osa-alueilla. Saavutus on merkittävä poikkeusvuonna, jolloin kaikkea toimintaa palvelutaloissa on sävyttänyt koronapandemia.
Alpo-kertoo-haastattelussa-elämästään-Saga-Salpalinnassa

Hoitohenkilöstö on osaavaa ja koen oloni turvalliseksi

Asiakastyytyväisyyskyselyn toteutti Sagalle Accountor Services Oy ja siihen vastasi 30.11. – 16.12. välisenä aikana lähes 500 Sagan asukasta itse tai läheisen tai hoitajan tukemana. Arviot annettiin asteikolla 1 – 5, jossa 5 on paras arvio.    

  • Henkilökunnan ystävällisyys 4,43    
  • Henkilökunta huomioi minut riittävästi 4,24        
  • Yhteistilojen riittävyys ja viihtyisyys 4,18                                                
  • Henkilökunnan ammattitaito 4,15                                   
  • Talon ilmapiiri 4,10
  • Ruoan laatu ja maku 4,08

Kyselyn korkeimmat arviot annettiin kysymykseen ”Koen oloni turvalliseksi Sagassa”, jossa vastaajien keskiarvo oli 4,40/5. Eniten nousua edelliseen mittaukseen oli henkilökunnan ammattitaidossa, jossa arvion keskiarvo nousi +0,22 yksikköä.

Tutkimuksessa 95 % asukkaista ja asukkaiden läheisistä suosittelisi tai on jo suositellut Saga-palvelutaloja ja talojen tarjoamia palveluita ystävälleen tai tuttavalleen.

Kyselyyn osallistuneet, palvelua suositelleet kommentoivat Saga-palvelutalojen toimintaa mm. seuraavalla tavalla:

”Veljeni on kuntoutunut silmissä.”

”Pidetään niin hyvää huolta, ettei ole valittamista.”

”Tämä on ollut kuntoutumisen kannalta todella hyvä paikka. On omaa tilaa. Asuintalo tyyppinen, rauhallinen ympäristö.”

”Yksilön vapaus toteutuu ja kaiken tarvittavan avun saa.”

"Äitini oli ennen kaupungin kotipalvelun asiakas. Oli koko ajan huoli, miten pärjää kotona. Nyt olen todella tyytyväinen. Äiti saa hyvää hoitoa ja saan olla huoletta.”

Asiakastyytyväisyyskyselyn lisäksi samaan aikaan toteutettiin myös henkilöstötutkimus. Sagassa myös henkilöstötyytyväisyys on noussut edellisestä mittauksesta. Tutkimuksen toteutuksessa mukana ollut Accountorin seniorikonsultti Annarita Koli toteaa, että tulosparannus sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyydessä on erinomainen saavutus ottaen huomioon koronapandemian ja sen aiheuttamat haasteet suomalaisilla työpaikoilla. Sagan henkilöstö kokee työnsä merkitykselliseksi ja työllä on selkeät tavoitteet, mikä näkyy palvelun laadussa ja asiakaskokemuksessa, Annarita totaa.

Katso kaikki Meillä tapahtuu -artikkelit

13

huhtikuu

2021

Yksityisesittelyitä Saga Kanalinrannassa la 24.4.2021

Järjestämme yksityisesittelyitä Saga Kanalinrannassa lauantaina 24.4.2021, varaa oma esittelyaikasi nyt ja tule tutustumaan kauniiseen palvelutaloomme!
Tutustu_turvallisesti_Saga-palvelutaloihin_varaa_oma_henkilökohtainen_esittelyaika_suojavarusteet_hyvä_käsihygienia

Saga Kanalinrannassa järjestetään lauantaina 24.4.2021 yksityisesittelyitä kaikille palveluasumisesta kiinnostuneille. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen soittamalla, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti. Tutustu vapaana oleviin asuntoihin ennakkoon kotisivuillamme kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa'. 

Varaa oma esittelyaika, tilaa esitteet tai kysy lisää!

Sanna Mäkelä
Saga Kanalinrannan johtaja
puh. 050 595 2618
sanna.makela@sagacare.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!