Hyvinvointipalvelut

Saga-palvelutalot tarjoavat erilaisia hyvinvointipalveluita kuten esimerkiksi jalkahoitajan, kampaajan ja fysioterapeutin palveluja. Saga-palvelutaloissa on sauna- ja allasosastojen lisäksi kuntosalit sekä viihtyisät kirjastot, joissa voi viettää aikaa yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga-palvelutalojen fysioterapia- ja hierontapalveluihin voi tutustua täällä.

Kuntosali

Saga-palvelutaloissa on kuntosalit omatoimista sekä ohjattua kuntosaliharjoittelua varten. Halutessaan voi pulahtaa jumppaamaan myös oman Saga-palvelutalon terapia-altaaseen. Kuntoilla voi omien mieltymysten ja aikataulujen mukaan. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien toimesta palvelupaketteihin kuuluvaa ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä allas- ja tuolijumppaa.

Jalkahoitajan palvelut

Saga-palvelutalojen jalkahoitopalveluihin voi tutustua täällä.

Kampaajan palvelut

Kun etsit uutta tyyliä tai kaipaat piristystä ilmeeseen, ei tarvitse kauas lähteä - voi vain poiketa Saga-palvelutalojen yhteydessä oleviin parturi-kampaamoihin. Parturi-kampaamoihin ovat tervetulleita niin asukkaat kuin ulkopuoliset asiakkaat. Parturi-kampaajat toimivat Saga-palvelutalojen tiloissa alihankkijoina ja vastaavat tuottamistaan palveluistaan itse. 

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa asukkaille vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Talojen monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa talon asukkaille. Harrastus- ja kulttuuritoimintaan voi tutustua täällä.

Kirjasto

Lukeminen tekee hyvää aivoille ja kokonaishyvinvoinnille. Ei ole ihmekään, että lukemisen on todettu olevan yksi parhaimmista keinoista rentoutua. Useammissa Saga-palvelutaloissa on asukkaille oma kirjasto, jossa voi yksin tai yhdessä muiden kanssa syventyä mielenkiintoisiin teoksiin. Monilla taloilla on harrastus- ja kulttuuritoiminnan viikko-ohjelmassa lukupiiri. Mikäli lukupiiriä ei vielä järjestetä, voivat asukkaat toivoa sellaista vapaa-ajanohjaajalta. Kirjaston kirjavalikoiman lisäksi Saga-palvelutalojen kahviloissa on asukkaiden luettavissa päivän uutislehdet.