Saga Palvelutalo Helapuisto, Helsinki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

13

syyskuu

2021

Tutustu upeaan taloomme turvallisesti - tilaa esitteet

Saga-palvelutalot-esitteet-tilaa-ja-varaa-oma-esittelyaika.jpg

Haluatko saada hinnastot ja muut lisätiedot palvelutalostamme, joka sijaitsee Helsingin Ala-Malmilla loistavan palvelutarjonnan keskellä? Esitepakettimme avulla pääset tutustumaan kauniiseen Saga Helapuistoon ja laadukkaisiin palveluihimme turvallisesti kotisohvaltasi käsin. 

Saga Helapuiston muutamiin asuntoihin ja yhteistiloihin on nyt mahdollista tutustua virtuaalisesti omasta kotoa käsin. Virtuaaliesittelyssä pääsette vierailemaan toivomanne kokoisessa asunnossa ja sen kaikissa huoneissa. Klikkaa tästä itsesi virtuaaliesittelyyn.

Esitteet pääset tilaamaan tästä. Halutessasi voit olla yhteydessä myös talon johtaja Anna Heiskaseen.

Esitepyynnöt ja yhteydenotot,

Anna Heiskanen
Saga Helapuiston johtaja
puh. 050 476 2532
anna.heiskanen@sagacare.fi 

26

elokuu

2021

Sisäpihasirkus sykähdytti

Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö saapui viihdyttämään Saga Helapuiston asukkaita.
Saga Helapuiston asukkaita viihdytti sirkus

Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön Sisäpihasirkus Herttakuninkaineen vieraili Saga Helapuistossa. Huikeat numerot saivat raikuvat aplodit ja pidättelimme henkeä jännittävien temppujen äärellä. 

16

elokuu

2021

Mukava ohjelma pitää mielen virkeänä

Saga Helapuisto järjestää asukkailleen säännöllisesti mukavaa tekemistä ja yhdessäolon hetkiä. Tällä viikolla talossamme on taas tarjolla ohjelmaa moneen makuun.
Mukava ohjelma pitää mielen virkeänä Saga-palvelutaloissa

Saga Helapuiston harrastus- ja kulttuuritoiminnan viikko on toimintaa täynnä. Huomenna tiistaina 17.8. päivä aloitetaan tuolijumpalla ja heti iltapäivällä on Leo ja Katri Silolahden konsertti. Torstaina kokoontuu tasapainoryhmä sekä asukkaat pääsevät pelaamaan ikisuosikki Bingoa. Viikon kruunaa aina perjantaitori, josta pääsee ostamaan keittiön herkullisia leipomuksia. 

Mukavaa elokuista viikkoa!

6

elokuu

2021

Esiintyjien vierailut jatkuvat

Kesän aikana olemme saanneet nauttia konserteista ja hiljattain saimme vieraisille duon Kansallisteatterin Kiertuenäyttämöltä.
Duo Ali ja Sanna

Konsertit ovat osa Saga Helapuiston viikottaista ohjelmaa ja vierailut jatkuvat koko loppukesän. Hiljattain Kansallisteatterin Kiertuenäyttämöltä vierailivat Duo Ali Saad ja Sanna Salmenkallio. Saimme hienon, keskustelevan musiikkihetken arabialaisen musiikkitradition siivittämänä, jossa aiheina olivat rakkaus, kaukaiset maat ja poissaolevat ihmiset. Tunteellinen esitys herkisti yleisön. 

26

heinäkuu

2021

Tutustu Saga Helapuistoon ja tilaa esitteet

Saga Helapuisto on viehättävä palvelutalo Helsingin Malmilla. Talossamme on 92 vuokrattavaa senioriasuntoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Tutustu taloomme turvallisesti ja tilaa esitteet.
Tutustu Saga Helapuistoon ja tilaa esitteet

Juuri nyt Saga Helapuistossa ei ole vapaana olevia asuntoja. Asuntotilanteessa tapahtuu kuitenkin kokoajan muutoksia. Tilaa esitteet Saga Helapuistosta soittamalla talon johtajalle tai lähettämällä sähköpostia. Voit tehdä esitetilauksen kätevästi myös verkkosivujemme kautta täältä. Saga Helapuiston johtaja Anna Heiskanen auttaa mielellään myös heränneissä kysymyksissä. 

Tiesittehän, että järjestämme talossamme myös yksityisiä esittelyitä. Varaa oma aikasi ja tule tutustumaan!

Yhteydenotot, esitetilaukset ja yksityiset esittelyt,

Anna Heiskanen
Saga Helapuiston johtaja
puh. 050 476 2532
anna.heiskanen@sagacare.fi 
 

14

heinäkuu

2021

Kesäherkkuja kahvilasta

Kesäherkkuja Saga Helapuiston kahvilasta

Saga Helapuiston kahvila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 13-17. Kahvilasta asukkaat saavat ostaa kunkin sesongin mukaisia herkkuja. Nyt kesällä kahvilassa voi herkutella maukkailla mansikoilla ja herneillä. Muistathan myös helteillä syödä ja juoda riittävästi. Kahvilamme pienet purtavat sekä kylmät juomat viilentävät mukavasti kuumaa kesäpäivää. 

Lue lisää kokoamistamme hellevinkeistä täältä

9

heinäkuu

2021

Saga Helapuiston kesäiset grillijuhlat

Saga Helapuiston heinäkuisen viikon kruunasi yhteiset grillijuhlat. Tarjolla oli maukkaita kesäherkkuja sekä livemusiikkia.
Helsingin Saga Helapuiston kesäiset grillijuhlat asukkaille

Eilen torstaina 8.7. Saga Helapuistossa nautittiin grilliherkuista, aurinkoisesta säästä ja livemusiikista. Asukkaat kokoontuivat juhlimaan sankoin joukoin talon terassipihalle. Grilliruoasta nautittiin upean haitarimusiikin soidessa. Tarjolla oli muun muassa kesäisiä salaatteja sekä tietenkin grillimakkaraa. Yhteinen iltapäivä oli kerrassaan onnistunut!

Saga Helapuistossa vietettiin kesäisiä grillijuhlia

 

Saga Helapuiston kesäisissä grillijuhlissa nautittiin livemusiikista