Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa asukkaille vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Talojen monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajan ohjaaja, joka suunnittelee viikoittain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa talon asukkaille. 

Asukkaiden omat kiinnostuksen kohteet ohjaavat tarjontaa; säännöllisesti kokoontuvat kerhot ja ryhmät harrastavat kaikkea aina kirjallisuudesta, musiikista ja teatteriretkistä kuntoiluun, ulkoiluun ja erilaisiin käden taitoihin. Markkinat, luennot, tanssit, konsertit, grilli-illat sekä avoimien ovien päivät tuovat taloihin mukavaa elämää, johon kaikkien on helppo osallistua. Samalla ne tarjoavat Saga-palvelutaloista kiinnostuneille luontevan tilaisuuden tutustua Sagan tarjoamiin palveluihin tarkemmin.

”Jumppiin mennään, kun aktiivisia ollaan. Sitten ei ole sitä huushollin hoitamista. Hyvin voi osallistua, kun ei tarvitse edes miettiä mitä tässä seuraavaksi tehdään ja syödään.” - Helena 83 vuotta ja Veikko 88 vuotta, Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki
"On aivan erinomaisen hyvä asia, että täällä on kunnon ohjelmaa." - Seppo 79 vuotta, Saga Torilinna, Lappeenranta

Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien asukkaiden palvelupakettiin. Tutustu viikoittain vaihtuviin harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmiin talojen omilta sivuilta!