Miten koteihimme pääsee asumaan

Kotia Saga-palvelutalosta voi hakea jättämällä asuntohakemuksen Saga-palvelutaloon. Hakemuksen voi jättää nopeasti ja vaivattomasti täyttämällä asuntohakemuslomakkeen. Hakemuksen voi täyttää myös paperisena ja postittaa haettavan Saga-palvelutalon johtajalle. Yhteystiedot löytyvät täältä. Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa.

Kun hakemus on saapunut, kyselemme mahdollisia liitteitä hakemukseen. Pyrimme käsittelemään hakemuksenne mahdollisimman nopeasti. Olemme yhteydessä, kun hakemuksenne on käsitelty.

Täytä sähköinen asuntohakemuslomake tästä

Lataa paperinen asuntohakemus tästä

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa

Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa vaihtelee. Varaustilannetta päivitetään kunkin palvelutalon omille sivuille ja vapaita asuntoja voi kysellä myös soittamalla talon johtajalle. Täynnä olevaan palvelutaloon haluava voi jättää hakemuksen ja asettua jonoon. 

Kysele vapaita asuntoja ja tule tutustumaan

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja esittelemme sinulle Saga-palveluasuntoja. Varaa puhelimitse tai sähköpostitse aika henkilökohtaista esittelyä varten. Yhteystiedot löydät täältä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Koronatilanteesta johtuen keskiviikon klo 13 kierroksia ei järjestetä tällä hetkellä.

Usein kysyttyä

Miten varaan esittelyn?
Vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja esittelemme sinulle Saga-palvelutalojen asuntoja. Varaa puhelimitse tai sähköpostitse aika henkilökohtaista esittelyä varten. Yhteystiedot löydät täältä.

Miten koteihimme pääsee asumaan?
Jättämällä asuntohakemuksen Saga-palvelutaloon. Hakemuksen voi tehdä sähköisenä tai paperisena.

Mitkä ovat valintaperusteet koteihimme?
Saga-palvelutaloissa valintaperusteena on palveluasumisen tarve. Ikäraja ei ole valintaperuste vaan keskeistä on ikäihmisen itsensä tai ikäihmisen läheisen havaitsema tarve. Lue lisää tästä.

Mikä on asuntojen varaustilanne palvelutaloissa?
Asuntojen varaustilanne palvelutaloissa vaihtelee. Varaustilannetta päivitetään kunkin palvelutalon omille sivuille ja vapaita asuntoja voi kysellä myös soittamalla talon johtajalle. Täynnä olevaan palvelutaloon voi jättää hakemuksen ja asettua jonoon.

Mitä liitteitä asuntohakemuksessa tulee olla?

Asuntohakemuksessa tulee olla liitteenä lääkärintodistus, jossa vapaamuotoisesti kirjoitettu kuvaus hakijan sen hetkisestä terveydentilasta. Jotkut Sagan kohteet vaativat myös ARA:n vaatimat liitteet. Lue lisää tästä.