Ravintolapalvelut Saga Salpalinnassa
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Salpalinna, Lahti

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Salpalinna on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottaja. Olemme myös rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottaja. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Modernia senioriasumista Lahdessa
Syystarjous, jollaista ei ole ennen nähty
Syysmyrsky puhalsi muutaman asunnon vuokrista puolet pois! Tartu tarjoukseen ja tule tutustumaan esteettömiin koteihimme keskiviikkoisin klo 13 ilman ajanvarausta. Ikioman yksityisesittelyn saat varattua Margit Vennolta, puh. 050 578 0359.

Kodin kuulumisia