Palvelupaketit

Saga-palvelutalossa sinun ei tarvitse luopua mistään, päinvastoin. Ensiluokkaiset hoito- ja hyvinvointipalvelumme helpottavat arkeasi ja parantavat elämänlaatuasi. Haluamme pitää sinusta huolta. Siksi Saga-palvelutaloissa jokaisella asukkaalla on voinnin mukaan valittu palvelupaketti, joka sisältää muun muassa ruoka- ja siivouspalveluita sekä monipuolista harrastus ja kulttuuritoimintaa. Lisäksi palvelupakettia voi halutessaan täydentää erilaisilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi Sagan fysioterapeutin ja jalkahoitajan palveluilla.

Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat peruspalvelut:

  • yksilöllinen palvelukuvaus
  • asukastietojen ylläpito
  • turvaranneke ja turvapuhelin
  • päivittäinen lounas
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • siivousta
  • yhteistilojen käyttö (esimerkiksi kuntosali, pesutupa ja kirjasto)


Palvelupaketit vaihtelevat taloittain. Tutustu tarkemmin sinua kiinnostavan Saga-palvelutalon palvelupaketteihin talon omilla sivuilla.

Helsinki

Helsingin Saga Käpylinnassa ja Saga Helapuistossa on kolme palvelupakettia: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Talojen palvelupaketeissa on sama sisältö ja talot tarjoavat samoja palveluita. Saga Munkkiniemessä palvelupaketteja on neljä: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Saga MunkkiniemessäSaga Käpylinnassa ja Saga Helapuistossa on ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. 

Helsingin neljäs Saga-palvelutalo, pieni ja viihtyisä Saga Villa Kari sijaitsee Meilahdessa. Saga Villa Karissa on yksi palvelupaketti, jota voi täydentää oman tarpeen mukaan. Palvelupaketti sisältää muun muassa päivittäisen lounaan, viikoittaisen siivouksen, iltapäiväkahvit sekä talon tapahtumat ja yhteiset tilat. Saga Villa Karissa hoitaja on paikalla klo 7.30-15.00 välisenä aikana. Turvallisuudesta ilta- ja yöaikaan huolehtii turvapuhelinjärjestelmä, jolla saa avun paikalle 24 h vuorokaudessa.

Vantaa

Saga Tammilinnassa on valittavana neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva, joista asukkaat valitsevat itselleen sopivimman vaihtoehdon. Saga Tammilinnassa hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Turku ja Rauma

Turun ja Rauman Saga-palvelutaloissa on neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Taloissa on ympärivuorokautinen hoitajapäivystys.

Lappeenranta

Lappeenrannan Saga Torilinnassa valittavana on Turun ja Rauman Saga-palvelutalojen tapaan neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Lappeenrannan talossa hoitajat ovat paikalla ympäri vuorokauden.

Lahti

Lahden Saga Salpalinnassa on neljä palvelupakettia: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Saga Salpalinnassa hoitajat ovat paikalla aamusta iltaan. Turvallisuudesta yöaikaan huolehtii turvapuhelinjärjestelmä, jolla saa avun tarvittaessa paikalle.

Seinäjoki

Saga Lakeudenlinnan palvelutalossa asukkaat valitsevat neljästä palvelupaketista itselleen sopivimman vaihtoehdon: Kevytturvan, Viikkoturvan, Päiväturvan tai Täysturvan. Palvelutalossa on ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Saga Lakeudenlinnan Linnantaika -ryhmäkodissa hoitohenkilökunta on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri.