Hyvinvointipalvelut

Saga-palvelutalot tarjoavat erilaisia hyvinvointipalveluita kuten esimerkiksi jalkahoitajan, kampaajan ja fysioterapeutin palveluja. Saga-palvelutaloissa on sauna- ja allasosastojen lisäksi kuntosalit sekä viihtyisät kirjastot, joissa voi viettää aikaa yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga-palvelutalojen fysioterapia- ja hierontapalveluihin voi tutustua täällä.

Kuntosali

Saga-palvelutaloissa on kuntosalit omatoimista sekä ohjattua kuntosaliharjoittelua varten. Halutessaan voi pulahtaa jumppaamaan myös oman Saga-palvelutalon terapia-altaaseen. Kuntoilla voi omien mieltymysten ja aikataulujen mukaan. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien toimesta palvelupaketteihin kuuluvaa ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä allas- ja tuolijumppaa.

Jalkahoitajan palvelut

Saga-palvelutalojen jalkahoitajat tarjoavat Saga-palvelutalojen asukkaiden lisäksi vaativaa jalkojenhoitoa myös talon ulkopuolisille asiakkaille.

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä, ja sen myötä ikäihmisen kokonaishyvinvointia. Omatoimista jalkahoitoa olisi hyvä tehdä päivittäin ja viikoittain. Ammattilaisen tekemä ennaltaehkäisevä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa.

Saga-palvelutaloissa toimii Sagan omien jalkahoitajien lisäksi myös ulkopuolisia ammatinharjoittajia.

Kampaajan palvelut

Kun etsit uutta tyyliä tai kaipaat piristystä ilmeeseen, ei tarvitse kauas lähteä - voi vain poiketa Saga-palvelutalojen yhteydessä oleviin parturi-kampaamoihin. Parturi-kampaajat toimivat Saga-palvelutalojen tiloissa alihankkijoina ja vastaavat tuottamistaan palveluistaan itse.

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa asukkaille vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Talojen monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa talon asukkaille.

Kirjasto

Useammissa Saga-palvelutaloissa on oma kirjasto, jossa voi yksin tai yhdessä muiden kanssa tutustua kirjavalikoimaan. Saga-palvelutalojen kahviloissa on tämän lisäksi luettavissa päivän uutislehdet.