Kauniit puitteet Saga Kanalinrannassa
Kuvagalleria

Palvelutalo Saga Kanalinranta, Rauma

Pitkäaikainen koti

Asut mukavasti omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla kalusteillasi ja tavaroillasi. Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme alla kohdassa 'Vapaat kodit, nyt varattavissa' tai ota yhteyttä talon johtajaan kysyäksesi vapautuvista asunnoista.

Lyhytaikainen asuminen

Tule toipumaan leikkauksesta, pakene putkiremonttia tai tule muuten vain kokeilemaan huoletonta palveluasumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta alta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot.

Palveluseteli käy

Saga Kanalinranta on kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja. Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus hakea kotihoidon palveluseteliä. Palvelutalon ja ryhmäkodin asukkailla on mahdollisuus hakea tehostetun palveluasumisen palveluseteliä. Soita meille puh. 050 595 2618 ja kysy lisää!

Tule tutustumaan viihtyisään Saga Palvelutalo Kanalinrantaan Raumalle
Haluatko tulla tutustumaan paikan päälle?
Saga Kanalinrantaan pääsee tutustumaan helposti keskiviikkoisin klo 13 yleisesittelyssä tai varaamalla yksityisesittelyajan. Voit myös tilata kattavat esitteet viihtyisästä talostamme ja palveluistamme. Ota yhteyttä puhelimitse 050 595 2618 tai satu.heinonen@sagacare.fi. Nähdään Saga Kanalinrannassa!

Kodin kuulumisia