Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

14

lokakuu

2021

Vanhustenviikon Penkkilenkkitapahtuma

Penkkilenkin iloinen sakki
kahvittelua lenkillä
penkkilenkillä
Syksyn värejä

Aurinko helli Saga Kanalinrannan reippailijoita, jotka suuntasivat vanhustenviikon kunniaksi järjestettyyn Penkkilenkki tapahtumaan. Kanalinrannan väki kiersi rasteja puolentoista tunnin ajan kävellen, pyörätuolilla rullaillen ja sähkömopoilla huristellen. Lopuksi löytyikin mieleinen penkki Rauman kaupungintalon edustalta, jossa oli tarjolla penkkilenkkeilijöille pullakahvit. Matkaa penkkilenkkeilyssä kertyi noin 2,5 km. 

Penkkilenkillä idea on, että vanhustenviikolla kierretään upean Unescon perintökohteen penkkejä ja aina hiukan istuskellaan ja huilaillaan penkeillä sekä tietysti otetaan kommenttia maailman menosta.

7

lokakuu

2021

Saga Kanalinrannan huipputarjous jatkuu lokakuun ajan!

Saga Kanalinrannan huipputarjous on voimassa lokakuun ajan. Tarjous on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, jos hoito- ja hoivapalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta kaipaa omanikäistä seuraa, mukavaa tekemistä arkeen sekä turvallista asuinympäristöä. Tutustu alta tarjoukseemme.
Viihtyisä Saga Kanalinranta

Huipputarjouksemme sisältää 229 euron palvelupaketin ja koskee tiettyä asuntoa. Näet asunnon pohjapiirroksen peilikuvana alla. Asuntovaraus tulee tehdä 31.10.2021 mennessä ja muuttopäivän voit sopia talon johtajan kanssa.

Hintaan kuuluvat palvelut:

•    Turvaranneke ja -puhelin
•    Palvelupäivystys 24/7 (auttamiskäynnit erillisen hinnaston mukaisesti)
•    Yksilöllinen palvelusuunnitelma
•    Asukastietojen ylläpito
•    Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
•    Kuntosalin, pesutuvan ja saunan käyttö
•    Vastaanoton palvelut
•    Päivän lehden lukumahdollisuus kahvilassa.

Peruspalvelupakettia voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla, kuten fysioterapialla tai lounaalla.

Tarjousasunto

Asunto on 44,5-neliöinen parvekkeellinen kaksio, jossa on oma keittiötila, olohuone, makuuhuone sekä tilava apu- ja tukivälinein varusteltu kylpyhuone.

Kaunis asunto Saga Kanalinrannassa pohjapiirrustus

•    Asunto B224, 2. krs, vuokra 632,92 €

Esimerkki kuukausikulusta

Peruspalvelumaksu 229,00 €
Asunto B224, 2H + KT + PRV, 44,5 m²
Asumiskulut: 632,92 € (sis. vuokra, vesi, sähkö ja yhteiset tilat)
Asumisen kuukausikustannukset yhteensä: 861,92 € / kk

Varaa uusi upea koti!

Lisätietoja ja yksityiset esittelyt:

Satu Heinonen
Saga Kanalinrannan johtaja
puh. 050 595 2618
satu.heinonen@sagacare.fi

5

lokakuu

2021

Pitkän linjan Sagalainen

Asukkaat viihtyvät Saga Kanalinrannassa. Yksi talon pitkäaikaisimmista asukkaista on Sirkka-Liisa, joka on asunut palvelutalossa jo 17 vuoden ajan. Millaista arki talossamme on Sirkka-Liisan mielestä ollut?
Saga Kanalinrannan tyytyväinen asukas

Kuten kaikissa Saga-palvelutaloissa, Saga Kanalinrannasta löytää helposti samanikäistä ja -henkistä seuraa ja Sirkka-Liisa on ystävystynyt monen asukkaan kanssa vuosien varrella. Ystävien kanssa voi viettää aikaa esimerkiksi talon omassa kahvilassa herkullisesta leivoksesta ja kahvista nauttien. Myös talon aktiviteetteihin ja harrastustoimintaan on mukava osallistua yhdessä ja Sirkka-Liisan aktiviteettisuosikiksi on muodostunut bingo.

Tärkein asia Saga Kanalinrannassa on Sirkka-Liisalle tietenkin oma koti, jonka hän on sisustanut mieleisekseen ja oman makunsa mukaan. Kodissa on mukava katsoa televisiosta esimerkiksi Napakymppiä. Mutta nyt bingon pariin, joka on talon viikko-ohjelmassa vuorossa tänään!

1

lokakuu

2021

Unelmien työpäivä!

Saga-palvelutalojen henkilökunta nautti aamupalaa yhdessä unelmien työpäivänä unelmien työpaikassa
Aamupala
Aamupala
Kuohuvaa!
Ihana rentoutuminen

Saga Kanalinrannassa vietettiin Unelmien työpäivää perjantaina 1.10. Aamulla henkilökunta omissa tiimeissään avasi mysteeri kirjekuoren, jossa yllätyksenä kaikille kerrottiin teemapäivästä ja sen sisällöstä. Nautittiin ihanasta aamupalasta, käytiin vuorotellen rentoutumassa hieronnasta pikku makeita nauttien ja käsien ihoa voidellen ihanalla käsivoiteella.

Unelmien työpäivä koostuu iloisista työkavereista, yhdessä tekemisen meiningistä, naurusta ja positiivisuudesta.

Ihanaa Unelmien työpäivää kaikille ihanille Sagalaisille; teistä koostuu Unelmien työpäivä!

24

syyskuu

2021

Auringonlasku

Auringonlasku Saga Kanalinrannassa

Raumalla Saga Kanalinrannassa nautittiin tunnelmallisesta auringonlaskusta. Vesi oli peilityyni ja syksyinen harmonia laskeutuu Kanalinrantaan, kun auringon viimeiset säteet laskeutuvat pintaan. Syksy on tunnelmallista aikaa!

21

syyskuu

2021

Henkilöesittely: Tiimivastaava Kati

Tiimivastaava Kati Vuori

Saga Kanalinrannan käytävällä kuuluu iloinen nauru, kun terveydenhoitaja ja tiimivastaava Kati toimittaa päivän työtehtäviä. Kati on pitkänlinjan Sagalainen, hän on viihtynyt Kanalinrannan kauniissa ympäristössä jo 18 vuotta. Tiimivastaavan työnkuva on moninainen ja koko toiminnan kannalta merkittävä. Katin työtehtäviin kuuluu hoitotyön organisointi, työlistojen tekeminen, yhteistyö asukkaiden ja omaisten sekä muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. 

Kati kertoo, että hänen työssään on parasta saada työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Saga Kanalinrannassa työympäristö on äärettömän viihtyisä ja työkaverit ovat mahtavia tyyppejä. 

Katin elämänohje:

Yhdessä onnistumme paremmin kuin yksin!

17

syyskuu

2021

Korttirinki!

Kortinpeluuta

Saga Kanalinrannan korttirinki kokoontuu lähes päivittäin pelaamaan korttia kauniiseen Kanalinrannan kahvilaan. Kyllä niin riemunkiljahdukset kaikuvat, kun Jorma, Sirkka, Kirsti ja Lea lyövät korttia pöytään! Kukahan voitti tämän erän?