Seuraa Saga-palvelutalojen elämää sosiaalisessa mediassa

Saga Care Villa Kari 01
Mäntytie 8, 00270 Helsinki
 1. Pitkäaikainen koti
 2. Lyhytaikainen asuminen
 3. Saga Villa Kari palveluseteli käy

Saga Care Munkkiniemi 01
Dosentintie 12, 00330 Helsinki
 1. Pitkäaikainen koti
 2. Lyhytaikainen asuminen
 3. Saga Munkkiniemi palveluseteli käy

Saga Care Kapylinna 09
Myrskyläntie 18, 00650 Helsinki
 1. Pitkäaikainen koti
 2. Lyhytaikainen asuminen
 3. Saga Käpylinna palveluseteli käy

Saga Care Helapuisto 01
Helatehtaankatu 1, 00700 Helsinki
 1. Pitkäaikainen koti
 2. Saga Helapuisto palveluseteli käy

Saga Palvelutalot Helsinki

Helsinki on kaunis ja viihtyisä pääkaupunkimme, jonka monipuoliset kulttuurielämykset ja luonnonläheisyys tekevät vaikutuksen. Neljä Saga-palvelutaloamme sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä rauhallisilla ja viihtyisillä paikoilla. Helsingissä on erinomaiset kulkuyhteydet ja kaikki palvelutalomme ovatkin helposti saavutettavissa niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.

Saga Helapuisto sijaitsee modernilla uudisalueella Ala-Malmilla. Saga Helapuisto on palveluiden välittömässä läheisyydessä ja kivenheiton päässä Malmin rautatieasemalta.

Saga Käpylinna sijaitsee Veräjämäessä vehreällä ja rauhallisella alueella, aivan junaradan varrella. Veräjämäki on viehättävä ja rauhallinen omakotitaloalue Helsingin Oulunkylässä.

Saga Munkkiniemi sijaitsee viihtyisässä puistokaupunginosassa, erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Lähellä ovat myös esimerkiksi Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut.

Saga Villa Kari sijaitsee Meilahdessa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Läntisessä Helsingissä sijaitseva Meilahti on viihtyisä ja eläväinen kaupunginosa, jossa kaikki palvelut ovat lähettyvillä.