Palvelutalot ja senioriasunnot

Saga-palvelutalot ja talojen senioriasunnot tarjoavat sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Koti palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla monipuolisesti laadukkaita palveluita. Palvelutaloista löytyy myös runsaasti samanikäistä seuraa ja tutustumista helpottaa asukkaiden yhteinen harrastus- ja kulttuuritoiminta.

Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa sekä yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa. Lisäksi uusia Saga-palvelutaloja on suunnitteilla useampaan kaupunkiin.

Tule tutustumaan Saga-palvelutaloihin, asuntoihimme ja palveluihimme paikan päälle! Samalla näet talojen viihtyisät yhteistilat, aistit yleisen tunnelman sekä tutustut henkilökuntaamme. Silloin sinun on helpompi päättää, onko Saga-palvelutalo sinun kotisi. Voit varata puhelimitse tai sähköpostitse ajan henkilökohtaista esittelyä varten. Yhteystiedot löydät täältä. Kaikissa Saga-palvelutaloissa järjestetään myös yleinen esittelykierros joka keskiviikko klo 13. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa!

Senioriasunnot

Saga-palvelutaloissa on vaihteleva määrä senioriasuntoja. Kaikki asunnot ovat vuokrattavia, ja ne ovat suunniteltu seniori-ikäisten tarpeita vastaaviksi. Niissä on muun muassa ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone sekä turvapuhelin. Asuntojen koot vaihtelevat talokohtaisesti 24,5 – 87m² välillä ja joissain asunnoissa on parveke tai terassi. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa oman makusi mukaan tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Yhteistilat

Saga-palvelutalojen yhteistiloihin on panostettu. Liikkuminen on helppoa ja esteetöntä. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa seurustellen, tai vaikkapa palvelutalon ilmapiiristä nauttien. Arjen laatua lisäävät talojen omat kirjastot, ravintolat, kuntosalit ja saunaosastot, osassa taloista on myös sisä- ja ulkouima-allas tai terapia-allas. Lisäksi lähes kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja.

Talojen viihtyisät pihat, hyvät ulkoilumahdollisuudet, lähialueiden palvelut ja liikenneyhteydet täydentävät kokonaisuuden. Muutamissa Saga-palvelutaloissa valoa ja vehreyttä kaikkiin vuodenaikoihin tuovat upeat talvipuutarhat.

Palvelut

Pidämme asukkaistamme hyvää huolta. Kaikilla Saga-talojen asukkailla on oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti, johon sisältyy muun muassa turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas ja monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Paketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla.

Saga-palvelutaloissa on korkea asiakastyytyväisyys. Saga-palvelutalojen asukkaat suosittelevat Saga-palvelutaloa ja sen palveluita ystävilleen mielellään. Tuoreessa asukastyytyväisyystutkimuksessa 60,2 prosenttia asukkaista antoa arvosanaksi 9 tai 10 (asteikolla 0-10). Vastausten keskiarvo oli 8,41. Suositteluaste eli NPS 50 on ilahduttavan korkea. Yli 90% Saga-palvelutalojen asukkaista kertoo viihtyvänsä hyvin ja kokevansa olonsa turvalliseksi Sagassa.

Henkilökunta

Saga-palvelutalojen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua viihtymään, tuntemaan olosi turvalliseksi ja hyödyntämään palveluitamme haluamallasi tavalla. Ikäihmisten hoitopalveluista huolehtiva henkilökuntamme koostuu suomen- ja ruotsinkielisistä terveydenhoitoalan ammattilaisista. Me ymmärrämme tarpeesi – huolehdimme, autamme ja opastamme.

Myös Saga-palvelutalojen ravintoloissa, kahviloissa, saunaosastoilla sekä parturi-kampaamoissa palvellaan aina hyvin ja iloisesti. Reippaat vapaa-ajanohjaajamme saavat runsaasti kiitosta asukkailta.

Ilahduta läheistäsi Sagan lahjakortilla!

Lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Sagan palvelun kuten esimerkiksi Sagan fysioterapeutin rentouttavan hieronnan tai lahjakortille voi myös varata toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga-palvelutalossa.

Alla esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista:

  • Kotiavustaminen esim. suihku- tai sauna-apu tai kävelyseura
  • Yksilöllinen fysioterapia esim. kuntosali tai hieronta
  • Ikkunoiden- ja parvekkeen pesu, suursiivous
  • Yhden kuukauden aamupalapaketti
  • Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset


Sagan lahjakortit ovat myynnissä Saga-palvelutalojen vastaanotoissa.