Saga Lakeudenlinnan ravintola palvelee joustavasti
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Lakeudenlinna on Seinäjoen kaupungin, JIK-peruspalveluliikekuntayhtymän sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja. Soita meille puh. 044 720 2427 ja kysy lisää!

Upeat yhteistilat Saga Lakeudenlinnassa
Hyödynnä Saga Lakeudenlinnan huipputarjous!
Huipputarjoukseemme kuuluu asumiskulun päälle tuleva 307 euron peruspalvelumaksu, joka on hyvä vaihtoehto silloin, kun hoitopalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta kaipaat oman ikäistä seuraa sekä turvallista asuinympäristöä. Tarjous koskee ennalta määriteltyjä asuntoja ja on voimassa 31.5.2023 asti. Kysy lisää tai varaa oma esittelyaika puh. 044 720 2427 tai mia.jokinen@sagacare.fi. Nähdään Saga Lakeudenlinnassa!

Kodin kuulumisia