Sagan asukas ja hoitaja uima-altaalla

Palveluasumisen hinnan määritys

Saga-palvelutalon asukkaan palveluasumisen hinta koostuu asumiskulusta ja oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista. Asukkaan kanssa arvioidaan yhdessä tarvitun palvelun määrä ja näin muodostetaan hänelle henkilökohtainen palvelupakettikokonaisuus. Palvelupaketteja voi räätälöidä tarpeen mukaan erilaisilla lisäpalveluilla. Palvelupakettien ja lisäpalveluiden hinnat vaihtelevat taloittain. Löydät hinnastot kunkin talon sivuilta kohdasta 'Palvelupaketit ja hinnastot'. Palvelutalojen omille sivuille pääset tästä.

Asumiskulut vaihtelevat taloittain esimerkiksi palvelutalon sijainnin sekä valitun asunnon neliömäärän suhteen. Osassa Saga-palvelutaloista asumiskuluun sisältyy esimerkiksi sähkö, vesi ja internet-yhteys; osassa taloista asumiskuluun lisätään käyttöön perustuva tai kiinteä vesimaksu sekä sähkömaksu. 

Esimerkki vakituisesta asumisesta palvelutalossa

Seinäjoki, Saga Lakeudenlinna
Asunto: 26 m2

Asumiskulut: 772 € (sis. vuokra, vesi, sähkö ja yhteistilat)
Palvelupaketti Kevytturva: 555 €/kk

Palveluasumisen kustannukset yhteensä: 1 327 €/kk

Pariskuntana Saga-palvelutaloon? Lue hinnan määrityksestä täältä!

Tilapäisasuminen hinnoitellaan vuorokausiperustaisesti

Saga-palvelutalojen tilapäisasumisessa maksu on vuorokausiperustainen ja vaihtelee taloittain. Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen palvelutalon verkkosivuilta kohdasta ’Palvelupaketit ja hinnastot’.

Tehostetussa palveluasumisessa hinta on vuorokausiperustainen

Tehostetussa palveluasumisessa Saga-palvelutalojen ryhmäkodeissa hintaan sisältyy oma huone ja yhteistilojen käyttö, ympärivuorokautinen hoiva, hoitajakutsujärjestelmä, 5 - 6 ateriaa päivässä, ylläpitosiivous ja pyykkihuolto.

Löydät ryhmäkotien esitteet Saga Helapuiston, Saga Käpylinnan, Saga Kanalinrannan ja Saga Lakeudenlinnan sivuilta kohdasta 'Palvelupaketit ja hinnastot'.