Kahvila- ja ravintolapalvelut

Saga-palvelutalojen ravintoloissa on tarjolla päivittäin runsas ja maistuva aamiais- sekä lounasbuffet. Ravintolojen lisäksi taloistamme löytyvät vastaanottojen yhteydestä kahvila ja Saga Market. Palvelutaloissamme on myös viikoittain perjantaitori. Meiltä voi myös tilata tarjoilut ja vuokrata tilat juhlia, kokouksia tai muita tilaisuuksia varten. Lue lisää!

Ravintolan lounasbuffet

Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden palvelupakettiin. Lounasta voi nauttia viihtyisässä ravintolassa tai halutessaan talon asukas voi tilata aterian omaan kotiinsa. Ravintolamme ovat avoinna myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Viikoittain vaihtuvat ruokalistat päivitetään talojen omille sivuille kohtaan "Ravintolamme tarjoaa". Lämpimästi tervetuloa!

Alla vierailijoiden eli talon ulkopuolisten asiakkaiden hinnat. Lounas noutopöydästä sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Hinnat ovat voimassa joka päivä maanantaista sunnuntaihin, paitsi alla mainittuina pyhäpäivinä.

Lounashinnasto 2021:

Lounashinta 10,90 €
Helsinki: Saga Munkkiniemi, Saga Helapuisto ja Saga Käpylinna
Vantaa: Saga Tammilinna
Turku: Saga Kaskenniitty ja Saga Kaskenpuisto

Lounashinta 10,40 €
Lappeenranta: Saga Torilinna
Seinäjoki: Saga Lakeudenlinna
Lahti: Saga Salpalinna

Lounashinta 12,00 €
Rauma: Saga Kanalinranta

Lounaspassi 95,00 €
10 lounaan lounaspassi, joka maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä. Lounaspassi on henkilökohtainen ja sitä voi hyödyntää ma-su pois lukien juhlapyhinä.

Erikoishinnoittelu pyhäpäivinä:
Pääsiäinen-, vappu-, isänpäivä- ja joululounaat (24.-26.12.) 25,00 €
Äitienpäivälounas 31,00€

Lounasajat:
Huomioittehan, että koronaviruksesta johtuen ravintolamme ovat avoinna vain talomme asukkaille.
klo 11.30 - 14.30 Saga Munkkiniemi, Saga Helapuisto
klo 11.30 - 14.00 Saga Kaskenniitty, Saga Kaskenpuisto, Saga Kanalinranta
klo 11.00 - 14.00 Saga Torilinna, Saga Lakeudenlinna, Saga Käpylinna, Saga Salpalinna
klo 11.00 - 14.30 Saga Tammilinna

Ravintolan aamiaisbuffet

Aamiaisbuffet sisältyy Saga-palvelutalojen kattavimpiin palvelupaketteihin. Halutessaan asukkaat voivat ottaa aamiaisen lisäpalveluna myös kevyempiin palvelupaketteihin kertahintaan tai kuukausipakettina. Aamiaista voi nauttia viihtyisässä ravintolassa tai talon asukkaat voivat lisäpalveluna tilata aterian omaan kotiinsa.

Kattava aamiaisbuffet on tarjolla myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Vierailijoiden eli talon ulkopuolisten asiakkaiden hinta on 10,00 €/aamiainen. Aamiaisbuffet katetaan päivittäin klo 8.00 - 10.00. 

Kahvila

Saga-palvelutalojen vastaanottojen yhteydessä on talon oma kahvila, johon voi istahtaa nauttimaan vaikkapa pullakahvit. Kahvilasta voi myös ostaa mukaan erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia.

Kahvilamme ovat avoinna kaikille. Tervetuloa! 

Saga Market 

Vastaanottojemme yhteydessä toimivista Saga Marketeista voi ostaa kotiin vietäväksi erilaisia päivittäistavaroita kuten esimerkiksi maitoa, jogurtteja, makeisia, postikortteja ja kukkia.

Perjantaitori

Joka perjantai taloissamme järjestetään perjantaitori klo 13 alkaen. Myynnissä on erilaisia kauden herkkuja, suolaista ja makeaa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille! 

Juhlat tai kokous tulossa?

Ravintolahenkilökuntamme järjestää isot ja pienet juhlat tarpeesi mukaan. Voit varata meiltä tilat ja tarjoilut tilaisuuksiisi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai yhtiökokous. Ravintoloistamme voit tilata maittavat tarjoilut meidän tiloissamme tai muualla pidettäviin juhlatilaisuuksiisi.

Varaa tilat ja tarjoilut tai kysy lisää ravintolapäälliköltä! Löydät ravintolapäällikön yhteystiedot talon sivulta kohdasta 'Henkilökunnan yhteystiedot'. Palvelutalojen sivuille pääset tästä.