Ravintolapalvelut Saga Salpalinnassa
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Salpalinna, Lahti

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Salpalinna on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon palvelusetelituottaja. Olemme myös rintamaveteraanien ja sotainvalidien tukipalvelujen, ateriapalvelujen sekä lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelituottaja. Kysy lisää palveluseteleistä soittamalla puh. 050 5780 359 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen margit.vento@sagacare.fi.

Modernia senioriasumista Lahdessa
Tutustu taloomme helposti
Saat lisätietoa modernista palvelutalostamme helposti postitse tai sähköpostitse. Saga Salpalinnaan voi tulla tutustumaan paikan päälle keskiviikkoisin klo 13 ilman ajanvarausta. Lisäksi järjestämme kattavasti yksityisesittelyjä – varaa oma aikasi tai tilaa esitteet talomme johtajalta, puh. 050 578 0359, sähköposti margit.vento@sagacare.fi

Kodin kuulumisia