Uusi upea Saga-palvelutalo rakennetaan Vantaan Tikkurilaan
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Jokilinna, Vantaa

Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva ja hyvinvointipalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla Sagan asukas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiinsa. Lue lisää palvelusetelistä usein kysyttyä –osiosta.

Kodin kuulumisia

Vantaan Tikkurilan keskustaan avautuu täyden palvelun Saga-palvelutalo keväällä 2019. Palvelutaloon valmistuu 129 vuokrattavaa senioriasuntoa, kooltaan noin 36 - 56 m2. Saga Jokilinna tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Keskeisen sijaintinsa ansiosta palvelutalosta on hyvät kulkuyhteydet.

Palvelutalon pohjakerroksessa sijaitsevat monipuoliset palvelut, kuten ravintola, kahvila, kuntosali, kirjasto ja saunaosasto. Kahvila ja ravintola ovat avoinna myös ulkopuolisille.  

Kerrokset 2 – 8 ovat asuinkerroksia. Saga Jokilinnan hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin.

Saga-palvelutalossa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta. Arjen tueksi tarjolla myös kotihoitoa, siivousta ja pyykkihuoltoa, ja laajasta kulttuuri- ja harrastustoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä. Talossa tulee toimimaan myös fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja sekä jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. 

Pohjapiirustukset, hinnat ja muut tarkemmat tiedot julkaistaan lähempänä valmistumista.

Haluatko saada asuntotiedot ja muita tietoja projektin etenemisestä suoraan kotiisi? Soita meille numeroon 08000 6116 tai lähetä sähköpostia osoittteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Halutessasi lisäämme sinut kutsulistallemme.