Saga Palvelutalo Kanalinranta, Rauma

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

29

heinäkuu

2022

Saga Kanalinrannan kesäkuulumisia

Saga Kanalinrannan kesään on mahtunut kaikenlaista menoa ja puuhaa vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Onneksi aurnkoakin on riittänyt!
Mökillä

Reissu Rauman työkyvyttömyyseläkeläisten mökille Petäjäkseen

Sadesääkään ei peläyttänyt Sagalaisia retkellä työkyvyttömyyseläkeläisten mökille. Mukavaan iltapäivään mahtui makkaranpaistoa, maisemien ihailua ja mukavaa yhdessäoloa. Uimaan ei kukaan sentään tarjennut!

 

mökillä
sadesää

 Pihapelejä ja jumppaa

Onneksi sateen lisäksi ollaan saatu nauttia myös auringonpaisteesta. Sagalaiset ovatkin viikottain saaneet jumpata fysioterapeutin johdolla myös ulkona. Päästiimpä mennellä viikolla kokemaan tiukkaakin tiukemmat mölkkypelitkin!

mölkynpeluuta
ulkojumppaa

 

26

heinäkuu

2022

Viihdy myös tilapäisesti!

Saga Kanalinranta tarjoaa vakituisen asumisen lisäksi myös tilapäisasumista. Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai kokeile huoletonta asumista palvelutalossa muuten vain!
Viihtyisää tilapäisasumista Saga Kanalinrannassa

Tilapäisasukkaana pääset aistimaan talon tunnelmaa ja osallistumaan arkeen

Talossa tilapäisesti asuessa asukkaalla on loistava mahdollisuus tutustua palvelutalossa asumiseen. Ajan pituudella ei ole rajoitteita, joten taloon voi tulla asumaan vaikka pariksi päiväksi tai useammaksi kuukaudeksi. Riippumatta asumisen kestosta asukas pääsee nauttimaan talon palveluista, hyödyntämään yhteistiloja sekä osallistumaan harrastus- ja kulttuuritoimintaan. 

Mitä tilapäisasuminen maksaa ja mitä siihen sisältyy?

Saga Kanalinrannassa tilapäinen asuminen maksaa yhdeltä henkilöltä 67 €/vrk. Pariskunnalta asuminen maksaa yhteensä 90 €/vrk. Tulo- ja lähtöpäivä veloitetaan. 

Tilapäiseen asumiseen sisältyy:

• Valmiiksi sisustettu asunto, sisältäen sähkön ja veden
• Turvapuhelin ja -ranneke
• Palvelupäivystys 24/7
• Yksilöllinen palvelukuvaus
• Asukastietojen ylläpito
• Päivittäinen lounasbuffet
• Siivous kerran kuukaudessa
• Liinavaatepalvelu kerran kuukaudessa, sisältäen lakanat ja pyyhkeet
• Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
• Kuntosalin, pesutuvan, kirjaston ja saunaosaston käyttö
• Vastaanoton palvelut
• Päivän lehden lukumahdollisuus talon kahvilassa.

Hoitoa ja muita lisäpalveluita on saatavilla asukkaan tarpeiden mukaan palveluhinnastomme mukaisesti. Tutustu Saga Kanalinrannan lisäpalveluhinnastoon tästä.

Kysy lisätietoja

maksuton puh. 0800-06116
myynti.saga@sagacare.fi

14

heinäkuu

2022

Joko olet nauttinut lounasta Saga Kanalinrannassa?

Tervetuloa lounaalle Saga Kanalinrannan viihtyisiin tiloihin

Saga Kanalinrannan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille. Tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Lounasta voit nauttia klo 11.30 - 14.00 välisenä aikana. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffetin menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 11,30 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 13,40 €/hlö. 

Tutustu tämän viikon lounaslistaan tästä

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

8

heinäkuu

2022

Kesäretki Tuiskulan Kesäteatteriin

Tuiskulan kesäteatteri

Viime viikon sunnuntaina 3.7.2022 ryhmä Saga Kanalinrannan asukkaita teki kesäretken Tuiskulan kesäteatteriin vapaa-ajan ohjaaja Terhin kanssa. Tämän vuoden näytelmä "Kun lesket... Empivät" on laulunäytelmä jälleenrakennuksen ajalta, joka kertoo uuden elämän aloittamisen ankaruudesta. Sää oli kauniin aurinkoinen, vaikka ei katetussa katsomossa sadekaan olisi haitannut.

Esitys sai asukkailta runsaasti kehuja; erityisesti heitä ilahduttivat suloiset lapsinäyttelijät ja hevonen, joka osasi kumartaa! Myös Tuiskulan torpparimuseon kauniit puitteet saivat asukkailta paljon kehuja. Väliajalla kahvitus onnistui katsomoon ja kylmää vettä oli tarjolla koko esityksen ajan.

Esitys kesti väliaikoineen hieman yli 2h, jonka jälkeen matkalaiset palasivat taksikyydillä kotiin Sagaan. 

Torpparimuseo
Tuiskulan Kesäteatteri on Suomen vanhimpia harrastajakesäteattereita. Ensimmäinen näytelmä esitettiin vuonna 1974.

Teatterikesä jatkuu...

Kesäteatteriretki oli niin suuri menestys, että Sagalaiset päättivät samantien alkaa jäjestämään seuraavaa teatterimatkaa. 27.7 Kanalinrannan asukkaat suuntaavat Rauman kesäteatteriin katsomaan Dingoa! 

28

kesäkuu

2022

Tule tutustumaan viihtyisään taloomme!

Haluaisitko nähdä Saga Kanalinrannan koteja paikan päällä? Järjestämme esittelyitä talossamme joustavasti arkisin. Voit varata yksityisesittelyajan tai osallistua keskiviikon klo 13 yleisesittelykierrokselle. Kierroksen aikana saat kuulla monipuolisista palveluistamme sekä pääset näkemään kauniita yhteistiloja ja koteja.

Lämpimästi tervetuloa Aittakarinkadulle!
Kaunis asunto Saga Kanalinrannassa

13

kesäkuu

2022

Hj. Nortamonpäivä

Elokuvan katselua.
Elokuvan katselua yhdessä.

Hj. Nortamo oli suomalainen murrekirjailija. Hän kirjoitti Rauman murteella "raumlaissi jaarituksi". Saga Kanalinrannassa nostettiin lippu salkoon aamulla ja katseltiin Jouko Nummelan tekemää lyhytelokuvaa Hj. Nortamosta. 

30

toukokuu

2022

Palveluita kaikille

Saga Kanalinranta tarjoaa kodin palveluiden keskellä. Hyvinvointi-, kuntoutus- ja hoitopalvelumme muuntuvat omien tarpeiden mukaan. Myös talon ulkopuolisilla on mahdollisuus hyödyntää palveluitamme – rentoudu hieronnassa, hoida jalat kesäkuntoon jalkahoidossa tai lounasta viihtyisässä ravintolassamme.
Palveluita kaikille Saga Kanalinrannassa

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga Kanalinrannan oma fysioterapeutti Annica Laine tarjoaa fysioterapian lisäksi hierontaa. Fysioterapialla voidaan helpottaa esimerkiksi lihasjäykkyyksiä, kipuja, rentoutumista, oikean hengitystekniikan oppimista tai kehittää peruskuntoa. Lue lisää fysioterapiapalveluistamme täältä.

Jalkahoitajan palvelut

Saga Kanalinrannan jalkahoitaja Marjo Lähteenmäki tarjoaa jalkojen perushoitoa, kynsien leikkausta, ohennusta ja viilausta, kovettumien, syylien, känsien ja sienen poistoa ja hoitoa, jalkahierontaa sekä hemmottelu- tai parafiinihoitoa. Saat lisätietoja Marjon tarjoamista palveluista täältä.

Maittava lounas joka päivä

Lounasbuffettimme tarjoillaan joka päivä klo 11.30-14. Lounas sisältää alkusalaattipöydän, leivät, keiton, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä ruokajuomat. Katso viikon ruokalista verkkosivuiltamme sagacare.fi/rauma kohdasta "Ravintolamme tarjoaa".

Palveluihimme käy myös lahjakortti, jolle voi valita tietyn palvelun tai määrittää kortille summan, jonka lahjansaaja voi käyttää toivomallaan tavalla.
Kysy lisätietoja tai varaa oma aika fysioterapeutille tai jalkahoitajalle Saga Kanalinrannan vastaanotosta: puh. 050 574 7241 (ark. 10.30-16.30 ja la 11.00-14.00).

Tervetuloa ihastumaan!