Saga Torilinna sijaitsee upealla paikalla Lappeenrannan kauppatorin vieressä
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Torilinna, Lappeenranta

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Meillä asuessasi voit hyödyntää omaishoidon ja henkilökohtaisen budjetin palveluseteleitä. Soita meille numeroon puh. 050 3545 989 ja kysy lisää! Palvelutarpeen arvioimiseksi voit ottaa yhteyttä Iso Apu -palvelukeskukseen

Hyödynnä huipputarjous
Virkistävä viikko Saga Torilinnassa
Kaipaatko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisässä palvelutalossamme – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounaasta ja pistäydy välillä rentouttavassa jalkahoidossa sekä vetreyttävässä fysioterapiassa. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa - paketin viikkohintaan 589 €. Kysy lisää puh. 050 3545 989 tai helena.tiainen@sagacare.fi.

Kodin kuulumisia