Kahvila- ja ravintolapalvelut

Ravintolan aamiais- ja lounasbuffet

Saga-palvelutalojen ravintoloissa on tarjolla päivittäin runsas ja maistuva aamiais- sekä lounasbuffet. Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden palvelupakettiin. Ravintolamme on avoinna myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Aamiaista tai lounasta voi nauttia viihtyisässä ravintolassa tai halutessaan talon asukas voi tilata aterian omaan kotiinsa. Viikoittain vaihtuvat ruokalistat päivitetään talojen omille sivuille kohtaan "Ravintolamme tarjoaa". Lämpimästi tervetuloa!

Alla vierailijoiden eli talon ulkopuolisten asiakkaiden hinnat. Lounas noutopöydästä sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Hinnat ovat voimassa joka päivä maanantaista sunnuntaihin, paitsi alla mainittuina pyhäpäivinä.

Lounashinnasto 2019:

Lounashinta 10,50 €
Helsinki: Saga Munkkiniemi, Saga Helapuisto ja Saga Käpylinna
Vantaa: Saga Tammilinna
Turku: Saga Kaskenniitty ja Saga Kaskenpuisto

Lounashinta 10,00 €
Rauma: Saga Kanalinranta

Lappeenranta: Saga Torilinna
Seinäjoki: Saga Lakeudenlinna

Kahvi lounaan yhteydessä 1,00€

Lounaspassi 88,00 €
10 lounaan lounaspassi, joka maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä.

Erikoishinnoittelu pyhäpäivinä:
pääsiäinen-, vappu-, isänpäivä- ja joululounaat 23,00 €
Äitienpäivälounas 29,00€

Lounasajat:
klo 11.30 - 14.30
Saga Munkkiniemi, Saga Helapuisto
klo 11.30 - 14.00 Saga Kaskenniitty, Saga Kaskenpuisto, Saga Kanalinranta
klo 11.00 - 14.00 Saga Torilinna, Saga Lakeudenlinna, Saga Käpylinna
klo 11.00 - 14.30 Saga Tammilinna

Kahvila

Saga-palvelutalojen vastaanottojen yhteydessä on talon oma kahvila, johon voi aina halutessaan istahtaa nauttimaan pullakahvit. Kahvilasta voi myös aina ostaa mukaan erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia.

Kahvilamme ovat avoinna kaikille. Tervetuloa piipahtamaan pullakahville! 

Saga Market 

Kahviloidemme yhteydessä toimivista Saga Marketeista voi ostaa kotiin vietäväksi erilaisia päivittäistavaroita kuten esimerkiksi maitoa, jogurtteja, makeisia ja kukkia.

Perjantaitori

Joka perjantai taloissamme järjestetään perjantaitori klo 13 alkaen. Myynnissä on erilaisia kauden herkkuja, suolasta ja makeaa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille! 

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous. Ravintoloistamme voit tilata maittavat tarjoilut myös muualla pidettäviin juhlatilaisuuksiisi.