Vakituinen tai tilapäinen asuminen Saga-palvelutaloissa

Saga-palvelutaloissa koti on palveluiden keskellä. Tarjoamme sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Täyden palvelun Saga-palvelutaloissa voi asua vakituisesti tai tilapäisesti. Tarjoamme tilapäistä asumista esimerkiksi putkiremonttien tai leikkauksesta toipumisen ajaksi.

Vakituinen asuminen Saga-palvelutalossa

Saga-palvelutaloissa voit asua vakituisesti mieleisessäsi vuokra-asunnossa, jonka olet kalustanut kodiksesi omilla kalusteillasi. Tarvittaessa kalustamme asunnon puolestasi.

Tutustu Saga-palvelutaloihimme tästä.

Tehostettua palveluasumista Sagan ryhmäkodissa

Saga-palvelutalojen yhteydessä toimivat ryhmäkodit tarjoavat tehostettua palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa, hoitajan välitöntä läheisyyttä tarvitseville sekä muistisairaille. 

Tutustu Saga-palvelutalojen yhteydessä oleviin ryhmäkoteihin: 


Tilapäistä asumista Saga-palvelutaloissa

Saga-palvelutalot tarjoavat huoletonta asumista, oli tarpeesi sitten tilapäinen asunto putkiremontin tai leikkauksesta toipumisen ajaksi. Saga-palvelutalojen tilapäisasunnot ovat kalustettuja yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. Asunnoissa voi asua aina viikosta useampaan kuukauteen. Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa pitää sisällään mm. asumisen kalustetussa asunnossa, turvapuhelimen ja lounaan. Tilapäisasukas pääsee nauttimaan myös talon yhteisistä tiloista kuten esimerkiksi kahvilasta sekä kirjastosta ja kuntosalista mutta myös talossa järjestettävästä harrastus- ja kulttuuritoiminnasta. Tilapäisasumisen hinnat vaihtelevat taloittain.

Kysy lisää tilapäisasumisesta toivomasi Saga-palvelutalon johtajalta. Talon johtajien yhteystiedot löydät täältä.
Tutustu tilapäisasukkaamme Elvin omakohtaiseen kokemukseen tästä