Saga Care Helapuisto 01
Kuvagalleria

Saga Palvelutalo Helapuisto, Helsinki

Koti-ikoni
Laadukas, turvallinen ja viihtyisä koti
Hoitaja-ikoni
Ammattitaidolla tuotetut hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Kokki-ikoni
Korkeatasoiset kahvila- ja ravintolapalvelut
Siivous-ikoni
Asiantuntevaa kodinhoitopalvelua
Naamiot-ikoni
Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta ladattavat materiaalit. 

Palveluseteli käy

Saga Helapuistossa on neljä palvelupakettia Viikkoturva, Päiväturva, Täysturva sekä oma palvelupaketti palveluseteliasiakkaita varten. Palveluseteliasiakkaiden hoidolliset palvelut tuotetaan palvelusetelillä. Hoidollisia palveluita on esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen.

Saga Munkkiniemen palvelutalossa nautitaan illallista
Esittelykierros joka keskiviikko klo 13
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan korkeatasoisiin palveluihimme ja kauniiseen palvelutaloomme.

Kodin kuulumisia

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa omilla huonekaluillasi. Hyvin varustellut, 33,5 – 64 m² kokoiset senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kaikissa asunnoissa on parveke, ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto.

Talossa on oma ammattitaitoinen sairaanhoitohenkilökunta, hoitajapäivystys sekä ateria- ja siivouspalveluita. Voit tilata haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan ja hakea palveluista kotitalousvähennystä. Meillä toimii myös toimintakykyäsi tukeva fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja sekä jalkahoitaja ja kampaaja.

Saga Helapuistossa on neljä palvelupakettia Viikkoturva, Päiväturva, Täysturva sekä oma palvelupaketti palveluseteliasiakkaita varten. Palveluseteliasiakkaiden hoidolliset palvelut tuotetaan palvelusetelillä. Hoidollisia palveluita on esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen. Saga Helapuiston asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ohjeita. Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve.

Saga Helapuiston kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna -  tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme. Viikoittain vaihtuvan lounasbuffeen menun löydät yltä kohdasta "Ravintolamme tarjoaa". Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Saga Helapuiston ravintolakabinetin varauksia ja tilaustarjoiluja voit tiedustella numerosta 050 5025 508.

Asuntotilanteessa tapahtuu kokoajan muutoksia. Tule tutustumaan ja jätä hakemuksesi Saga Helapuistoon!