Saga Care Helapuisto 01
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Helapuisto, Helsinki

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Palveluseteli käy

Saga Helapuisto on Helsingin kaupungin kotihoidon ja palveluasumisen palvelusetelituottaja. Talomme asukkailla on mahdollisuus hakea palveluseteliä Helsingin kaupungilta. Katso täältä Helsingin palvelusetelipalvelut sekä hinnat tai soita meille puh. 050 476 2532 ja kysy lisää!

Kaipaatko apuja oman asuntosi myyntiin?

Saga Helapuisto on aloittanut yhteistyön Kiinteistömaailman kanssa. Lähteminen omasta kodista voi joskus tuntua vaivalloiselta, jonka takia Saga haluaa tarjota mahdollisuuden turvautua Kiinteistömaailman ammattilaisiin. Voitte Kiinteistömaailman kotikäynnille ja saada hinta-arvion ja markkinatilannearvion nykyisestä kodistasi. Kiinteistömaailman kotikäynti ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä: Kiinteistömaailma Malmi-Tapanila puh. 09 350 7270malmi@kiinteistomaailma.fi tai Kiinteistömaailma Puistola puh. 0400 171 816helsinki.puistola@kiinteistomaailma.fi

Tervetuloa tutustumaan Saga-palvelutaloihin
Tutustu Saga Helapuistoon turvallisesti
Tilaa esitteet tai tule tutustumaan palvelutaloomme paikan päälle. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen soittamalla puh. 050 476 2532, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti. Lämpimästi tervetuloa!

Kodin kuulumisia