Miten koteihimme pääsee asumaan

Kotia Saga-palvelutalosta voi hakea jättämällä asuntohakemuksen Saga-palvelutaloon. Hakemuksen voi jättää nopeasti ja vaivattomasti täyttämällä asuntohakemuslomakkeen. Hakemuksen voi täyttää myös paperisena ja postittaa haettavan Saga-palvelutalon johtajalle. Yhteystiedot löytyvät täältä. Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa.

Kun hakemus on saapunut, kyselemme mahdollisia liitteitä hakemukseen. Pyrimme käsittelemään hakemuksenne mahdollisimman nopeasti. Olemme yhteydessä, kun hakemuksenne on käsitelty.

Täytä sähköinen asuntohakemuslomake tästä

Lataa paperinen asuntohakemus tästä

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa vaihtelee. Varaustilannetta päivitetään kunkin palvelutalon omille sivuille ja vapaita asuntoja voi kysellä myös soittamalla talon johtajalle. Täynnä olevaan palvelutaloon haluava voi jättää hakemuksen ja asettua jonoon. 

Kysele vapaita asuntoja ja tule tutustumaan

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja esittelemme sinulle Saga-palveluasuntoja. Varaa puhelimitse tai sähköpostitse aika henkilökohtaista esittelyä varten. Yhteystiedot löydät täältä. Järjestämme lisäksi yleisen esittelykierroksen kaikissa Saga-palvelutaloissa joka keskiviikko klo 13. Keskiviikon esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!