Palvelupaketit

Saga-palvelutalossa sinun ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin. Ensiluokkaiset hoiva- ja hyvinvointipalvelumme helpottavat arkeasi ja parantavat elämänlaatuasi. Haluamme pitää sinusta huolta. Siksi Saga-palvelutaloissa jokaisella asukkaalla on voinnin mukaan valittu palvelupaketti, joka sisältää muun muassa ruoka-, siivous- ja hoivapalveluita. Lisäksi palvelupakettia voi halutessaan täydentää erilaisilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi Sagan fysioterapeutin ja jalkahoitajan palveluilla.

Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat peruspalvelut:

  • yksilöllinen palvelusuunnitelma
  • terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • turvaranneke ja turvapuhelin
  • päivittäinen lounas
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • siivousta
  • yhteistilojen käyttö (esimerkiksi kuntosali, pesutupa ja kirjasto)


Palvelupaketit vaihtelevat taloittain. Tutustu tarkemmin sinua kiinnostavan Saga palvelutalon palvelupaketteihin talon omilla sivuilla.

Helsinki

Helsingin Saga MunkkiniemessäSaga Käpylinnassa ja Saga Helapuistossa on kolme palvelupakettia: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Näiden talojen palvelupaketeissa on sama sisältö ja talot tarjoavat samoja palveluita.

Helsingin neljäs Saga-palvelutalo, pieni ja viihtyisä Saga Villa Kari sijaitsee Meilahdessa. Saga Villa Karissa on yksi palvelupaketti, jota voi täydentää oman tarpeen mukaan. Palvelupaketti sisältää muun muassa päivittäisen lounaan, viikoittaisen siivouksen, iltapäiväkahvit sekä talon tapahtumat ja yhteiset tilat. 

Turku ja Rauma

Turun ja Rauman Saga-palvelutaloissa on neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva.

Lappeenranta ja Seinäjoki

Uusissa Saga-palvelutaloissa, Lappeenrannan Saga Torilinnassa ja Seinäjoen Saga Lakeudenlinnassa valittavana on Turun ja Rauman Saga-palvelutalojen tapaan neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Uusissa taloissa palvelutalon puolella ei ole ympärivuorokautista hoitajapäivystystä. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodin puolella ammattitaitoinen henkilökunta avustaa asukkaita vuorokauden ympäri.

Vantaa

Saga Tammilinna valmistuu Vantaan Tikkurilaan keväällä 2019. Saga Tammilinnassa on kolme palvelupakettia: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Vantaan talossa ei tule olemaan ympärivuorokautista hoitajapäivystystä, tällöin turvapuhelin hälytys ohjautuu talon ulkopuolelle. Hoitajat päivystävät talossa joka päivä aamusta iltaan.