Saga Palvelutalo Helapuisto, Helsinki

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

4

elokuu

2022

Taichin kokeilua

Saga Helapuiston asukkaat pääsivät opettelemaan taichin alkeita.
Taiji

Saga Helapuistossa vieraili kiinalainen taichin/taijin opettaja Ling, jonka johdolla saimme perusteellista opastusta taichin saloihin. Rennot ja virtaavat liikkeet oli helppoa kokeilla tehdä myös istuen. 

4

elokuu

2022

Ylös, ulos ja tuolijumppaamaan!

Virkistävää tuolijumppaa auringossa

Saga Helapuistossa järjestetään aktiivista harrastusohjelmaa päivittäin. Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluu esimerkiksi tuolijumppaa, jota talon fysioterapeutti Adam järjestää. Kesäaikaan jumppaa voi hyvin tehdä myös ulkona ja tällä viikolla monet lähtivätkin mukaan liikkumaan ja nauttimaan auringosta. 

Millaista Saga Helapuiston harrastus- ja kulttuuritoiminta on? Tutustu uusimpaan viikko-ohjelmaan tästä. Löydät listan myös Saga Helapuiston verkkosivuilta "harrastus- ja kulttuuritoiminta" -otsikon alta.

29

heinäkuu

2022

Herkkuja kahvilassamme

Saga Helapuiston kahvila on avoinna päivittäin niin asukkaillemme kuin talon ulkopuolisillekin. Tule viihtymään kahvilassamme tai ota ostoksesi kätevästi mukaan!

Herkkuja Saga Helapuiston kahvilassa

Tarjoamme kahvilassamme tavallisen valikoimamme lisäksi sesongin mukaisia herkkuja. Tällä hetkellä myynnissä on tuoreita mansikoita, mustikoita ja herneitä.

Tämän viikon perjantaitorilta klo 13 löytää yrttivoipatonkia ja mansikkarahkalla täytettyjä croissantteja. 

Tervetuloa herkuttelemaan!

22

heinäkuu

2022

Joko olet nauttinut lounasta Saga Helapuistossa?

Päivittäinen buffetlounas sisältyy jokaisen asukkaan palvelupakettiin

Saga Helapuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille -  tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Lounasta voit nauttia klo 11.30 - 14.30 välisenä aikana. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffetin menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 11,70 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 13,80 €/hlö. 

Tutustu tämän viikon lounaslistaan täältä, kohdasta "ravintolamme tarjoaa"

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

7

heinäkuu

2022

Eino Leinon päivä Saga Helapuistossa runo- ja shakkimatineassa

Tiesitkö, että Eino Leino oli myös shakkimestari?
Kari Koistinen, Tuomas Kopa ja Eevi Kaasinen

Vietimme Saga Helapuistossa runon ja suven päivää tuotteliaan Eino Leinon elämänkaareen syventyen. Tutkielman tuottaneen Kari Koistisen johdolla tutustuimme Eino Leinon toiseen intohimoon, shakkiin. Eino Leinon sielunmaisemaan pääsimme pureutumaan Leinon shakkipelikaverin ja henkilääkärin, lääkärikenraalimajuri Väinö Lindénin haastattelun kautta. Väinö Lindenin osaa matineassa esitti elävästi Tuomas Kopa. Shakin pelaajana Lindén luonnehti Leinoa ”nopeaksi ja hyökkääväksi”. Eino Leino tapasi pelata shakkia Königin Tammihuoneessa pikkutunneille asti, jonka jälkeen hän aloitti runojensa tuotannon. 

Tilaisuudessa lausuja Eevi Kaasinen siirsi kuulijat tunnelmasta toiseen tulkitsemalla koskettavasti Eino Leinon herkkiä ja valoisia nuoruusrunoja, Hymnin tulelle, Moment Musicalin ja Elegian. 

Upeat esiintyjämme Kari ja Eevi ovat Saga Helapuiston asukkaita.

30

kesäkuu

2022

Iloisen palvelun ammattilaiset

Saga Helapuiston ravintolan ahkera kesäkolmikko

Saga Helapuiston ravintolasta löytyy ammattitaitoa, iloa ja huumoria! Hyvä henkilökunta tuo laadun ja sitä kautta tyytyväiset asiakkaat. Kuvassa ravintolamme kesäkolmikko, joka on aina valmiina palvelemaan ja avustamaan ihania asukkaitamme sekä tietysti myös ulkopuolisia asiakkaita.

27

kesäkuu

2022

Juhannusterveiset Saga Helapuistosta

Saga Helapuistossa lampeni juhannussauna halukkaille
Useat tulivat seuraamaan lipunnostoa
Lipunnosto keräsi runsaasti väkeä

Saga Helapuistossa vietettiin onnistunut juhannus, kun sää suosi ja tunnelma oli lämpimän rauhallinen.

Juhannussauna lämpeni kaikille halukkaille ja saunoa sai tuoreen vastataitetun vihdan kanssa. Perinteinen lipunnosto keräsi runsaasti katselijoita. Juhannuspäivänä grillattiin vielä talon tarjoamat juhannusmakkarat ja nautittiin vilvoittavista juomista.

Juhannuksen lipunnosto
Juhannuken niittykukat
Aulatilaa koristi seitsemän niittykukkaa