Palvelupaketit

Saga-palvelutalossa sinun ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin. Ensiluokkaiset huolenpito- ja hyvinvointipalvelumme helpottavat arkeasi ja parantavat elämänlaatuasi. Haluamme pitää sinusta huolta. Siksi Saga-palvelutaloissa jokaisella asukkaalla on voinnin mukaan valittu palvelupaketti, joka sisältää muun muassa ruoka-, siivous- ja hoivapalveluita. Lisäksi palvelupakettia voi halutessaan täydentää erilaisilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi Sagan fysioterapeutin ja jalkahoitajan palveluilla.

Kaikkiin palvelupaketteihin kuuluu mm. päivittäinen lounas, siivousta, turvaranneke ja turvapuhelin, yksilöllinen palvelusuunnitelma, terveys- ja hoitotietojen ylläpito, monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä oikeus yhteistilojen käyttöön. Hoivan määrä joustaa tarpeen mukaan.

Huomioithan, että palvelupaketit vaihtelevat taloittain. Tutustuthan tarkemmin sinua kiinnostavan Saga-talon palvelupaketteihin talon omilta sivuilta.

Helsingin Saga Munkkiniemessä, Saga Käpylinnassa ja Saga Helapuistossa on kolme palvelupakettia: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Näiden talojen palvelupaketeissa on sama sisältö ja talot tarjoavat samoja palveluita.

Helsingin neljäs Saga-palvelutalo, pieni ja viihtyisä Villa Kari sijaitsee Meilahdessa. Villa Karissa on yksi palvelupaketti, jota voi täydentää oman tarpeen mukaan. Palvelupaketti sisältää muun muassa päivittäisen lounaan, viikoittaisen siivouksen, iltapäiväkahvit sekä talon tapahtumat ja yhteiset tilat. Tutustu tarkemmin Villa Karin omilla sivuilla

Turun ja Rauman Saga-palvelutaloissa on neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva.

Uusissa Saga-palvelutaloissa, Lappeenrannan Saga Torilinnassa ja Seinäjoen Saga Lakeudenlinnassa valittavana on Turun ja Rauman Saga-palvelutalojen tapaan neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Uusissa taloissa palvelutalon puolella ei ole ympärivuorokautista hoitajapäivystystä. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodin puolella ammattitaitoinen henkilökunta avustaa asukkaita vuorokauden ympäri.