Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

23

marraskuu

2022

Joko olet nauttinut lounasta Saga Kanalinrannassa?

Saga Kanalinrannan viihtyisä ravintola

Saga Kanalinrannan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille. Tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Lounasta voit nauttia klo 11.30 - 14.00 välisenä aikana. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffetin menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 11,30 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 13,40 €/hlö. 

Tutustu tämän viikon lounaslistaan tästä

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

21

lokakuu

2022

Juhlahumua taiteen parissa

Viime viikko alkoi juhlavissa merkeissä, kun Saga Kanalinrannan asukkaiden muodostama kulttuurikerho esitteli taidettaan Sagan päivän taidegaalassa. Käsillä tekemisen innostus on vallannut talon sen jälkeen, kun taidekasvattaja Maija Esko aloitti kulttuurikerhon pitämisen viime heinäkuussa. Kerho on nyt kokoontunut 20 kertaa. Vesivärimaalauksista, piirroksista, siluettitöistä ja ompelemalla tehdyistä muotokuvista koostuva näyttely on nähtävillä talomme alakerran galleriatilassa, Saga-salissa sekä toisen kerroksen ateljee-tilassa jouluun asti.
Taidetta Saga Kanalinrannassa

Taidenäyttelyn avajaisiin saapui runsas joukko vierailijoita. Taiteen äärellä nautittiin pientä purtavaa ja kuohuvaa.

Arkea taiteen keskellä
Talon asukas Aarne on saanut oman ateljeen ikkunan viereen. Vesiväreillä syntyy tulosta päivittäin. Vieressä puoliso Anna-Liisa.

 

Ihanasta kulttuurikerhostamme tehtiin juttu Länsi-Suomeen. Lehden tilaajana pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan täältä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyyn ennen joulua!

7

lokakuu

2022

Unelmien työpäivä 2022

Aamupala yhdessä
Yhteinen hetki

Tänään vietetään Saga Kanalinrannassa Unelmien työpäivää. Unelmien työpäivänä pysähdymme pohtimaan, miten onnekkaita oikeastaan olemmekaan, kun saamme viettää arkemme täällä yhdessä. Suurin voimavaramme on toinen toisemme! Hyvällä porukalla ja hyvällä yhteisellä meiningillä yhteiset työpäivämme ovat antoisia. 

Mitä on Sagalaisuus?

Se on:

  • iloa
  • naurua
  • ystävyyttä
  • auttamista
  • kollektiivisuutta
  • yhdessä jakamista
  • yhdessä jaksamista
  • yhteisten päämäärien saavuttamista
  • ja ennen kaikkea hyvää arkea yhdessä

Kiitos ihanille työkavereille - olette arvokkaita!

7

lokakuu

2022

Taidegaala Saga Kanalinrannassa maanantaina 17.10. klo 14

Tule juhlistamaan Sagan päivää kanssamme taidenäyttelyn merkeissä maanantaina 17.10. klo 14! Näyttely on jatkumoa Kulttuurikerhon taideteosten esittelyyn.
Juhlatunnelmaa Saga Kanalinrannassa

Asukkaidemme muodostama Kulttuurikerho on toiminut nyt 12 kertaa ja kerhoa vetää yliopistolla taideopettajana toimiva Maija Esko. Taideteosten ihailun lomassa on mahdollista nauttia pientä suolaista purtavaa sekä kuohuvaa. 

Maittava lounasbuffettimme on tarjolla ennen näyttelyä klo 11.30-14. Buffetin hinta on 11,30 €.

Lämpimästi tervetuloa!

26

syyskuu

2022

Vanhustenviikon lounastarjous ke 5.10.

Tervetuloa lounaalle Saga Kanalinrannan viihtyisiin tiloihin

Tarjoamme runsaan lounasbuffettimme tarjoushintaan 10 € keskiviikkona 5.10. Vanhustenviikon kunniaksi. Lounasta voit nauttia klo 11:30 - 14:00. Tervetuloa herkuttelemaan!

Talon esittelykierros pidetään tavalliseen tapaan klo 13.

Lämpimästi tervetuloa lounaalle Saga Kanalinrantaan!

Nähdään Aittakarinkadulla!

19

syyskuu

2022

Palveluita kaikille

Saga Kanalinrannassa monipuoliset palvelut ovat saman katon alla. Toivotamme myös talon ulkopuoliset tervetulleiksi nauttimaan palveluistamme – hoida jumit pois hieronnassa, rentoudu jalkahoidossa tai lounasta viihtyisässä ravintolassamme.
Herkullista ruokaa Saga Kanalinrannassa

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga Kanalinrannan oma fysioterapeutti Annica Laine tarjoaa fysioterapian lisäksi hierontaa. Fysioterapialla voidaan helpottaa esimerkiksi lihasjäykkyyksiä, kipuja, rentoutumista, oikean hengitystekniikan oppimista tai kehittää peruskuntoa. Lue lisää fysioterapia- ja hierontapalveluistamme täältä.

Jalkahoitajan palvelut

Saga Kanalinrannan jalkahoitaja Marjo Lähteenmäki tarjoaa jalkojen perushoitoa, kynsien leikkausta, ohennusta ja viilausta, kovettumien, syylien, känsien ja sienen poistoa ja hoitoa, jalkahierontaa sekä hemmottelu- tai parafiinihoitoa. Saat lisätietoja Marjon tarjoamista palveluista täältä.

Runsas lounasbuffet joka päivä

Lounasbuffettimme tarjoillaan joka päivä klo 11.30-14. 11,30 euroa maksava lounas sisältää alkusalaattipöydän, leivät, keiton, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä ruokajuomat. Katso viikon ruokalista verkkosivuiltamme sagacare.fi/saga-palvelutalo-kanalinranta-rauma kohdasta "Ravintolamme tarjoaa".

Palveluihimme käy myös lahjakortti, jolle voi valita tietyn palvelun tai määrittää kortille summan, jonka lahjansaaja voi käyttää toivomallaan tavalla.
Kysy lisätietoja tai varaa oma aika fysioterapeutille tai jalkahoitajalle Saga Kanalinrannan vastaanotosta: puh. 050 574 7241 (ark. 10.30-16.30, la 11.00-14.00).

Tervetuloa ihastumaan!

31

elokuu

2022

Kesän päättäjäiset

Vietimme Saga Kanalinrannassa kesän päättäjäisiä sadonkorjuuhengessä elokuun lopulla. Karismaattinen Joel Hallikainen esiintyi täydelle Saga salille. Esitys kirvoitti kyyneleet monen silmäkulmaan koskettavuudellaan.

Emme toki vielä ole valmiit luopumaan kesästä ja lämmöstä, mutta tunnelmalliset loppukesän illat ovat myös upeita.
Hienoa tulkintaa
Kaunis Saga