Saga Käpylinna tarjoaa huoletonta palvelutaloasumista Helsingin Oulunkylässä
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Käpylinna, Helsinki

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Käpylinna on Helsingin kaupungin kotihoidon ja palveluasumisen palvelusetelituottaja. Katso täältä Helsingin palvelusetelipalvelut sekä hinnat tai soita meille puh. 050 501 6186 ja kysy lisää!

Viihtyisää senioriasumista Saga Käpylinnassa
Uuteen kotiin kevyillä palveluilla
Nyt Sinulla on mahdollisuus muuttaa Saga Käpylinnaan erityiseen tarjoushintaan. Tarjoukseemme kuuluu asumiskulun päälle tuleva 307 euron peruspalvelumaksu, joka on hyvä vaihtoehto silloin, kun hoitopalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta kaipaat oman ikäistä seuraa sekä turvallista asuinympäristöä. Tarjous koskee ennalta määriteltyjä asuntoja. Kysy lisää ja tule tutustumaan puh. 0800-06116. Nähdään Saga Käpylinnassa!

Kodin kuulumisia